Strumfi de iulie-august 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 12
ghinetz spune:
Bun venit noilor mamicute: armin, bondac. Mai povestiti-ne despre voi si bblusii vostri.
Azi m-am trezit cam cu ... in sus. Nu'sh ce am. Si, cum spuneam ieri, nici n-am cafea in casa. Sotul e plecat toata ziua, ma lasa singurica mereu. Ieri a luat carutul cu el (l-am uitat in portbagajul masinii) si nici nu am iesit din casa. Ma simt cam neajutorata si singura. Hai ca plec, sa nu va molipsesc.
Ma duc sa sterg si eu de la albumul "Baita" poza lui Victor, ca e cam dezblehuiat. Si m-ati pus pe ganduri.
Oana, Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Anya, imi mai poti spune ce si cum sa dau la ochisorul lui Victor? Ca iar ii curge. Uneori are numai lacrimi, nu mai are chestiile alea asa, de le zic eu "odori" (iar altii "puchi" - cine stie cum s-or numi, de fapt?). Multumesc. (Am incercat la blogul cu sgaturi, dar nu am putut intra.)
Oana, Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Simo78 spune:
Oana ca sa poti intra pe blog, trebuie sa fii logata pe yahoo cu ID-ul tau, iar daca vrei sa modifici ceva cu ID-ul comun.
Simo
de Matei Hisham 
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
nikole spune:
Neata!
Yoy Anya, ce ochisorui buni ai...asa e, ma vazui acu pe prima pagina...recunosc ca m-a binedispus privelistea:)
Cris_kento, te rog, imi spui si mie unde anume il botezi pe bb?esti din Tokyo?In trb ptr ca la biserica unde vrem noi sa-l botezam, preotul nu iti boteaza copilul daca nu esti cununat religios, iar noi inca nu ne-am cununat la biserica.
Oricum voi suna sa vb direct cu preotul, ma apuc si eu ca Luna de negocieri
Ghinetz,si eu sunt singura toata ziu, mai in toate zilele, adik de la 7 dimineata pana la 7 seara...e nasol, dar...n-am ce face!
Hai la o cafelutza braziliana sa treaca starea aia nasoala ce-ti da tarcoale...
M-ai cam starnit cu intalnirea, nu mai zic ce visez la o sueta, cateva ore doar pentru mine...
si mi-e un dor de Iasiiiii, de nu pot spune, parca ma vad statuie in fata campusului,cu o mutra de aia nostalgica...
Bun venit noilor mamici, sa va traiasca strumfii!
am plecat ca maraie asta micu...
poze Kevinutz
paticut spune:
Buna dimineata si de la noi,
raportm o noapte cu mare chef de vorba... si la 1 si la 4 jumate am avut conferinta. ori a visat ceva ori a facut planuri de vacanta, nu stiu dar tare mult a mai gangurit azi-noapte.
tare mult mi-as dori si eu sa nu se mai trezeasca noaptea. nu ma necajeste mult.. mananca si nani la loc dar cu vorbitu nu razbim.
salut si eu si urez bine-ati-venit noilor mamici cu strumfi: armin 23 si bondac79. asteptam povesti despre strumfii vostrii fetelor ....si poze.
NIkole ma bag si eu la cefeluta ta brazilian si sincer mi se pare o prostie sa nu-ti poti boteza copilul pentru ca nu sunteti cununati religios. ce legatura este intre copilul nascut si cununia voastra? pai daca faci un copil singura , fara barbat ca asa vrei prin FIV nu ti-l boteaza?....super aberant.
va doresc o zi minuntata fetelor.. la bucuresti e soare .. soare in sufletele voastre va doresc...
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - Miron Petru
Nonna76 spune:
Buna dimineta si [catea] pentru fetele mele dragi suparate astazi.
Oana astazi cind iesi -primul lucru,cumperi cafea.
Nikole la noi in tara nu am auzit de asa ceva ,daca nu esti cununat nu-ti boteaza copilul. Si daca nu aveai sot,asteptai pina iti gaseai unul ca sa botezi copilul?
Spune preotului ca vrei sa te cununi in tara ca vrea tata sa-si vada fata mireasa dar copilul il botezi ca e bine sa fie botezat.
poze
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
bondac79 spune:
buna dimineata multumesc mult de primire!
sper sa fiu placuta intre voi!!sa ma prezint :am 28 ani si sunt mamica de fetita ,am nascut pe 15 iunie la maternitatea Cuza Voda (IASI ).va urmaream fiecare capitol din odisee caci ma regaseam la mamici de iulie -august ,dar iata ca bebe a vrut sa fie geaman si a vrut sa ne intalinm mai devreme si am nascut-o la 35 saptamani pe 15 iunie in loc de 19 iulie cum era data stabilita.avea 2550 si scor apgar 9 ,iar acum la aproape 4 luni avem 5600gr si papam san exclusiv caci mami are laptic .cam atat ce pot sa spun pentru prima data ca sa stiti ceva despre . o zi buna mamicutelor! ma duc sa pun hainute la spalat ,bebe doarme si am atata treaba si sa profit.poate puteti sa imi spuneti si mie cum sa atasez o poza la album ca nu ma lasa.
cris_kento spune:
Nikole eu il botez la Oceanu Mizu, acolo unde ai fost si tu sa-ti faci molifta si nunisa spus nimic in legatura cu cununia religioasa.Nici noi nu suntem cununati religios si chiar nici nasi nu sunt.Si vreau sa iti spun ca team vazut chiar la biserica cind ai fost pt molifta,arati superb de bine .Atunci am fost si noi sa vb despre botez,dar deja eram in drum spre casas cind team vazut,daca vrei iti pot spune mai multe dupa botez.
Nonna76 spune:
am scris catea in loc de cafea.
Nu va ofer o catzea ci
.
Am o problema cu scrisul,mai gresesc tastele ca nu ma uit tot timpul la taste cind bat.
poze
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)