Comori de nov-dec 04(157)
Raspunsuri - Pagina 5

miria_cristina spune:
Acuma mi-a venit si restul de mobila de bucatarie.
Nu mi-au montat-o pentru ca-i unul dintre mestteri internat in spital. Asa ca, Stau cu ea prin casa, dar macar m-am linistit ca n-am dat banii degeaba in avans.
Am o bucatarie exact cum mi-am dorit-o...albastra!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

mikimi spune:
Onitzo sa fie roz daca vrei si cu sanatate.
Try eu ziceam de ''lasa sa vedem'' pt timpul in care vroiau sa faca din nou controlul...tu povesteai ca initil vroiau sa te cheme mai tarziu decat ai fi vrut/simtit tu ca este necesar.Cat despre practica de a lasaa si organismul sa lucreze si eu sunt pentru, pot numara aspirinele luate la viata mea.Da DD sa lupte Adrian ca un voinic si sa nu fie ca ceilalti de puternic doar in aparenta.
Pupici
Poze noi jun.
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis cu pozici proaspete. (28.08.07)

onitza spune:
Hihihi, multumesc fetili de urari! de cand am vazut-o pe Delia Paxelei, m-am molipsit si eu de dorinta de a avea "tititza" cum spunea nepoata mea la fetita cand era mica;
MONICA pana acum , de cand l-am nascut pe Paul, am facut cam 20 de teste si Mihai a zis ca nu mai da banii pe ele, i s-a luat de alarme false, a zis ca daca e sa fie, e binevenit si gata! ce-ar fi acum cand nu am luat test sa si iasa cu ochi?
azi in Auchan ma trezeam admirand hainutele de fetite in loc sa ii iau lui Paul hanoracel
..dar i-am luat pana la urma
MIKI multam de urare, dar si daca iese baietel nu ma supar, chiar deloc!!!
Oana si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL

onitza spune:
MIRIA felicitari pt mobila de bucatarie, sa va fie de bine!
Oana si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL

monica-elizabet spune:
miria sa stapanesti sanatoasa mobila de bucatarie...
monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

miria_cristina spune:
Multumesc frumos, fetele!
Deabia astept s-o monteze si sa terminam si cu asta!!
Din vara am facut comanda, dar firma de la care trebuia s-o ia nenea asta de la noi, deabia in septembrie primea comenzile. Asa ca, acuma ne-au adus-o tocmai din Italica.
Culmea, ca desi s-a facut atat tam-tam a costat mai putin decat astea de pe la noi.

mariussimiuc spune:
Citind mesajul Miriei de la "Parintii intreaba" am venit aici repede repede sa aflu noutati... Si cand colo dau peste Ioana care "e cu ochi".Da Doamne!
Haideti dragelor ca noi facem galerie!
Noi am fost in seara asta in Carrefour si am luat ceva rooooz pentru bubulina. Si Robert voia sa arunce tot din carut :"sa stea cu fundu' gol"
Miha si Robert

miria_cristina spune:
Taci, mai, Miha nu ma da de gol inca!!
Ca nu am cu ce sa ma laud, doar ca sotul a devenit ceva mai insistent, iar eu nu stiu ce decizie sa iau.
Astazi, vreau, maine, nu.
Cum o vrea Dumnezeu pana la urma! DAr am apucat sa-mi fac niste vacc. si acuma ma tem, desi am citit cate ceva despre asta si ar trebui sa stau relaxata.

monica-elizabet spune:
care vrea sa zica ne tii in suspans
sa dea Domnul sa fie si la tine cu ochishori si cu funditza albastra sa te incuscresti cu onitza
monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

danette spune:
Andra,sa dea DD sa fie bine, sa lupte Adrian!
Am vazut pozele, deja a-ti avut Thanksgiving?
Wow, de cand n-am intrat deja se presupun 2 noi burtici?!
Pai sa fie cu ochi, asa cum va doriti, roz sau bleu.
Eu sunt bucuroasa, cred ca am mai scris eu de problemele mele cu fibroadenomul mamar...acum 2 zile am facut o mamografie, dupa 4 ani, chiar daca nu-i prea recomandata inainte de 35 de ani... dar am inteles ca doza e iradiere e echivalenta cu cea a unui zbor cu avionul Bucuresti-New York (dus-intors).
Ei, ma bucur enorm ca formatiunea a scazut considerabil, a ajuns la 6 mm de la 19 mm.
Am avut noroc ca chirurgul refuzase acum 4 ani sa ma opereze.
Si deci oncoloul-radiolog care m-a vazut zilele trecute mi-a spus ca este cu siguranta benign si nu v-a mai fi necesar sa fac mamografii, vor fi suficiente echo Doppler.
Iris e rea rea rea... uneori chiar obraznica. Nus' de unde... ca de-abia de luni incepe cu gradi... nici nu stiu la ce sa ma astept pe urma...la mai bine?...la mai rau?
Agitata, mereu isi cauta ceva de lucru si e super plictisita de toate activitatile si jucariile de-acasa...sigur ca efectul este distructiv asupra lucrurilor din casa mamei...pereti, covoare, masutze...
Am o lista intreaga cu lucrari de renovare sau chiar de noi achizitii... fiindca mama face cu nervii ca-i distruge copilu' meu casa.
Este socata de temperamentul fetei, zice ca ea n-a mai vazut si nu s-a mai lovit de astfel de caracter.
Adevarul e ca si mie imi face destule prin casa... dar eu nu-s asa de disperata. trec mai repede cu vederea.
Dar e culmea pitica... atatea explicatii, atatea certuri cate a primit pentru diverse prostii si totusi le face...
Mai nou scrie cu rujuri si creioanele dermatografe. Sau picteaza direct cu pasta de dinti. Maaaare artista.
daca ar avea la indemana acuarele ar fi HORROR.
Sa vedeti cum "fura" efectiv rujul si-l ascunde la spate si fuge dupa o usa sau un colt sa-si execute lucrarile. uneori o vad la timp... dar de multe ori pierd momentul si iaca, opera de arta.
Mi-am cumparat o galeata de lavabila alba s-o am mereu in casa.
Vanish Carpet si Oxxy Power sunt deasemenea indispensabile.
Cristina cum ai rezolvat cu lentilele de contact?
Sa te folosesti de noua bucatarie albastra cu drag si spor!
E important sa te simti bine in acel spatiu.