Israela si Liviu

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Hai sa fim seriosi....am vazut si pe aici cupluri dintr-astea.....romani (barbati) de vreo 30 de ani cu spanioloaice de 50-60 de ani...Au stat cu ele pana ce au avut acte, apoi "nu stiau cum sa scape" de ele......mi se pare lipsa de bun simt...

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

quote:
Originally posted by capra cu trei iezi

vedeti cum va discriminati singure? daca un tip de 50-60 de ani poate face cuplu cu o tipa de 20-30 de ani, de ce o doamna de 50-60 de ani nu poate face cuplu cu un barbat tanar??? mie mi se par ok, mai simpatici decat multi altii care apar pe la tv.

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

IUBESTE SI FA CE VREI!

Nu mi se pare normal ca nici un tip de 50-60 de ani sa poata face cuplu ci o tipa de 20-30 de ani.....eu am 28.....si n-as sta nici cu un tip de 40.....m-as tot gandi la tatal meu.....

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by Criss75

Dar oricum ar fi, un barbat de 50 - 60 ani arata intotdeauna mai bine decat o femeie de 50-60.

Criss si Alex

Di ce? Cuuuuum?

Io credeam ca invers, daca (chiar) ar fi sa comparam si sa ne gindim la oamini obisnuiti si nu vedete.

Numai pe scara mea de bloc va pot da exemple de femei de 60 care inca ar mai zburda, linga prabusiti de 60 spre 65 ...

Exemple de femei care nu mai arata hakunamatata sint, dar nu au legatura cu subecktu'.
Cine chiar isi doreste sa aprofundeze, sa mearga intr-o statiune (di aia cu plata din pensie si sa urmareasca fenomenul fimeii de 60 de ani comparativ cu barbatii)

BTW, israela are undeva dupa 70, de acolo problema cu masca de piele care pare ca o stringe de git...( faceti search dupa orice femeie de 60 de ani, pe net si nici una nu va arata "sugrumata" ca ea, chiar si fara operatii estetice). Ea zice ca nu, noi o credem pe cuvint...

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by daniela_b

quote:

Dar oricum ar fi, un barbat de 50 - 60 ani arata intotdeauna mai bine decat o femeie de 50-60.

Criss si Alex

Di ce? Cuuuuum?

Io credeam ca invers, daca (chiar) ar fi sa comparam si sa ne gindim la oamini obisnuiti si nu vedete.

Numai pe scara mea de bloc va pot da exemple de femei de 60 care inca ar mai zburda, linga prabusiti de 60 spre 65 ...

Exemple de femei care nu mai arata hakunamatata sint, dar nu au legatura cu subecktu'.
Cine chiar isi doreste sa aprofundeze, sa mearga intr-o statiune (di aia cu plata din pensie si sa urmareasca fenomenul fimeii de 60 de ani comparativ cu barbatii)

BTW, israela are undeva dupa 70, de acolo problema cu masca de piele care pare ca o stringe de git...( faceti search dupa orice femeie de 60 de ani, pe net si nici una nu va arata "sugrumata" ca ea, chiar si fara operatii estetice). Ea zice ca nu, noi o credem pe cuvint...

www.helpsonia.com

Israela are 59 ani, va implini in curand 60, dupa cum chiar ea spunea.
Iar un exemplu de barbat care arata superbine la cei 58 ani ai sai, Richard Gere. Spune tu daca nu e asa.

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:

Iar un exemplu de barbat care arata superbine la cei 58 ani ai sai, Richard Gere. Spune tu daca nu e asa.

Criss si Alex

ea spunea/ spunea
dar ce fruuumooooos minteeeea
lalala ( pe muzica de beatles, nu manele)

Cu R.Gere nu m-ai nimerit (ca nu mi-a placut nici cin' avea fo'30) dar iti pot spune ca un Nicholson, un De Niro ceva...merge.

La schimb ti-o trimit pe

taanaaaanaaaa:

http://www.people.com/people/gallery/0,,20034172_41,00.html

Susan Sarandon

cam asa ar trebui sa arate o femeie de 60 de ani (cu operatii) care pune bani in cum arata si-n bisturoaiele doctorilor .

Fa comparatie si pe urma zi-mi, citi ani are Israela? Aud?

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Ceva poze cu ei sunt pe undeva?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by daniela_b

quote:

Criss si Alex

ea spunea/ spunea
dar ce fruuumooooos minteeeea
lalala ( pe muzica de beatles, nu manele)

Cu R.Gere nu m-ai nimerit (ca nu mi-a placut nici cin' avea fo'30) dar iti pot spune ca un Nicholson, un De Niro ceva...merge.

La schimb ti-o trimit pe

taanaaaanaaaa:

http://www.people.com/people/gallery/0,,20034172_41,00.html

Susan Sarandon

cam asa ar trebui sa arate o femeie de 60 de ani (cu operatii) care pune bani in cum arata si-n bisturoaiele doctorilor .

Fa comparatie si pe urma zi-mi, citi ani are Israela? Aud?

www.helpsonia.com

Gusturile nu se discuta. L-am dat exemplu pe Richard Gere pt. ca imi place foarte mult, spre deosebire de Nicholson care mi se pare horor sau De Niro care la fel nu-mi place.
Revenind la Israela, aseara a intrat in direct pe Euforia si Corina Danila a intrebat-o ce varsta are si a spus ca in noiembrie va implini 59 in timp ce Liviu are 36.
Iar liviu a intervenit si a spus ca o iubeste foarte mult pentru ca are un suflet tanar. Deci conteaza inainte de toate sufletul si nu "ambalajul".

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Sa vedem daca vor trece proba timpului...

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Oh,distractiv subiect .Inainte sa plec in concediu,in febra impachetarilor,butonam in cautarea unei emisiuni comice si asa am dat de ei .

M-am uitat cam juma de ora...niste penibili!Nu stiu care-i cistigul dar s-au dat in spectacol cu tot felul de amanunte din viata intima...asa ceva .
Depilda ea zicea ca ei nu-i place sa o priveasca Liviu cind face baie pt ca are muschii lasati,cam curge pielea de la curele drastice de slabire(zicea ca a avut 100 si ceva de kile)dar el e fascinat sa o descopere si sa o ciupeasca de popo .
El zicea ca se saruta fffff des(chiar si atunci au facut-o)pen'ca el nu a mai vazut asa buze carnoase si senzuale ...ei na,picanterii din astea!

Ea a zis ca are botox,niste liftinguri si alte retusuri insa mi s-a parut ca arata mai batrina de 60.Nah,daca-i sectiune de birfa,birfa sa fie

Alina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alina

Oh,distractiv subiect .Inainte sa plec in concediu,in febra impachetarilor,butonam in cautarea unei emisiuni comice si asa am dat de ei .

M-am uitat cam juma de ora...niste penibili!Nu stiu care-i cistigul dar s-au dat in spectacol cu tot felul de amanunte din viata intima...asa ceva .
Depilda ea zicea ca ei nu-i place sa o priveasca Liviu cind face baie pt ca are muschii lasati,cam curge pielea de la curele drastice de slabire(zicea ca a avut 100 si ceva de kile)dar el e fascinat sa o descopere si sa o ciupeasca de popo .
El zicea ca se saruta fffff des(chiar si atunci au facut-o)pen'ca el nu a mai vazut asa buze carnoase si senzuale ...ei na,picanterii din astea!

Ea a zis ca are botox,niste liftinguri si alte retusuri insa mi s-a parut ca arata mai batrina de 60.Nah,daca-i sectiune de birfa,birfa sa fie

Alina

Pai chiar arata mai batrana, dar asta cred ca e diin cauza faptului ca a slabit intr-un an 100 kg.

Criss si Alex

Mergi la inceput