Gimnastica pentru gravidutze

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Larular spune:

Mii de multumiri Corina !!!!

Am sa incep sa le pun in aplicare !
Sper ca dupa ce nasc sa ma intorc la greutatea mea initiala , care oricum era obtinuta cu greu !!!

Am cautat o gramada pe internet un astfel de material dar bineinteles ca nu am gasit , iar in Constanta stam tare prost la capitolul asta ( gimnastica pentru gravidutze).

Pup si multumesc pentru urari !!!

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misilicu spune:

Fetelor,indurati-va si de mine si trimiteti-mi si mie fisierul cu exercitiile.
Eu sunt in primul trimestru de sarcina si inca mai pot sa si sa merg la badminton, dar mai incolo nu se stie daca o sa mai am voie sa ma fatai cu bicicleta sau sa topai prea mult, asa ca mi-ar prinde bine exercitiile pentru mamici cu burtici.

Adresa mea este misilicu@yahoo.com.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Misilicu,

ti le-am trimis si tie. Sa imi spui daca le primesti, da ?

Pupici si succes la gimnastica....

Andra 12 sapt si bb Andrei

Mergi la inceput

Andra, multumesc mult pentru exercitii. Le-am primit si le-am trimis la tati la serviciu sa le listeze. Le-am salvat si pe computer.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luiza spune:

Vreau si eu exercitiile, please....
Mi le trimite cineva? Adesa mea este zapucioiu@hotmail.com
Mersic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Multumesc Roisin pentru exercitii.
Luiza si Misilicu le-am trimis si catre voi.
Acum sa vedem cind ne apucam de sportiveala.

There is a difference between knowing the path and walking on it.

Mergi la inceput

Coral, multumesc. Am primit fisierul cu exercitiile pentru mamicute burtoase.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisi spune:

Fetelor,

Exista Active Center, un loc unde puteti face nu numai cursuri prenatale dari si gimnastica atat pe uscat sau in apa (cursurile la piscina se tin la Crown Plaza). Nu e ieftin dar zau ca merita! Eu am descoperit chestia asta destul de tarziu, dupa ce luasem deja cateva "chile" bune. Daca vreti date de contact sau alte detalii va stau la discpozitie.

Sfatul meu este sa va consultati cu doctorul inainte dar sa nu il credeti orbeste. Daca voi simtiti altfel mai cereti opinia altui medic. Pe mine ma pusese doctorul la pat dupa saptamana 26 spunandu-mi ca nu mai am voie nici un fel de miscare si ca risc sa pierd sarcina din pricina unui col scurt. Nu mi-a venit sa cred si am mai fost la altcineva. Iata ca sunt bine si pe picioare, merg la piscina, ma plimb si am ajuns in saptamana 35 fara sa mi se intample nimic.

Va pup si nu va lasati. Miscarea face bine si ne va ajuta la nastere.

Mergi la inceput