Mamici de Martie-Aprilie 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Elara si eu te pup, chiar ieri am vrut sa intreb de tine, dar credeam ca nu mai intrii pe forum.
Te pup dulce, ia vezi ca nu cred ca ti-ai schimbat semnatura:am eu 13 saptamani, tu ai sigur mai mult de 14.
Eu am plecat acasica, va pup dulce pe toate

IRINA
+13

http://bd.lilypie.com/dWtmp3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Olgutza si cu Elara, legat de sefi, si eu empatizez cu voi!!! Si eu am mai avut clenciuri cu sefa mea!!! Ca ea e omul formei, iar eu al continutului si pana ne-am reglat principiile de lucru, am avut parte si de zile de "batalion disciplinar"!!! Si eu am o guritza care nu tace si nu iarta!!! Si le mai zice si cu "public", adik atunci cand avem cate o sedinta largita...pdop sunt "bufonul oficial" al sefei, ca o si fac sa rada, pdap sunt si unul din oamenii ei de baza, care zice la rece ce gandeste despre o situatie...ce sa zic, m-am "branduit" bine!!! Sefa stie ca acum eu frec menta (ca am ajuns la acest nivel de cunoastere si recunoastere), dar RECUPEREAZA ea cand vine...atunci ma pune la munci (intelectuale) de-mi ies flacari pe nas!!! Asa ca suntem in echilibru!!! Uneori imi alint sefa cu "Scorpinela"!!!

Da' oricum, o felicit pe Elara pentru curajul NEBUN de a spune verde in ochi ce si cum Viperinei!!!

Mai, Olgutz, cred ca se manifesta la tine un inceput de sindrom de suprasolicitare!!! Prea esti suparata (in mesaje)!!! Mai destreseaza-te!!! Ca prostia si munca nu se termina niciodata, da' bateriile tale??!!!

Vreau si eu distributia la "Take, Ianke si Cadar"! Joaca Marinus Moraru sau Radu Beligan???

Legat de teatru am si eu o dambla: vreau sa vad si eu o data la "La Tiganci" cu Florin Zamfirescu (unul dintre preferatii mei).

Mihutz, de azi esti in clasamamentu' meu la "Favorite"!!!

cory3maz, mamik de Larisik si de bb2

Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Cory, hai la teatru! Poate imi trece si mie deprimarea asta provizorie . Mi-a facut Elara pofta rau de o piesa buna !

Olga 18+ cu Ioana

Mergi la inceput

Din fericire am un job:

1. pe care, de cele mai multe ori, il iubeeesc!
2. care nu tine de tiparele a 8 ore de lucru...inseamna multa documentare, adik studiu individual...daca nu am avut chef la serviciu, sigur mi se "scoala" cheful acasa...ca tin si eu la ambitia mea de om informat. Si mai am si "projectele" mele separate de "free-lancer"...alea ma tin in priza...da' si acolo e sarbatoare saptamana asta...is "Sarbatorile Iasului" la toata lumea, inclusiv pentru clientii mei!!!

Din fericire sau nefericire, sunt un om care se concentreaza bine sub presiunea unui termen-limita...daca nu am stressul asta, las "fraul" lejer!!!

Parca am niste palpitatzii...ma cam inteapa urat inima!!!

Varsta "chiriasului":

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

FETELOOR!!!!!!
Nici nu va inchipuiti ce mi s-a intamplat. Sa nu ma invidiati! Am avut un super noroc sa prind eco la Iosup, la Fortis si tocmai vin de acolo. Am fost felicitata, toti parametrii sunt strict normali si am...de fapt...FETITZAAA!!!!
Sunt cel mai fericit om si ii multumesc lui Dumnezeu. Tremuram toata acolo, m-a intrebat daca sunt obosita sau emotionata. Cum era sa fiu, dupa 3 luni de contractii, Utrogestan si Nospa continuu, diabetul meu cu insulina de 4 ori pe zi plus infectie cu Ureaplasma tratata cu un antibiotic care am crezut ca o sa ma omoare???Si uite ca fetita mea e bine...
Mi-a cerut numele. Am zis ca nu ram pregatita pt fata si ca nu m-am consultat cu sotul. A zis:"Pai dar cine o naste??"Asa ca am zis la (semi)intamplare Magdalena si asa scrie pe buletin. Are morfologic cu 3 zile mai mult decat cronologic si i-a facut o poza cu pumnisorii stransi, in pozitie de box...
Va pup si va iubesc!!!

naty 15 cu
http://community.webshots.com/user/npatrascu

Mergi la inceput

Olgutz, eu mai degrab ajung la Opera, decat la teatru, ca sor'mea e si preoteasa, si soprana!!! Ca sa impace viata de preoteasa cu cariera muzicala, face pe profesoara la Conservatoru' din Iasi...da' mai are si ea cate un recital, cate o colaborare! Sau studentii ei, si mergem impreuna!

Eu inchid "pravalia", nu stiu pana cand!!! V-am zis ca in dupa-amiaza asta ma duc sa bantui prin targu' mestesugarilor, sa ma orientez la preturi, si apoi sper la un rasfatz cu mici gustosi!!!

O dupa-amiaza faina tuturor, asa cum o visez pe a mea!

Varsta "chiriasului":

Mergi la inceput

Naty,

nu visa sotzul tau fetitza? Nu te intreba el duios " Ce face aia mica cu coditze??? "
Sa-ti traiasca, Mamico!!!
Te imbratisez suroreste!!!

Varsta "chiriasului":

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Naty, sa iti traiasca!!!!! Super, sa fiti sanatoase!!!! Draga de ea, luptatoare de mica!!!

Ce zice tati? Iosup la fel dulcic cum il stim?

Olga 18+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Fetelor ... scuze dar iar ma bag in topicul vostru. De fapt, tinand seama de cate ori m-am bagat cred ca am devenit bagacioasa semi-permanenta.

Da nu m-am putut abtine .... Naty felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stiu ca va doreati muuuuult fetita. Cred ca taticul este si el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Bine v-am regasit randunici!
Am intrat sa va arat ceva foarte interesant:

"Tinerele mame ar putea alege o indemniza#355;ie de 8 milioane sau 85% din salariu
Mar#355;i 09 octombrie 2007, 14:13

Vicepre#351;edintele PIN, Lavinia #350;andru, vrea s#259; modifice legea care le vizeaz#259; pe tinerele mame. Aceasta nu este de acord cu acordarea sumei de 8 milioane tuturor m#259;micilor indiferent de veniturile pe care acestea le ob#355;ineau înainte de a intra în concediu de maternitate. Lavinia #350;andru propune guvernului un proiect prin care tinerele mame s#259; poat#259; s#259; opteze fie pentru suma de 8 milioane, fie pentru 85% din veniturile ultimelor 12 luni.

Reprezentan#355;ii PIN sper#259; ca proiectul lor s#259; primeasc#259; sprijin din partea societ#259;#355;ii civile, dar #351;i din partea mamelor politician, în condi#355;iile în care opinia executivului ar putea fi una negativ#259;. Lavinia #350;andru spune c#259; prin aceast#259; ini#355;iativ#259; legislativ#259; dore#351;te s#259; încurajeze natalitatea în familiile în care femeile sunt active, au o carier#259; #351;i salarii mari. Deputatul PIN #351;i-ar dori ca proiectul s#259; fie adoptat în procedur#259; de urgen#355;#259;.
Sursa: Realitatea TV"

Ce ziceti de asta?

+14

Mergi la inceput