Mamici de noiembrie- decembrie ( 94 )
Raspunsuri - Pagina 10
RGE spune:
..fetelor va pupam dulce a venit tati si ne bagam la papa si la nani.NOAPTE BUNA!! SOMNIC PUFOS!!
VALI ..intinde-te nu mai sta pe scaun.
ANKA.SAN..nu ai mai trecut de ceva vreme pe la noi
..gata ne "vedem" maine..pupici aveti grija de voi!!
ROXANA 38+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
13 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
pussi spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
oare de ce ma cheama asa de repede?? peste o saptamana!!!
acuma ma apucat alt stres, atata m-am gandit la kg fetitei ca am uitat sa ii spun ca vreau sa o vad la fata!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
36+ si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 2-3 sapt!!!!
e normal sa te cheme mai des... si mai bine pt. tine!
PUSSI 30+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 7 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
Ank83 spune:
bb stai fara griji ca si eu merg tot saptamanal.. e normal acum pe ultima suta de metri
Ank 38+
Raul
AMR 2 saptamani de stat in burtan !!!
====================================
Finish line
vali_delide spune:
Fetelor, noapte buna si somnic pufos, ma duc in patut, ca ma rupe spatele...si fi-mea si-a proptit piciorusele in ficatul meu
Pupici
Valentina 31+ Cristina Stefania
noi doi
printesa
Ank83 spune:
Azi am primit vreo 4 telefoane de la persoane diferite care ma intrebau daca nu nasc... ba unul ca s-a urcat un paianjen pe el... ba alta ca atrecut pe langa spital... si ... la cat de tare e burtica poate la noapte merg cu nino nino la spital .
Asta asa ca sa stau doar o zi pe lista la voi la gravidute
Ank 38+
Raul
Finish line
pussi spune:
bb felicitari pt cele 3.5 kg.!
anca san o sa ma uit la emisiune! sunt chiar interesata!
La noi s-a dat cu palux .. parchetul, asa ca mi-am chemat o prietena sa ne scoata in oras... fara pat, ca doar nu stau in vapori! Am mancat tort de cioco si ne-am cumparat camasa de noapte ca sa intru in cezariana cu ea!
bb, ank sunt reduceri la Pompeea in Unirii ...
BURTICA ROZ
pussi spune:
quote:
Originally posted by Ank83
Azi am primit vreo 4 telefoane de la persoane diferite care ma intrebau daca nu nasc... ba unul ca s-a urcat un paianjen pe el... ba alta ca atrecut pe langa spital... si ... la cat de tare e burtica poate la noapte merg cu nino nino la spital .
Asta asa ca sa stau doar o zi pe lista la voi la gravidute
Ank 38+
Raul
Finish line
unde te grbesti in halul asta?? mai ai 2 sapt.!
BURTICA ROZ
dany2007 spune:
Noi ne bagam la frectie cu spirt,a venit tati.
Sper sa ne treaca maine raceala asta imputita. Noapte buna si somnic pufos tuturor burticilor!
Dana 30+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
Roxxy80 spune:
Tocmai am vazut DVD-ul cu filmuletul "Bebe vine acasa". Mi s-a parut interesant. ceea ce m-a mirat a fost ca nu am vazut sa-i maseze pe bebei cu ulei de bebelus dupa baita. Un alt lucru ar fi ca eu am citit ca la noi se recomanda stergerea la ochisori dinspre exterior spre interior (ceea ce mi se pare stupid). In filmulet spuneau ca ochisorii trebuie stersi dinspre interior spre exterior (cred ca asa o sa fac si eu). Mi se pare ingrozitoare decalotarea la baietei, pare un fel de tortura. Erau tare draguti bebeii din filmulet.
Acum ma retrag la somnic, dar neaparat dupa ce mananc un castron de struguri. Chiar ma intreb cum imi vor pica strugurii dupa cartofii prajiti cu usturoi .
Noapte buna!Somnic linistit!
Roxxy 32+Matei
_
AMR 8 SAPTAMANI
bb_yasmi spune:
am revenit si noi!! multumim pt urari!!!! acuma imi dau seama de ce o simt eu asa de tare pe yasmi si ca atunci cand imi da cate una....o tin minte...
fetelor acuma imi doresc sa nasc mai repede!!! e maricica deja, de ce sa ma mai chinui????
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
36+ si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 2-3 sapt!!!!