@ construit CASA! (11)
Raspunsuri - Pagina 12
madairina spune:
Noi cand am depus pentru urbanism nu am specificat ca e din OSB cred ca scria altceva. Nici proiectul nu e cu OSB. La noi a fost mai usor ne-au cerut contract cu REBU. Sotul meu s-a dus la primarie de acolo l-au trimis la un nene acasa care avea contracte gata semnate, l-au completat cu numele meu si gata. A fost suficient pentru acord unic.
asi spune:
Am terminat casa la roshu.Urmeaza sa facem instalatie electrica si cea de securitate si apoi tencuim interior.Apoi facem instalatia de incalzire si dupa turnam sapele.
Asta e ordinea operatiilor?
Cat trebuie sa stea sapele?
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
otilica74 spune:
Nu am ajuns inca acolo asi, dar am auzit ca sapele sunt bine de turnat dupa acoperis ca sa fie ferite de intemperii sa se usuce, si ca trebuie pus un strat de polistiren dedesubt ptr izolat si o folie, mai intreaba, si pe mine ma intereseaza subiectul asta, voi lucrati singuri sau aveti firma?
asi spune:
Otilica casa e la roshu si acoperita.Stratul de polistiren si folia se pun sub parchet.Lucram cu firme dar altele pe diferite etape.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
otilica74 spune:
Asta desigur presupunand, casa la rosu cum ai zis adica fara acoperis!!
madairina, fa-ti pomana cu un om nacajit, pune si mie un nr de tel de la nenea cu contractele, ca m-oi ruga de sanatatea voastra!!
In PM sau pe Yahoo, normal daca se poate!!
eld spune:
Asi, cam asta e ordinea, dar am auzit ca unii tencuiesc inainte de instalatia sanitara. Noi suntem la faza de montat tabla (tigla metalica) pe acoperis, apoi electrice, sanitare, tencuit si sape. Presupun ca sapa trebuie lasata pana se usuca bine-bine, altfel iti mucegaieste parchetul, ma mai informez si iti spun daca aflu.
Intrebare: ce fel de instalatie de securitate faci? Eu sunt putin nelamurita dar mi-e tare frica de hoti si inteleg ca trebuie luata in calcul si problema securitatii.
Eld, mami de printesa
si
(34s)
madairina spune:
OTILICA - am vorbit cu sotul meu si maine incearca sa afle nr. de telefon al tipului. Sotul meu a mers la primaria Ciorogarla (ca noi acolo facem casa) si cel de la Urbanism i-a spus sa se duca la nenea de la REBU acasa. Interesant e ca acest contract este facut cu REBU Bucuresti eu credeam ca Ilfov. Mai iti scriu maine.
otilica74 spune:
madairina, esti o scumpa
, ma temeam ca daca nu construim in aceeasi parte a Ilfovului macar, vor fii probleme, dar daca zici ca e din Bucuresti...noi construim in Corbeanca.
chitinuca spune:
IN TOTAL SPER SA IAU VREO 200 MII E SI NICI TERENUL NU IL AM DECI AR INTRA SI CUMPARAREA TERENULUI AM GASIT CEVA CU 50.000 E,AS FI VRUT SA STIU ESTIMATIV DACA IMI AJUNG,DACA NU TREBUIE SA FAC IMPRUMUT PENTRU RESTUL DE BANI DE ACEEA AS FI VRUT UN PRET SA STIU CUM MA INCADREZ.VA MULTUMESC!
otilica74 spune:
asi, asta voiam sa-ti spun dar grabita cu ale mele nu m-am exprimat explicit.
chitinuca, daca nu vrei fitze, construiesti, cam cu cca 600 E/mp, la cheie, au mai crescut preturile din cauza cimentului am inteles, deci...in jurul a 600 E, din porotherm, si cca. 450-500E din lemn. Acum depinde de suprafata construita pe care o vrei, gandestete bine la cat iti trebuie, spatiile nefolosite necesita banii ptr construit si de intretinut, ia in calcul spatiile de depozitare!Eu nu am prea facut asta si acum e tarziu ![]()