Mamici de noiembrie- decembrie ( 94 )
Raspunsuri - Pagina 11
bb_yasmi spune:
ati plecat la nani toate????
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
36+ si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 2-3 sapt!!!!
bb_yasmi spune:
vad ca nu mai e nimeni...ne retragem si noi grasunele.....
am pus doua poze pe mail, cu "burtosu' mare" cum imi spune nepotzica mea de 2 ani!!!
NOAPTE BUNA!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
36+ si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 2-3 sapt!!!!
darleena spune:
Am venit si noi acasa. Am avut peripetii azi la eco.
Toate bune si frumoase, numai ca bebelina pare a fi mai mica cu aproximativ 2 saptamani.
Doctorul m-a trimis si la Medlife sa mai fac o ecografie, ca sa avem doua pareri. Am fost si acolo si au iesit cam aceleasi masuratori, dar ecografista de acolo mi-a spus ca nu ar fi retard de crestere, ca totul pare ok, este in graficul de dezvoltare, insa la limita inferioara si ca circulatia cerebrala este buna, deci nu pare a fi in suferinta fetala.
Mi-a spus ca se pare ca asta e matrita...adik fac eu copiii mai mici
Urmeaza sa ma duc si sapt. viitoare sa vedem daca a mai crescut.
Oricum, mi s-a spus ca atata timp cat nu sunt semne de suferinta fetala, nu o scot inca, cel putin nu in astea doua saptamani.
35+ si baby Kara
AMR 5 saptamani
Kiva spune:
darleena sunt absolut in aceeasi situatie
asa mi s-a spus mie sapt trecuta , la 32 de sapt
numai ca dr meu a zis sa nu-mi fac griji si ca ne vedem pe 17 oct !
oare sa mai merg si eu in alta parte ?
la o alta eco ?
kiva32+iris
Kiva spune:
pt o alta eco , cea de la Medlife ai avut programare ? sau ai obtinut-o imediat ce ai avut nevoie?
kiva32+ iris
darleena spune:
Kivadoctorul meu face garzi si la Medlife si acolo urmeaza sa nasc. A sunat-o el pe doctorita care face ecografii acolo si desi era foarte ocupata, m-a primit pe la ora 8.
Am vrut sa-mi fac programare pentru sapt viitoare la ea, insa era ocupat toata saptamana asa ca ma voi duce la doctorul meu.
Cu cat e mai mica bebelina ta fata de DPN? A mea de la 24 de sapt a fost mai mica cu o sapt, insa pana acum si-a mentinut ritmul de crestere. Sunt un pic ingrijorata, insa nu vreau sa disper.
35+ si baby Kara
AMR 5 saptamani
Kiva spune:
cand am facut eco , aveam 31 sapt si 6 zile
si in urma masuratorilor a iesit mai mica cu 12 zile
initial m-am ingrijorat
rau
apoi dr a zic ca e ok
dar as face o eco din nou , maine incep sa caut un loc pe undeva
kiva32+iris
darleena spune:
Cel mai bine e sa ai 2 pareri diferite. De aia m-a trimis si pe mine doctorul la alt ecografist.
35+ si baby Kara
AMR 5 saptamani
slimatei spune:
neata!
bb, darleena...felicitari pt. bb sanatosi nu va mai preocupati ....o sa fie totul bine!
sa avem o zi buna!
Stefania X 2 30+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare
dany2007 spune:
Neata burtici!
Ce matinala sunt... ,m-am trezit putin mai bine vad ca nu ma mai dor chisorii, insa nasul vad ca da semne de muciozitate si azi. Fetelor voua va e racoare dimineata? ca pe mine m-a luat frigul si am dat drumul la centrala.
Darleena & Kiva, am citit ce ati postat aseara, vroiam sa va intreb daca aceasta diferenta de crestere era vizibila si la ultima ecografie sau a aparut acum?? din cate stiu aceasta diferenta tb sa apara treptat nu brusc.
Pana ajungeti la o alta ecografie (ideal e cat mai repede)face experienta si beti cat de multa apa puteti,fie ca va e sete fie ca nu. Diferentele de crestere apar din cauza sangelui care circula mai greoi in perioada asta si bebicul se hraneste mai lent. Mai puteti manca mere,daca va plac.
Dar apa face minuni,va spun din propria experineta pe mine apa m-a salvat 7 luni de clexan.
Ma duc sa dau un atac la frigider ca ma roade soricelul in burtica.
Dana 30+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra