Echipa de zugrav si faiantar in Timisoara

Echipa de zugrav si faiantar in Timisoara | Autor: Dianaa77

Link direct la acest mesaj

Salut tuturor!

Incerc sa gasesc o echipa de zugrav si faiantar in Timisoara pentru un ap cu 2 camere. Ma poate ajuta cineva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianaa77 spune:

Mai,dar chiar nimeni nu cunoaste?Au intrat toti in pamant sau asa sunt timisorenii,nu recomanda?!Am gasit o multime de postari intre cei din Bucuresti,pe cand Timisoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Diana draga, cu 2 echipe am lucrat la casa noastra ... si a ajuns husbantu sa termine el decat sa mai ia mesteri

Chiar nu pot sa iti recomand pe nimeni. Sorry

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Diana, cum ti-am mai spus si dincolo, eu iti pot recomanda. Sa-mi spui pe PM pe cine sa contacteze. Sunt doi vecini de-ai mei care lucreaza foarte bine, sunt seriosi si puctuali. Cu ei punem si noi faianta si gresia si zugravim acum la apartament. Daca-ti trebuie si electrician, se rezolva

Mesterii din Tm au cam plecat pe afara la lucru, cred ca de asta nu sare lumea cu recomandari...

www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!

Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu

<< rabdarea este cheia fericirii >>

Mergi la inceput

Multumesc fetelor...tot la voi gasesc ajutorul!

Maria,trimite-mi te rog pe mail nr lor de tel si numele,adresa mea fiind d_diia@yahoo.com(sau cum se spune pe PM). Deocamdata nu stiu pe cine ii va contacta,cred ca va fi tata,dar ii voi suna eu prima data sa le spun cine sunt. Iti multumesc mult!

Ideea era ca e foarte dificil sa ne ocupa de chestia asta, avand in vedere ca parintii mei nu locuiesc in Timisoara, ci in Petrosani.Bineinteles ca pe perioada cand se face renovarea,va gasi tata o varianta sa mearga sa ii verifice,noi mai avem un ap in care poate sta,dar problema e ca are si el servici. Ne gandisem sa angajam doar un faiantar pentru o saptamana in perioada Pastelui, anul viitor,cand venim si noi acasa,si atunci sa zugraveasca sotul cu tata,chiar daca sunt sarbatori..asta e,nu avem alte variante. Dar nu stiu inca cum vom face.Pana atunci speram ca acum in noiembrie sa punem macar termopanele si sa lasam asa,finisatul si restul sa le facem in primavara. E un chirias in apartament,dar nu cred ca e in stare sa stea cu ochii pe oameni ca sa faca treaba buna,si nici nu are interes.E cam complicat,dar daca avem cu cine face,ne descurcam noi cumva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela19 spune:

Bunä,

Vin si eu cu o rugäminte la voi fetelor din Timisoara,cunoaste-ti voi vreo Firmä care face Balcoane??M-ar interesa o Firmä neapärat serioasä care sä facä treabä bunä, din päcate greu gäsesti pe cineva care sä lucre ca lumea.
M-as bucura dacä ati putea sä mä ajuati cu un nr de telefon eventual.
Vä multumesc si vä doresc numai bine:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Buna,

Eu iti pot recomanda pe cineva. Mi-a renovat casa integral si lucrez cu el de 8 ani de zile. Este foarte serios si lucreaza foarte bine. Vara asta, de exemplu, mi-a renovat fatada casei intr-o saptamana ( cu izolatie si tot tacamul), poti vedea cum a lucrat in pozele mele, la albumul Timisoara 2007.

Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Multumesc la toate pentru raspuns si cele care vor sa imi lase un mesaj cu numele celor care se ocupa de asa ceva,le-as fi recunoscatoare. E-mailul meu este d_diia@yahoo.com.

Mergi la inceput