Mamici de noiembrie- decembrie ( 94 )
Raspunsuri - Pagina 3
RGE spune:
BB YASMI..pei nu aveau cu iepurasi..si ratzustele pot sa le schimb..cand o sa gasesc iepurasi..daca nu o pun pe a mea sa faca cativa si ii agat acolo.
ANCUTZA frumoasa rectificarea...si o bagam si pe ANKA83 ca si ea tot 38 de sapt are.
DARLEENA l-am luat de la Miniblu..si cred ca merge atata timp cat are pe margine bara...caruselul are melodii , sunete din natura, veioza de veghe, si proiector cu stelute pe tavan..a si ratzustele care se invart.
ROXANA 38+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
13 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
RGE spune:
PUSSI ..pe mailul comun.
ROXANA 38+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
13 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
slimatei spune:
quote:
Originally posted by Sheritraquote:
Originally posted by ancadragoman
Buna fetele
Doamne am avut o noapte de kk ,dureri ca la CM si parca era deranjata la stomac,am zis GATA NASC,dar uite ca nu si ma rog sa o mai ducem macar pana sambata cand facem 36 de sapt si 2 zile.
O zi buna la fete
anca 35+
Maria
poze
AMR MAXIM 5 SAPTAMANI!!!!!!!!!
Anca, stai linistita si eu in sapt 35 am avut asa ceva in fiecare noapte, cum am intrat in 36 cum s-au oprit, nici pt pypy nu ma mai trezesc defel.
Shery 36+ Alesia
my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia
inseamna ca eu am trecut de 36 de sapt..caci nici eu de vreo sapt. nu mai merg noaptea deloc la baie..nu ca nu-mi comvine..sa nu ma mai trezesc de min.3-4 ori pe noapte ...da' la-necput ma speriasem ..nu stiam ce se intampla!
Stefania X 2 30+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare
adinag spune:
Kiva, parca tu intrebai (daca nu, sa ma ierti) de Link cu greutatea.
Este pe o pagina nemteasca: http://www.rund-ums-baby.de/40_wochen/gewicht.htm
BB, frumos patutul de printesa!
Creem, sunt sigura ca nu este nici permis nici indicat de circulat in masina cu cosuletul ala. Nu este sigur pentru bb, aici se dau si amenzi pentru asta, banuiesc ca si in RO...
Adina 29+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by lixa
Eu am vazut pe site-ul bebelusultau.
http:// www. bebelusultau . ro/detalii.php?cod=TX101quote:
Originally posted by Sheritra
De unde v-ati cumparat cumparat chiloti de unica folosinta?
Shery 36+ Alesia
my precious
eco-uri
Alexandra 30+ si Catalin
Poze din concediu Listuta
Danke. Uf, comanda minima e de 50 RON, si-n afara de chiloti nu-mi mai trebuie nimic, oare nu-s prea multi? Un pachet costa 14 ron. ce fac cu atati chiloti? Ii fac cadou?
Shery 36+ Alesia
my precious
eco-uri
ancadragoman spune:
Pussi imi aduc aminte ce emotii aveam cand tu facusei FIV si asteptam sa faci testul de sange
anca 35+
Maria
poze
AMR MAXIM 5 SAPTAMANI!!!!!!!!!
slimatei spune:
cu placere fetelor..n-aveti de ce...n-a fost cine stie ce...
eu tb sa recuperez din urma.... cristina felicitari pt. bebelina! sa-ti traiasca sanatoasa!
Stefania X 2 30+
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare
lixa spune:
Eu am luat de la BE caruciorul Chicco Trio Enjoy, si landoul de la eu vreau sa il folosesc la ce zice Creem. Se poate pune pe carut si are si un kit de masina cu care se poate lega cu centuri . Si e bun si de somnic in vizitele mai scurte...
quote:
Originally posted by adinag
Kiva, parca tu intrebai (daca nu, sa ma ierti) de Link cu greutatea.
Este pe o pagina nemteasca: http://www.rund-ums-baby.de/40_wochen/gewicht.htm
BB, frumos patutul de printesa!
Creem, sunt sigura ca nu este nici permis nici indicat de circulat in masina cu cosuletul ala. Nu este sigur pentru bb, aici se dau si amenzi pentru asta, banuiesc ca si in RO...
Adina 29+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Alexandra 30+ si Catalin
Poze din concediu Listuta
slimatei spune:
cum de in cap. 93 din 23 pag s-au trf in 24 pag.....curios....
Stefania X 2 30+
pussi spune:
Rge imi place tot.. dar am si preferinte: lenjeria de pat de unde ia luat-o , cu cat si ce dimensiuni are patul vostru? adica a lui George?
ramo ce burtica mica ai.. super, n-ai pus nimic pe tine!
anca daaaaaaaaaaasi primisem broscutele si tu ai zis ca am 3 puiuti in burtica........
PUSSI 30+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 7 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!