@ construit CASA! (11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

matgravituz
1 sfat- eu zic sa intri pe site-ul fetelor din tg mures. bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Salut!

Iata ca am intrat in linie dreapta pana incepem constructia casutei mult visate.
Puteti sa-mi recomandati o firma de constructii, o echipa de muncitori?
Bee, cu cine lucrezi? Esti multumita de cum au decurs lucrurile pana acum?

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica74 spune:

Rufus in caz ca te mai intereseaza, si findca vad ca nu te-a bagat nimeni in seama nu te supara fiecare isi vede interesul fara sa ii pese de ceilalti,eu nu am mai intrat de mult findca am fost f prinsa, pretul este undeva intre 12-16E/mp, depinde de ceea ce vrei si am arhitectul care mi-a lucrat mie se numeste G. Fratila si este un domn care lucreaza trainic si te sfatuieste cum crede dansul ca te-ar prinde bine, eu nu prea mai am timp sa calatoresc pe aici mai vb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

Aveti idee cat costa un proiect pentru o casa cu 3 camere, baie bucatarie si un hol? suprafata maxim 80mp.si la cat ar ajunge construirea ei? sau e mai bine un apartament? multumesc.

nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site

Mergi la inceput

nicole2005, eu ma pot referi la preturile din Ilfov,
-terenul te costa cca. 100 E/mp,
-proiectul cca 14 E/m,
-constructia cca 600 E/mp,
-mai adaugi avizele, racordarile la utilitati, amenajare curte, put etc...cca 7-8 mii E.
Dar avand in vedere ca in Bucuresti, cel putin, un apartament cu 3 camere costa in jur de 100 mii E depinde de zona.
Ramane sa te hotarasti tu, in functie de preturile care se practica la tine in zona, parerea mea...fugi la casa daca ai nervii tari, un credit de cca. 60 mii E, nu se compara cu apartamentul , obtii o casa noua pe pamant construita cum vrei tu poate chiar mai mare, si poate chiar cu bani mai putini!

Mergi la inceput

Ma rog ...nu stiu daca am calculat f corect dar merita sa incerci!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

quote:
Originally posted by nicole2005

Aveti idee cat costa un proiect pentru o casa cu 3 camere, baie bucatarie si un hol? suprafata maxim 80mp.si la cat ar ajunge construirea ei? sau e mai bine un apartament? multumesc.

nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site

O casa merita orice efort!Nu se compara cu un bloc cu sapte camere mobilat si aranjat ultimul stil!Numai bautul cafelei vara in curte,pe terasa,statul la plaja o ora dupa ce vi de la servici ca sa iti incarci bateriile,joaca copilului fara sa-ti bati capul ca vine careva il ia de mana si pleaca si altele si altele.

Magda si Bianca 9 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by matgravidut

Avem toate aprobarile

in cat timp ies aprobarile ?
eu sunt total pe dinafara in materie si mi-ar prinde bine un link cu procedurile de urmat inainte de constructia propriu-zisa.
Vara trecuta ne-am cumparat si noi un teren iar in vara ar fi bine sa obtin autorizatia de constructie,sa stau de vorba cu un arhitect etc.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allisi spune:

ce mai faci maggda?ce-ti mai fac minunatele tale flori,cred ca abia asteapta primavara la fel de mult ca si noi.te pricepi la taiatul trandafiriilor?am pus in primavara trecuta trandafiri luati din metro si iam cam lasat de izbeliste toamna,adica am inteles ca trebuia sa le ridic pamant sa nu inghete .am inteles ca pot sa-i tai acum in primavara dar cat?si in ce luna sau nu e importanta luna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

quote:
Originally posted by allisi

ce mai faci maggda?ce-ti mai fac minunatele tale flori,cred ca abia asteapta primavara la fel de mult ca si noi.te pricepi la taiatul trandafiriilor?am pus in primavara trecuta trandafiri luati din metro si iam cam lasat de izbeliste toamna,adica am inteles ca trebuia sa le ridic pamant sa nu inghete .am inteles ca pot sa-i tai acum in primavara dar cat?si in ce luna sau nu e importanta luna?

Lidia

Bine multumesc.Am inceput sa pun seminte de flori in paharele.Anul acesta sper sa am mai mult timp pentru flori.Anul trecut nu m-am prea ocupat de ele,m-am ocupat de caini avand in vedere ca imi fac canisa(crescatorie).Daca D-zeu ne ajuta anul acesta vom avea primul cuib .In privinta trandafirilor eu de fiecare data i-am tuns toamna,trebuie ridicat pamantul ca sa nu inghete.Cu tunsul de primavara nu stiu cum e.Am cumparat gazon japonez cu flori ca sa pun intre trandafiri.In martie scrie ca trebyie pus,om vedea.
Pe la voi ce mai e nou?

Magda si Bianca 9 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput