Nunta PeNeVe

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

A fost frumos.Nu mi-a placut ce i-a facut in cap miresei, Geta Voinea.Daca nu se casatoreau, mirele peste o luna de zile trebuia sa plece in America.A renuntat ptr ea."Casa de piatra!"

Bucuria vine din lucruri marunte...
Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Si in ce a constat acest concurs?Intimplator eu i-am vazut la televizor.Erau draguti...totusi sa te casatoresti cu o persoana pe care n-ai vazut-o in viata ta,mi se pare o mare greseala.Ce probabilitate este sa te potrivesti?Macar au stat de vorba anterior? Cine stie ce sadic,obsedat sexual,etc. nimeresti.Eu am 40 de ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Ciudata abordare! dar imi inchipui ca din vorbe s-au cunoscut! si daca s-au placut asa....Sa ie sanatosi si "Casa de piatra"!
Desi...daca m-s pune in pielea ei...nu stiu zau

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

I-am vazut si eu astazi din intamplare la tv.
Mie mi s-a parut ca se potrivesc!

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea;

Mergi la inceput