Israela si Liviu
Raspunsuri - Pagina 2
Theiuta spune:
Ea parca e de ceara...artificiala....horror.
Iar el parca e cam prostut.
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by Theiuta
Ea parca e de ceara...artificiala....horror.
Iar el parca e cam prostut.
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
Pai dupa ce a slabit 100 kg....si si-a facut operatii peste operatii. Dar sa fim seriosi, 60 ani sunt 60 ani orice ar face.
Criss si Alex
miki68 spune:
Aia doi sunt un cuplu? Marturisesc ca am crezut ca e mama & fiul. I-am vazut si eu asa "in scurt" la acea emisiune cu acei copilasi fara identitate.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
capra cu trei iezi spune:
vedeti cum va discriminati singure? daca un tip de 50-60 de ani poate face cuplu cu o tipa de 20-30 de ani, de ce o doamna de 50-60 de ani nu poate face cuplu cu un barbat tanar??? mie mi se par ok, mai simpatici decat multi altii care apar pe la tv.
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
IUBESTE SI FA CE VREI!
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by capra cu trei iezi
vedeti cum va discriminati singure? daca un tip de 50-60 de ani poate face cuplu cu o tipa de 20-30 de ani, de ce o doamna de 50-60 de ani nu poate face cuplu cu un barbat tanar??? mie mi se par ok, mai simpatici decat multi altii care apar pe la tv.
IUBESTE SI FA CE VREI!
Dupa cum spuneam, n-am nimic impotriva diferentei de varsta. Dar oricum ar fi, un barbat de 50 - 60 ani arata intotdeauna mai bine decat o femeie de 50-60.
Criss si Alex
soanso spune:
Iubika, uite aici ceva informatii despre Israela si Liviu:
http://www.7plus.ro/?arhiva=07/05/2007&id=22764
daca mai vrei cauta pe Geogle,s-a scris o gramada despre ei!
de ce sa nu se poata si invers? (un barbat tanar sa fie indragostit de o femeie in varsta) ,daca ei se iubesc ,sa traiasca fericiti!
SOSO (20 dec 2005)
capra cu trei iezi spune:
quote:
Originally posted by Criss75quote:
Originally posted by capra cu trei iezi
IUBESTE SI FA CE VREI!
Dupa cum spuneam, n-am nimic impotriva diferentei de varsta. Dar oricum ar fi, un barbat de 50 - 60 ani arata intotdeauna mai bine decat o femeie de 50-60.
Criss si Alex
nu intotdeauna. iri nu! si nici tantareanu, cu tot masajul tailandez!
IUBESTE SI FA CE VREI!
spic de grau spune:
Dar poate nici macar nu e nimic intre ei. Au vrut sa ajunga pe prima pagina, sa socheze opinia publica, si au reusit.
Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)
daniella4 spune:
quote:
Originally posted by miki68
Aia doi sunt un cuplu? Marturisesc ca am crezut ca e mama & fiul. I-am vazut si eu asa "in scurt" la acea emisiune cu acei copilasi fara identitate.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Mia degraba bunica si nepotelul!