Mamici de Martie-Aprilie 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Ziua buna!

Am ajuns si eu acasa, cu creierii franjuri, noroc ca e camara plina cu dulciuri si forumul, caci nu stiu cum as fii reparat stricaciunile. Va multumesc pt. pumnii stransi, sper sa fie ok, vineri la 11 avem raspunsurile. A fost dificil si timpul scurt, am terminat in graba si nu am avut timp sa verific si nici sa aranjez foile. Asta e! Nu are de cat sa caute bine corectorul!

Multumesc inca o data pt. aprecierile facute, dar cum v-am mai spus, ca sunt sau nu grasa, eu tot grasa ma simt! Te pui cu omu' nebun! Ce daca daca inca intru in hainele mele normale. Bine, nu mai flutura ele ca inainte, dar fu o vreme cand erau asa cum sunt acum fara sa fiu insarcinata! Gata! Inchei subiectul ca incep sa o iau rara pe campie si va mai zapacesc si pe voi!

Naty,, felicitari pt. fetita ta scumpa!
Simo, odihna placuta!
Cory, plimbare placuta si usurel cu micii sa nu patesti cum am patit eu cu gogosile! Si de ciuda azi am mancat-o eu pe ultima. Sotul mi-a lasat-o aseara si eu am comis-o acum!
Sovi sanatate si sa te faci bine repede.

Giani, Miha, si toate celelalte va pupacesc si ma duc sa dau o raita cu matura prin casa, ca sa ma relaxez

Eu am ami pus o data intrebarea, dar nu-i bai , mai intreb o data, voi nu vreti sa ne intalnim? Spre exemplu dupa 16 nov., la Buc. sau undeva la munte ca sa fie o iesire placuta pt. toata lumea?
Cred ca mie i-mi arde de vacante

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Andreea, eu chiar te rog sa ne adopti! Si la cat de constanta a devenit prezenta ta aici, te rog sa si scrii, please?

Pucca, nici nu indraznesc sa sper ca as putea alege asa...in plus, nu imi aduc aminte daca vreun proiect al PIN-ului a fost pus vreodata in aplicare...Poate doar sa gaseasca sustinerea vreunui partid mai mare, acum ca tot suntem in prag de campanii electorale..Doamne ajuta!

Olga 18+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Delphin, absolut de acord!!cu ideea sa stabilim o intalnire. Si nu cred ca e nevoie de vreun targ sau alte manifestari pentru asta. Ai zis dupa 16 nov. Bun, pana atunci avem timp sa ne gandim la locatie (sa nu uitam ca nu toate suntem din Bucuresti) asa ca sa incepem cu propunerile!! Tie iti doresc bafta la rezultatul de vineri!
Cory, asa ma bucur ca a redevenit aia mica cu coditze...Dar chiar, tu cand ne spui ce ai?? Pofta buna la mici, dar fara bere parca merg cam greu. Bine ca e si de-aia fara alcool.
Pucca, mie mi se pare rezonabila ideea cu optarea, impaca cele 2 situatii de care discutasem mai demult: mai multi bani la salariu prost (pregatire joasa sau, extrema cealalta, medici-profesori-oameni de arta etc) si ajutor just pentru cele cu salariu mare, care majoritatea au muncit de s-au rupt ca sa ajunga acolo.
sovi, pai ce sa detaliez cu acvariul, eu tocmai ca va intrebam pe voi daca stiti ca broastele testoase sau pestii sa fie periculosi in sarcina...

naty 15 cu
http://community.webshots.com/user/npatrascu

Mergi la inceput

Cory, pofta mare la mici mult-visati! Sa ne spui cum a fost!

Delphi, eu sunt pentru intalnire! Eu propusesem pentru Baby Expo, care insa e la inceputul lui decembrie, deci tarziu sa te mai prindem si pe tine. In plus, cred ca va fi si destul de obositor sa mergem si la cumparaturi, si sa mai stam si la taifas asa cum se cuvine. Si poate randunicile vor sa mearga cu sotii la cumparaturi, pe care pe urma ar fi delicat sa ii trimita acasa, cat noi chefuim...Deci?!?!

Iti tin pumnii pentru vineri!

