Mamici de noiembrie- decembrie ( 94 )
Raspunsuri - Pagina 9
Roxxy80 spune:
Multumesc pentru incurajari, Rox. Sunt mai sensibila in perioada asta. As vrea sa poata si sotul meu sa stea mai mult langa mine, insa stiu ca el nu are nici o vina. Asta e serviciul.
Promit ca am grija de chilotei .
Gand la gand referitor la cartofiori: tocmai ma pregateam sa-mi prajesc cartofiori si sa-mi fac mujdei de usturoi (profit si eu ca nu e barbatu si pot sa manac in voie, el e mai sensibil la mirosul de usturoi).
quote:
Originally posted by RGE
ROXXY ..cunosc senzatia..al meu nu pleaca in delegatii insa in ultimul timp a muncit pe branci si ne vedem doar seara la masa si in pat cateva ore ...e nasol dar nu avem ce face...nu te mai gandi si fi vesela ca Matei are nevoie de mami mai mult decat orice pe lume...gandeste-te la el si nu lasa tristetea sa-ti umple sufletul..hai capul sus..ai cazut in borcanul cu melancolie??
...EU VREAU PUI CU CARTOFI PRAJITI SI CU USTUROI..MULT USTUROI
ROXANA 38+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
13 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
Roxxy 32+Matei
_
AMR 8 SAPTAMANI
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by dany2007
Buna burtici!
Am lipsit cateva zile si vad ca ati dat drumul la nasteri
Briana Maria sa cresti mare si voinica! Noi suntem f raciti... de 2 zile respiram numai pe gura,nasucul ne ustura ...nu mai pot.Am si dureri de spate, din cauza carora nu am putut sta pe scaun pana acum.In seara asta il asteptam pe tati sa ne faca frectie.Doamna dr ne-a trecut pe Clexan si tb sa facem de 3 ori pe sapt.si ustura de numai pot.Ma gandesc cu groaza ca maine tb sa fac injectie.
BB - imi place patutul printesei tale,ceva asemanator i-am luat si eu lui Luca cu bleu si vernil.
Merg sa mai citesc din urma si revin.
Dana 30+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
Danaaa, tocmai vroiam sa intreb de tine din nou,ca nu te-am vazut zilele astea pe aici...imi pare rau ca tre' sa faci clexane, dar mai ai putin si o sa scapi si de injectii,si o sa vezi ce fericita vei fi cu piticul in brate...hai, baga ceai cu miere si lamaie, sa=ti treaca raceala, tati sa faca frectie, si o sa fie bine...uite, pup fata, sa treaca
BB, felicitari pt. Iasmina grasunica, sa fie sanatoasa si ea, si tu,ca vezi tu cum o scoti, chiar daca e maricica, acolo nu ramane
Valentina 31+ Cristina Stefania
noi doi
printesa
dany2007 spune:
vali_delide -multumim pt pupici . Tu ai zis ca nasti cu Luiz Mendez? sau te-ai mutat de la el la MedLife?
Dana 30+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by dany2007
vali_delide -multumim pt pupici . Tu ai zis ca nasti cu Luiz Mendez? sau te-ai mutat de la el la MedLife?
Dana 30+ Luca-Rares
Dana, eu m-am dus dupa el la Medlife...inainte aveam alt dr., la alt spital...dar vreau sa nasc la Medlife, iar dr.Mendez e un dr. bun
noi doi
printesa
RGE spune:
ROXXY ...sotul tau e frate cu al meu?..eu fac acum cat nu e el acasa ca pana ajunge sa aerisesc sa nu mai miroasa ..al meu mananca dar sa nu miroasa ..pei cum naiba sa faci?...bine e sensibil de cand este insarcinat ca inainte nu il deranjau mirosurile fine.
VALI ce faci ??..pupici
DANY ..imi pare rau pt raceala..sa stai la caldurica, lamaie multa, vitamina C, miere, paracetamol..am auzit ca e super nasoala gripa asta ..de fapt am patit-o si eu cu sotul.
ROXANA 38+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
13 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
Victo spune:
feteloooooooooor....ma plcitisesc...:(:(....
maine e zi de salariu la noi..:):)...bine ca se umple cardu'...ca tre sa ramana pana se naste bebelusul..., ca nu mai este nici macar o luna...ar trebui s a incep si eu ca roxana, cu amr'ul pe zile..da mi-e cam lene...:)
36+ piticul Stefanut
AMR 4 SAPT
vali_delide spune:
Roxanasi pe mami si pe bebe George...
Eu bantui pe net, ca tati sta la o barfa cu fratele lui si e cam mult fum pe acolo...si cred ca mai stau putin si ma duc in patut, ca ma cam doare spatele.
Ah, si incerc sa nu poftesc la pui cu cartofei si mujdei...
noi doi
printesa
anka.san spune:
Dragi burtici,
Ne-a fost tare dor de voi.... n-am mai putut intra ca am avut calculatorul mort in papusoi
V-am mai citit de la serviciu, dar pasiv....
Noi suntem bine, maine schimb prefixul (termin 29 de saptamani)
si numar zilele pana intru in prenatal (de la 1 noiembrie).
Felicitari tuturor fetelor care au venit cu rezultate bune de la echo (BB esti o norocoasa ca ai o fetita asa mare ) si sanatate multa celor care sunt racite (dany2007 sa treaca).
Anka 28+ Andrei
anka.san spune:
A, uitasem, daca aveti chef sa va uitati azi pe Realitatea la 10 la Turcescu se discuta noul proiect pentru indemnizatia de crestere a copilului.
Se pare ca incep sa se faca presiuni sa se dea 85% din salariu....
Acum noul proiect cica te lasa sa alegi 6 mil sau 85%.
Anka 28+ Andrei
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by anka.san
A, uitasem, daca aveti chef sa va uitati azi pe Realitatea la 10 la Turcescu se discuta noul proiect pentru indemnizatia de crestere a copilului.
Se pare ca incep sa se faca presiuni sa se dea 85% din salariu....
Acum noul proiect cica te lasa sa alegi 6 mil sau 85%.
Anka 28+ Andrei
Anka, multumim de informatie...chiar ma duc sa ma uit, ca ma intereseaza...uuuufff, ce bine ar fi sa se treaca la 85%...si sa prindem si noi (eu inca nu mi-am luat prenatalul tocmai din motivul acesta, prefer sa stau mai mult in post natal, decat sa-mi iau repede indemnizatia)
noi doi
printesa