Nunta PeNeVe
Raspunsuri - Pagina 4
lulu_boches spune:
A fost frumos.Nu mi-a placut ce i-a facut in cap miresei, Geta Voinea.Daca nu se casatoreau, mirele peste o luna de zile trebuia sa plece in America.A renuntat ptr ea."Casa de piatra!"
Bucuria vine din lucruri marunte...
Lena
dulcetica spune:
Si in ce a constat acest concurs?Intimplator eu i-am vazut la televizor.Erau draguti...totusi sa te casatoresti cu o persoana pe care n-ai vazut-o in viata ta,mi se pare o mare greseala.Ce probabilitate este sa te potrivesti?Macar au stat de vorba anterior? Cine stie ce sadic,obsedat sexual,etc. nimeresti.Eu am 40 de ani.
anymony spune:
Ciudata abordare! dar imi inchipui ca din vorbe s-au cunoscut! si daca s-au placut asa....Sa ie sanatosi si "Casa de piatra"!
Desi...daca m-s pune in pielea ei...nu stiu zau
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
dana n. spune:
I-am vazut si eu astazi din intamplare la tv.
Mie mi s-a parut ca se potrivesc!
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea;