Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (235)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIRA BEBEBELA pofta buna!
IRINA nuuuuuu ca nu ma vad pe scaun, cu cate unul intins pe canapea in fatza mea si io sa-l descos De-aia ziceam ca doar teoria imi place.La fel cu genetica,nu ma vad facand experiente pe cobai

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Moni o clonare, ceva?

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

quote:
Originally posted by monica70

Ne-am gasit si noi se ne dam cu parerea

Moni, la asta ma gandeam si eu ne-am gasit noi "medicinistele", mai ales eu care sunt "pe langa drum, pe langa gard"
Mie mi-ar fi placut la nebunie sa fiu profa, azi noapte am visat ca eram invatatoare si aveam cls I si eram asa de entuziasta, abia asteptam sa merg la munca...ce o fi zacand in subconstientul meu???? Doctorita/asistenta medicala nu am vrut niciodata ca am un rau instinctiv vis-a-vis de spitale, injectii, sange etc dar acum vreo 3 ani m-ar fi tentat sa fac un colegiu de farmacisti, vedeam cum prietena mea are aproape triplu salariul meu dupa ce a facut 2 ani de colegiu de farmacie iar eu dupa 4 ani de faculta, si la zi, si cu invatat (asta nu inseamna ca ma apuc de baut)
Iar acum, la fel ca Irina, visez sa lucrez intr-o banca (pe parte juridica nu-i chiar asa de mare tambalaul ca pe cea economica)!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

mie mi-ar fi placut sa descos oamenii cu probleme de tot felul. dar uite ca nu am dat la psihologie, cu toate ca ma tenta.
daca m-as avea cat de cat cu realul(matematica, fizica) as da la politehnica, sa-l ajut pe Clau, dar asa....raman pe umanul meu, si sa vedem ce naiba fac cu el.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Eu ma visam bibliotecara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Eu daca as avea bani mi-as deschide o gradinita cu nasa, ca si ea viseaza!

Bia

Mergi la inceput

Aia cu biblioetcara era la partea practica sa stau si sa citeeesc toata ziua .
In clasa a opta voiam vanzatoare ,d-aia am dat la economic ...
Pe urma as fi vrut profa de geografie si franceza,materiile mele preferate ,dar erau 100 de locuri in toata tzara in 1988,apoi voiam la arhitectura - desen si mate - alte materii preferate,la fel toti m-au tras in jos ca sunt doar 50 de locuri pe tzara etc Asa am ajuns la conta .Acum oricine are optiuni,e chestie doar de bani ... sunt si facultati private en gros.Atunci si daca invatai pe branci si aveai si talent,greu de tot intrai la unele profile,ca mai erau si pilele.

Mergi la inceput

In perioada cand am terminat eu liceul,desfintasera astia profilele de psihologie si sociologie,sau unele din ele,nu mai stiu exact.Era perioada cu meditatia transcedentala,sau asa ceva.

Mergi la inceput

Si eu ma gandisem la gradinite,locuri d-alea super de joaca etc.da' pana la urma m-am hotarat ca astept sa ies la pensie
Atunci o sa citesc,o sa pictez,o sa umblu prin padure,o sa inot,o sa ma uit la filme,o sa ma intalnesc cu prietenele si rudele,o sa umblu prin lume,o sa ... daca ma mai tin ciolanele si buzunarul Vise ,ca parca ma vad ingropata in conta sa fac bani pentru nepoti ( gen mami ... )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Gradinita? eu inca mai visez la asta. Dar astept sa faca barbatul bani ca sa poata sa-mi finanteze afacerea. asta e o investiti pe termen lung....
Mi-am facut chiar si un plan de afaceri, dar nu avem atatia bani.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput