Mamici de noiembrie- decembrie ( 94 )
Raspunsuri - Pagina 8
creem spune:
Mama...BB felicitari pentru bebelina grasunica! Dar cand a crescut asa de mare? La ultimul echo cat avea? ca tare sunt curioasa...
Pai daca o tine in ritmul asta eu nu te vad prea bine cu naturala
34+
Roxxy80 spune:
Hai mai BB, tocmai tu sa vrei cezariana.... Eu sunt cea lipsita de curaj de aici. Eu de la bun inceput am vrut cezariana, dar uite ca m-am convins ca tb sa nasc natural, desi imi tremura chiloteii de frica.
Felicitatir pentru bebelina grasa.
quote:
Originally posted by bb_yasmi
lala, mersi de incurajare, dar eu as vrea cezariana, ca, acuma nici atat nu mai am curaj....
gata ies afara la plimbare, ca sunt asa de agitata, emotionata ca as trancani intr-una.....
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
36+ si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 2-3 sapt!!!!
Roxxy 32+Matei
_
AMR 8 SAPTAMANI
Sheritra spune:
Uau BB-le cata fata! O duci direct la gradi! Felicitari!
Shery 36+ Alesia
my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia
RGE spune:
RAMO multumim.
LAURA ..multumesc frumos ..inainte de nunta nu ne-a pus nimeni sa ne spovedim...si ma gandeam ca macar acum sa fac si eu un efort..multumesc mult..o sa merg intr-o dimineata sa vb cu preotul pe nemancate.
BB YASMIIIIIII...3.500GRAME??? WOOOOWWW....la noi la 36 de sapt avea 2.900 grame ..bine cu marja de eroare de plus minus 500 grame..daca adaug 500 cam 3.400 sa fi avut si noi??..ma sperii!!..cred ca mai bag si eu o ecografie zilele astea...ca tare curioasa sunt.
ROXANA 38+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
13 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
Roxxy80 spune:
Mai fetelor, tare lenesa am fost azi. Am stat doar in pat. Mi-e lene si sa respir. M-am saturat sa stau singura. Sotul meu vine din delegatie de abia sambata. Nu-mi arde sa fac nimic. De abia astept sa vina termenul si sa nasc. Atunci nu o sa ma mai simt atat de singura. Si acum e cu mine, dar o sa fie altceva sa-l tin in brate, sa-l pupacesc.
Roxxy 32+Matei
_
AMR 8 SAPTAMANI
RGE spune:
ROXXY ..cunosc senzatia..al meu nu pleaca in delegatii insa in ultimul timp a muncit pe branci si ne vedem doar seara la masa si in pat cateva ore ...e nasol dar nu avem ce face...nu te mai gandi si fi vesela ca Matei are nevoie de mami mai mult decat orice pe lume...gandeste-te la el si nu lasa tristetea sa-ti umple sufletul..hai capul sus..ai cazut in borcanul cu melancolie??
...EU VREAU PUI CU CARTOFI PRAJITI SI CU USTUROI..MULT USTUROI
"Doamne ajuta-ne!!"
RGE spune:
...si ai grija cu chiloteii aia sa nu tremure prea mult ca s-ar putea sa cada..si tati nu e acasa
"Doamne ajuta-ne!!"
Lala_D spune:
Rox exact asta am mancat noi azi doar ca la cartofii prajiti am adaugat si o tona de branza si cascaval.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
RGE spune:
LALA ..deja imi ploua in gura..am scos puiul de la dezghetat..nu a fost bun nu?..stiam eu ......"sunt acrii"
"Doamne ajuta-ne!!"
dany2007 spune:
Buna burtici!
Am lipsit cateva zile si vad ca ati dat drumul la nasteri
Briana Maria sa cresti mare si voinica! Noi suntem f raciti... de 2 zile respiram numai pe gura,nasucul ne ustura ...nu mai pot.Am si dureri de spate, din cauza carora nu am putut sta pe scaun pana acum.In seara asta il asteptam pe tati sa ne faca frectie.Doamna dr ne-a trecut pe Clexan si tb sa facem de 3 ori pe sapt.si ustura de numai pot.Ma gandesc cu groaza ca maine tb sa fac injectie.
BB - imi place patutul printesei tale,ceva asemanator i-am luat si eu lui Luca cu bleu si vernil.
Merg sa mai citesc din urma si revin.
Dana 30+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra