Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (235)
Raspunsuri - Pagina 5
anasebe spune:
ioana Al meu face figuri in weekend. Cu bona se culca la 12juma fix, iar cu noi in weekend se culca pe la 16 cu chiu cu vai.
T_Ioana spune:
Fetelor si al meu e prieten cu somnul, rau de tot...de asta probabil nu doarme nici la ora asta, ca s-a trezit la 9.57 azi dimineata asa ca ....dar acum ar dormi si nu-l mai pun eu ca o sa-l culc diseara la 19.30 si-l las pana maine dimi la 6.45
Daca il las acum sa faca nani doarme pana la 20.00 si dupa aia cand se mai culca??? Iar dimineata daca nu are cele 11-12 ore de somn/noapte nu-l pot trezi,plange si miauna si mi-e mila sa-l scol cu fortza..........
Of mititelul ce o sa-i sara lui dormitul asa tarziu cand o sa mearga la cresa.......
Tin minte ca asa eram si eu cand eram mica, pana ma pregatea mama de gradinita era chinul de pe lume, ca scoteam un picior de sub plapuma sa-mi puna o soseta, dupa 5 minute de rugaminti mai scoteam unul.si tot asa...Cristi e facut din acelasi aluat, asa ca din 2 somnorosi doar nu era sa iasa vreun matinal.....poate al doilea bebic!!!
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
anasebe spune:
Moama , ma scoate din sarite. Cum bre, adica zice bobo (sau bobuii, buibui, ma rog variatiuni), dar mama nu zice.
Ii zic: Tibi, zi MAMA. Da din cap ca NU. Cum nu breeeeeeeee!!!!
T_Ioana spune:
sa vedeti ce distractie pe capul meu: cum ne-am vandut masina am adus scaunul auto in casa si copilul meu nu mai vrea sa se dea jos din el, acolo mananca, acolo sta la desene, acolo urmareste reclamele.....poate ar trebui sa incerc sa-l culc acolo
Aseara m-a anuntat Cristi plin de importanta ca noua masina are INCLUSIV sistem isofix, pt scaunelul lui Razvan.....bietul om nu stie ca scaunul meu de 250 lei nu e adaptat pt sistemul respectiv
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
T_Ioana spune:
Ano, incearca si tu cu maman...sau cu ANA ca la Alexandre poate tine si la Tiberiu
monica70 spune:
ANA da' ce-ar fi sa-l pui sa-ti zica Babo? Cred ca ar merge mai repede
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
maraki spune:
quote:
Originally posted by T_Ioana
Ano, incearca si tu cu maman...sau cu ANA ca la Alexandre poate tine si la Tiberiu
Anasebe incearca cu "muti" daca tot vb. in germana.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
maraki spune:
quote:
Originally posted by anasebe
bre, io-s cu germana. o sa-i zic sa ma strige mutti
ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
acum am vazut msj tau ....al meu ma striga ma
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
monica70 spune:
Am impresia ca e mai usor de pronuntat B decat M.Cel putin Diana intai a zis BABA,abia pe urma MAMA. Dar cu cat insisti,cu atat nu vor sa zica.Si Diana la fel facea,trebuie sa fie foarte in forma sa zica ce ii spui tu sa zica.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI