Nunta PeNeVe

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Pe mine m-au amuzat teribil! Nu mi se pare prostitutie, amandoi par copii cuminti. Nu-i obliga nimeni sa faca sex daca nu le place si pot divorta dupa ce se intorc din Bali. La urma urmei se aleg cu o petrecere pe cinste si cu o luna de miere de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Am si eu alta curiozitate... Ce varsta aveti voi cele care ii catalogati drept tampiti si spuneti ca fac asta pentru bani? Inteleg ca nu agereati ideea, dar mi se pare ca sunteti un pic prea dure in comentarii. Mentionez ca nu-i cunosc pe miri.

Eu am 27 de ani si n-am uitat ce de "prostioare" aveam in cap la 20 de ani. N-am fost saraca si nici nu cred ca am fost/sunt tampita, dar daca acest show ar fi fost acum 7 ani si eu m-as fi inscris... La 20 de ani visam la fat frumos si l-as fi cautat oriunde... Nimeni nu i-a obligat sa zica "da"... eu vad in show-ul asta o modalitate distractiva de a-ti cauta jumatatea.

Faptul ca au semnat hartiile nu mi se pare ca-i obliga la nimic... apartamentul care li s-a inchiriat are 3 camere... pot dormi linistiti in camere separate (asta daca se vor muta asa repede) si apoi daca intr-adevar se potrivesc pot avea o casatorie normala, daca nu divorteaza si gata... Sunt atat de multe divorturi in ziua de azi in cupluri care s-au luat in cunostinta de cauza si indragostiti nevoie mare.

Mie ambii miri imi par destul de seriosi si cuminti cum zice kid... el la teologie si ea la 20 de ani virgina... Fata a fost destul de rezervata cand ziaristii puneau intrebari legate de noapte nuntii, n-a facut declaratii stupide... Nu-mi par a fi "copii de cartier"... in fine... asta ramane de vazut .

Pe vremea mea relatiile incepeau la scoala sau la disco... mirii pe neve pot sa inceapa o relatie in Bali... ce e rau in asta?!?

In plus ma gandesc ca trebuie sa fim "cu mintea deschisa" deoarece nu stim niciodata ce idei vor avea copii nostrii cand vor avea 20 de ani...

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c74 spune:

Buna ziua!De ce vi se pare asa de aberanta aceasta casatorie?Daca nu se plac se pot desparti,nu?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c74 spune:

Sa le uram "Casa de piatra"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

ce copii...clar nu au avut minte..si baiatul ala ....se vede clar ca vrea sa se distreze..

http://www.copaculdehartie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

quote:
Originally posted by anda141

ce copii...clar nu au avut minte..si baiatul ala ....se vede clar ca vrea sa se distreze..

Daca e la teologie, dupa ce termina studiile, nu poate deveni preot paroh daca nu e insurat...multi isi cauta neveste cu disperare in ultimul an, daca nu si-au gasit deja.Faptul ca tipa e...de sex feminin, si virgina pe deasupra, ii e suficient...a, si chiria platita un an...pomana curata.
Natziunea are circ, toata lumea fericita

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Faptul ca e teolog...pai un viitor preot nu ar trebui sa se ocupe de lucrui mai serioase? Mie nu mi se pare prea ok ptr. un presupus om serios un asemenea circ....dar era de asteptat ca nu se vor inscrie oameni foarte seriosi, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Si in plus de asta , daca el divorteaza si se recasatoreste nu are voie sa tina slujba de pe pozitia de preot

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

El declarase ca nu vrea sa profeseze...asa am auzit eu cand a fost invitat el la radio.
Si da, probabil e si o incercare de a-si gasi sotie pe ultima suta de metri in ideea sa poata intra in preotie...
Apoi...legat de eventualul divort care nu l-ar mai lasa pe el sa fie preot. Care divort, ce biserica recunoaste cununia civila?? Ei nu fac nunta azi, doar logodna la preot. Asa ca nu cred ca daca divorteaza el fiind doar civil casatori, nu va mai putea profesa... dar nu bag mana in foc ca asa e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

si eu am auzit ca nu vrea sa profeseze, tatat lui este preot, dar stiu de la prieteni de familie, preoti, ca egreu sa gasesti o fata care vrea un preot, si el nu vrea pe oricine... e greu! in sfarsit, eu nu am nimic cu shouwl, e distractiv, viata-i prea scurta si ei au o viata se sa cunosca, va spun asta pt ca prietenii nostri tocmai au divortat, iar noi inca suntem socati! se cunosc de mici, un fel de camelia si dan Sucu! deci... nu exista reteta perfecta, daca se potrivesc raman, daca nu, nu! cred ca si eu m-as fi inscris, daca era acum 10 ani, cand eram tanara, asta pentru ca eram tare speriata de bombe, poatea sa invingeam timiditatea!

omul cu... banca la cap! www.bankingjobs.ro

Mergi la inceput