Olga 18+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Exact!
Sa speram ca poate vom noi mai norocoase. Mi se pare o nedreptate sa lupti sa ai o cariera, sa ai un venit pe masura muncii tale, si sa fii atat ne nedreptatita cand esti mama. Ba mai mult iti este nedreptatit si copilul cand are mai multa nevoie. Ar trebui sa ni se dea sansa de a alege, n-ar fi o idee rea sa existe o petitie care sa vina in ajutorul proiectului PIN. Nu cred ca ar exista femeie sa nu semneze. Ce zicetzi?

+14

Mergi la inceput

Eu semnez fara sa stau pe ganduri!

Naty, ce zice tati de "aia mica cu codite"? Era misto sa fi aflat si el vestea in direct! Ma joc cu emotiile oamenilor, iertare !

Olga 18+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Vin si eu cu vesti bune: mi-au iesit analizele beton!
Abia astept sa ma duc maiine la dr. sa-mi spuna si mie daca e fetita sau baiat,nu mai am rabdare.

SIMO SI SOVI . sa va faceti bine!
NATY sa-ti traiasca fetita!
CORY m-am luminat si eu: dr. din ungaria mi-a dat sa fac numai AFP -ul si asta de aici TT(AFP,HCG SI estriolul)
AFPul mi-a iesit bine restul le fac joi sau vineri

va pup

blankar17
http://webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Naty, FELICITARI!
Ma bucur tare mult pentru tine; asa mi s-a intamplat si mie, m-au anuntat vineri ca a renuntat cineva la o programare la Dr. Iosup la CMU si m-au intrebat daca vreau sa merg. "Normal!" am spus. Si, convinsa ca e baiat, asteptam doar confirmarea, dar mai ales sa vad daca bebe e bine, m-a intrebat doctorul (stiind de cand am intrat in cabinet ca mi-as dori sa stiu ce e bebe): "Si? Cum o cheama?". Eu, mirata, zic "Pe cine?" si el: "Cum, nu stiai ca ai fetita?". M-am bucurat atat de tare asa ca inteleg perfect starea ta. Bravo! Sarcina usoara in continuare si o fetita frumoasa, sanatoasa si fericita alaturi de parintii ei dragi.

Randunicilor, vroiam sa va anunt ca nu mai e valabila programarea de pe 17 oct la Dr. Iosup la CMU, merge cineva in locul meu.

Va pup mult pe toate!

Laly 16+ Maria Clarinda

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Sunt intru totul de acord dar nu ma pricep la petitii, cum am putea face, ca sa semnam?
Asa e, Pucca, e actualmente o nedreptate si fata de copil. Cate dintre noi sunt gravide la 20 de ani, sa zicem? Majoritatea am amanat ani de zile acest moment, avand prioritatea unei cariere decente si a unui trai asemenea, in ideea ca unui copil trebuie sa-i oferi tot ce e mai bun. Si ne-am luptat ca sa primim dupa nastere (mult) mai putin decat salariul? Dupa ce ca, oricum, reinsertia profesionala nu prea cred ca e usoara pentru nimeni dupa concediul postnatal?
Ah, abia astept sa-mi pot imbraca fetita in zeci de hainute mov si lila!!!

naty 15 cu

Mergi la inceput

Laly, EXACT asa mi-a zis si mie: "si, cum o cheama?" la care m-a blocat, dar un maaare ranjet de satisfactie s-a asezat pe fata mea. Apoi a prins o imagine, in 4D, cu cracii desfacuti ai bebitzei mele si cica: "Ei, e Magdalena sau nu e?"-se vedea CLAR, i-a facut si poza, intr-o pozitie taaaare indecenta...
Olgutza, cu tati am vorbit la telefon (n-a putut pleca de la serviciu, cu atata medical cat a avut de la taieturi ii luau astia gatul la munca!), a zsis :"Vezi, ti s-a implinit rugaciunea!" (dar ii cam tremura vocea de emotie). El e genul foarte barbatos, pariez ca va fi TOPIT, varza, dupa aia mica. Iar daca va si mosteni ochii lui frumosi...

naty 15 cu

Mergi la inceput