Gimnastica pentru gravidutze
Raspunsuri - Pagina 5
Carmena spune:
Buna mamici gimnaste si cu burtici pe deasupra!
Corina, multumesc frumos pentru exercitii - le-am primit si de maine ma apuc incet, incet, de ele(sper sa-i placa lui Bb). Mie doctora mi-a interzis baia in piscina si in mare, asa ca chestia cu inotul ... pentru noi ramane un vis frumos aplicabil dupa decembrie 2003 - pana atunci innoata bb in burtica mea - aseara parca l-am simtit ca m-a impins nitel, nu stiu sigur.
Taty, poti importa acrobat reader-ul de pe net si poti asa sa-ti deschizi fisierul(eu asa am procedat).
Va pup pe toate pe burtici.
Carmena si 16 sapt si 5 zile
coral spune:
Buna burticelelor, plizzz, poate sa imi trimita si mie cineva ecsecitziile?
Eu sunt o aspiranta, dar am alturi o prietena cu burtica si va fi fericita.
Va pup si multzam fain.
cri002@hotmail.com
There is a difference between knowing the path and walking on it.
roisin spune:
Coral, am trimis acum mail, sa-ti verifici cutia postala sa vezi daca au ajuns cu bine.
Carmena, imi pare rau ca nu poti sa mergi la inot (eu am fost azi si-am dat un pic din aripi, am obosit repede, dar a fost bine), insa ai sa mergi odata cu bebe, dupa ce va veni pe lume, si-ai sa vezi ce distractie va fi!
Cu exercitiile ideea este sa faci putine (eu merg la un curs la Giulesti, si acolo facem cate 5 din fiecare, doar la cele mai usurele facem cate 10, niciodata mai multe), sa-ti mentii in forma anumiti muschi pe care ii soliciti in sarcina sau ii vei solicita mai mult la nastere.
Important este sa nu va obositi si sa nu faceti febra musculara, exersati doar atat cat sa va dezmortiti un pic!
Multa bafta, cine mai doreste sa ceara!
PS Taty, inca n-am rezolvat cu documentul, dar week-endul asta gasesc eu o solutie!
Larular spune:
Roisin , stiu ca intrec orice masura a bunului simt , dar cu scuzele de rigoare si cu implorarile necesare te rog sa imi trimiti si mie acele minuni de care vorbiti voi aici . Eu sunt deja in depresie , am 20 de saptamani de sarcina si deja am luat 10 Kg. E adevarat ca m-am si lasat de fumat ( de la 2 pachete pe zi la 0 ) dar tot sunt o nesimtita . Poate acele exercitii ma ajuta cu ceva , macar psihic !!!!
Multumiri ......vraluca@canals.ro
Raluca
Taty spune:
Buna iarasi!
Roisin, gata, am intrat in posesia "comorii" , multe multumiri, scuze de deranj!
Carmena, multumesc pt. ideea cu acrobat reader-ul! A mers!
Tatiana
roisin spune:
Taty, ce ma bucur, tocmai ma pregateam sa zic ca n-am reusit nimic inca si nu stiu cum sa mai incerc... ei, atunci spor la exersat, vad ca esti plina de entuziasm!
Raluca, eu ti-am trimis mail sambata seara, sper ca l-ai primit.
Andruska spune:
Si eu ??? De mine cine are grija ?
andra.cruceanu@wtcb.ro
Va rog din suflet nu ma uitati
Andra 12 sapt si bb Andrei
Andruska spune:
Multumesc foarte mult, le-am si printat si diseara le voi studia.
Tu ce faci ? Cum te simti ?
Te astept si la subiectul cu mamicile de ian-feb 2004.
Pupicim o burticutza,
Andra 12 sapt si bb Andrei