Mamici de Martie-Aprilie 2008 (24)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
Clabuc spune:
Naty,
asa a fost si cu sotul meu. El zicea ca ar vrea baiat, dar cand i-am spus la telefon ca e fetita, pur si simplu ii tremura vocea si m-a sunt dupa vreo ora sa-mi spuna ca i-am facut ziua frumoasa, ca acum e soare afara pentru el (nu vremea aia urata de ieri din Bucuresti) si ca e tare, tare fericit si mandru de fetitele lui. Si (nu stiu daca ai vazut pozele cu noi) dar el e un barbat la 1.85 si 100 kg, musculos si pare mai dur, dar, vorba ta, era topit de-a dreptul.
Ce bine de tine ca ti-a facut 4D, mie mi-a facut numai 2D, ca probabil asa aua colo la CMU, dar, intr-adevar i-a facut poza la 'pasa' ca eu tot intrebam: "Sunteti sigur ca e fetita?". Ma bucur tare mult pentru tine, asa cum ma bucur pentru mine.
Va pup, eu plec imediat acasa!
Laly 16+
Maria Clarinda
http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mihutza11 spune:
Naty sa va traiasca fetita!!! ce ma bucur pt voi!
Blankar bravo de rezultatele bune la analize! si incep galeria pt maine
Cory e o adevarata onoare sa ma aflu pe lista ta! dar stau si ma intreb, oare ce oi fi facut? hihihihi
plimbare placuta si sa ai parte de micii visati!
Delphinas si pe mine m-ar incanta o intrevedere, numai ca la mine e mai greu... ca eu sunt acolo unde se agata harta-n cui, si majoritatea randunicilor sunt de capitala... dar cine stie cum ne invartim..
ce super ca incep sa se coloreze carucioarele... abia astept sa se coloreze si al meu... eu ca eu, dar nici cu sotul nu mi-e rusine...
in rest, am avut o suparare la scarbici (asa de multe nedreptati se fac), si mi-am propus sa nu ma afecteze, dar deh... te poti pune cu hormonul?? pana nu am dat apa la soricei nu s-a lasat... tu-i fatza lui de hormon !
stolul!
Mihaela 16+
Pozici
Bebitzu
gudinde spune:
quote:
Originally posted by Olgutzika
Andreea, eu chiar te rog sa ne adopti! Si la cat de constanta a devenit prezenta ta aici, te rog sa si scrii, please?
Olga18+ cu
Ioana
Olga
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
numeioana spune:
Nat, felicitari pentru fetita cu codite!
Simo, imi pare rau ca esti racita, dar ma bucr ca bebe e bine. Tot baietel a ramas?
Pupici multi tuturor!
Ioana 20+
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
nicol_conte spune:
Buna seara randunicilor! Sunt si eu pe aici, dar merg sa citesc un pic din urma,nu inainte de a ura LA MULTI ANI celor doua sarbatorite de ieri si de azi Teo2rina si Rozina.
...nu stiu de ce, cred ca din cauza la net ,dar nu merge sa colorez mesajul..
mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol11+ si Alexia(24aug2005)
RalucasS spune:
Dragele mele,
Mie acasa iar nu imi merge netul, si m-am saturat de cand tot ma cert cu astia de la net pe tema asta.
Acum am venit la o prietena ca sa pot vorbi un pic cu voi sa va spun "ce ma doare":
-azi in sfarsit mi-au ajuns rezultatele de la TT, ma duc intr-un suflet sa le iau si apoi ma duc la dr, care avea afis pe usa ca este inchis cabinetul 2 sapt pt renovare, dar maine dimineata ma duc la prima ora la spital pt ca am dat telefon si o gasesc acolo. Bun...ma uit si eu pe analizele astea, care nu par a fi cum spuneti voi ca aveti, eu nu am decat 3 pagini si pe fiecare este cate un rezultat.
