medici ginecologi buni in brasov

Buna fetelor, numele meu este Loredana si sunt nou venita pe forum.
Vreau si eu un in viitorul apropiat si nu stiu la ce doctor ginecolg as putea merge.
Imi dati si mie un sfat?
Mersi.
Loredana
Raspunsuri

Ignatica spune:
Buna Loremarian,
Bine ai venit pe Despre copii, spor la bebel.
Din experienta mea personala, pot sa ti-l recomand pe dr. Anastasiu ( care mi-a monitorizat sarcina), este un medic foarte bun, mai ales pe parte de ecografie, este abordabil si disponibil ori de cate ori apare o problema ( in sensul ca raspunde imediat la telefon, te cheama repede la consultatie in caz de urgenta.
Inainte de dr. Anastasiu, am apelat la dr. Ionel, este un medic cu experietza, am o parere foarte buna despre el, desi eu l-am prins intr-o perioada destul de aglomerata cand se ocupa de proiectul Clinicii Eva.
Din auzite, mi-au fost recomandati: dr. Podasca, Dumitrache, Rafaila, Gliga, Cristescu.
Pe toti ii gasesti fie la Ginemedica, fie la Clinica Eva.
Mult succes, sa auzim de bebei.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2

bulinanico79 spune:
Dr. Podasca Petru Cezar....il recomand oricui.
Este un super OM, medic bun si te trateaza ca pe un om...nu ca altii...nu dau nume ca nu e frumos.
Partea negativa...astepti de ti se uraste pt o programare (~o luna sau mai bine), iar cand in sfarsit te gasesti la usa cabinetului la ora cu pricina...uita, vei intra cam dupa vreo ora-doua dupa ora programarii.
Pe de alta parte el nu are nici o vina in mod deosebit....nu el face programarile..iar cea care face aceste programari nu are de unde sa stie cam ce probleme ai pacientele...odata intrata in cabinet esti tratata "de toti banii" ca sa zic asa. Te consulta ok ti se explica cu lux de amanunte totul. Mie (care sunt cam isterica de felul meu) mi-a placut f mult.
nico
http://tt.lilypie.com/4tKjp3.png
asteptam bebe din februarie 2005

bulinanico79 spune:
Si cei emunerati de Ignatica am auzit ca ar fi buni dar nu am fost la ei deci nu cunosc amanunte
nico
http://tt.lilypie.com/4tKjp3.png
asteptam bebe din februarie 2005

loremarian spune:
Buna fetelor,
Multumesc mult pt raspunsuri.
Imi doresc tare mult un bb, sper sa nu avem probleme.
Mai ales ca am citit atatea pe forum.
Avem incredere insa ca totul va fi bine si bb va veni.
Ignatica spor la bb2 si sa auzim de bine.
Pupici

psikik spune:
de un dr. eugen birleanu ati auzit cumva ? am nevoie ff urgent de raspuns daca se poate , multumiri anticipate
LG

psihopsi spune:
Buna, in niciun caz sa NU mergi la Dr. Bisoc Dorel, daca ai o problema te lasa balta. Iar de Nasterea la Clinica Eva grija mare ca in caz de probleme ajungi la maternitatea de stat iar daca doctorul nu lucreaza si acolo .... Cei din maternitate au o parere rezervata despre Dr. Bisoc.