Dar la sfarsit nu am nici o interpretare, si din cate vad eu aici doar Estriolul neconjugat mi-a iesit in limite normale, AFP si Beta HCG au valori in afara limitelor admise....
Oricum fierb pana maine sa vad ce imi zice doctorita, care din cate inteleg, ar trebui sa interepreteze ea rezultatele sau cum...?17+
poze
Lucas sau Cristina?
nicol_conte spune:
Gata...am citit un pic din urma, dar voi sunteti tare ciripitoare si mi-ar lua cateva ore sa ma pun la zi cu tot.
Vreau sa felicit pe toate randunicile pentru culoarea carucioarelor,(va invidiez pe cele cu carucioare albastre...vreau si eu,dar mai am de asteptat) si sa urez insanatosire grabnica tuturor randunicilor bolnavioare.
Sa stiti ca eu ma simt mai bine,de vreo cateva zile parca mi-au trecut si greturile si acuma tare mi-e ca o sa ma apuc serios de papa ca am o pofta de oriceeee....as manca taaaaare mult, non stop..
Nu va speriati, am zis "as manca" dar vreau sa ma abtin cat mai mult, sa pap doar strictul necesar ca nu vreau sa ajung pe la vreo 80 kg...
La serviciu am inceput sa ma obisnuiesc in noua postura cu noul ritm, nu mai sunt asa stresata...ce mai, totul incepe sa se indrepte.
O singura amaraciune am: ca nu mai pot sta cu voi la ciripeala toata ziua, si cand ajung in fata calculatorului acasa nu-mi ajunge timpul sa citesc din urma tot ce scrieti voi...dar poate o sa se indrepte si asta..
Va pupic pe toate si sa stiti ca ma gandesc mereu la voi,ce mai faceti,ce mai ziceti...
P.S. Aseara mi-am facut poze la burtica,o sa le descarc maine sa vi le arat si voua.
mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol11+ si Alexia(24aug2005)
ririan spune:
BUNA, RANDUNICI HARNICUTE!Vad ca iar a-ti ciripit mult si repede si eu nu am reusit sa citesc din urma,dar maine o sa o fac sigur.Amnio a decurs bine si repede,procedura de fapt,ca pana sa inceapa am stat de la 8,30 la 13,dupa aia in 5 minute am terminat,nu este dureros sa nu va fie teama la viitoarele candidate,simti un usor discomfort,intepatura nici nu se simte mai ales daca stai cu ochii mari pe eco asa cum am facut eu:dupa,mergi in salon ,vine asistenta si face un NO SPA injectabil mai stai cam 1 ora ...si pleci acasa.Cand am ajuns am dormit pana acum dar m-am gandit sa intru sa va povestesc,acum ma intorc in pat ca mi-e teama de contractii,sa nu cumva sa inceapa,deci va pup mult si mai revin maine dupa ce citesc ce a-ti mai facut in celalalt capitol.
http://good-times.webshots.com/album/560414507QMNnrC?vhost=good-times mamica de 3 fetite...si poate si de baietel?!
RalucasS spune:
ririan - zi-mi si mie te rog daca nu te superi unde ti-ai facut amniocenteza si cat te-a costat17+
poze
Lucas sau Cristina?
natynic spune:
Ioana, de ce razi de Simo?? Sigur ca tot baietel a ramas.Asta e, la mine fetita cu coditze a fost de la inceput, asa cum imi dorisem...
Fetelor, apropo de cele racite, ma adresez mai ales lui Sovi care e experta in leacuri naturiste (recunosc cu jena ca eu sunt mult prea pervertita de medicina alopata pe care o practic):stim cu toate ca vaccinul antigripal nu se prea recomanda la . Exista insa zvonuri ca va fi gripa urata iarna asta. Ce remedii naturale avem ca sa ne protejam? Mi-e tare frica, mai ales ca eu lucrez in spital...Nu glumesc, e deja octombrie si trebuie sa luam atitudine!
naty 15 cu
http://community.webshots.com/user/npatrascu