Colectia de toamna-iarna 2005 (158)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Felicitari Ripleyutei pentru noua bijuterie din colectie!!!!
Refacere rapida si poze cit mai multe cu frumuselele!

Roxi, felicitari, sarcina usoara si placuta! Si lasa, ca ne bucuram noi de pui, ce, nu sintem tot familie?

Hele, frumos mesaj vizavi de soacra. O sa-i fie greu Maiei un timp, dar viata merge inainte.

Taniuta, Pumba, Biculet, Lavi si celor care m-ati sfatuit in legatura cu cresa, va multumesc.
Deocamdata urmaresc totul foarte vigilent, educatoarele calca pe varfuri cind ma vad ( habar nu am de ce, sincer) cea in cauza nu stie cum sa ma abordeze si sa-mi vorbeasca. O sa vad pina la sf. lunii si apoi voi lua o decizie finala, nu-mi las copilul sa sufere, asta-i clar. Le-am atentionat ca nu este shimbata de pampers la timp si avem probleme, am vorbit cu directoarea si i-am povestit ca lui Rachie nu-i este bine din timp ce acasa repeta intr-una "acasa mergem, acasa sintem!" in fine, vad ca de doua zile ceva-ceva s-a mai schimbat, Rachie pare mai vesela si nu mai plange dupa mine dimineata si nici nu a mai repetat la infinit ca sintem acasa. Probabil ca educatoarele s-au straduit sa ii fie bine. O sa vedem in viitor.
In orice caz, ma bucur ca v-am ascultat si nu am adus-o pe socrella-acrella ( sper sa nu-si fi luat biletul de avion) deocamdata.George spune ca din start as fi fost pusa pe raca si scandal, fiindca pe soacra-mea, pe linga bilet de avion, trebuie s-o platim, asa, ca un salariu, si as fi rabufnit intr-un final ( cum fac eu de obicei) si as fi avut ceva de spus ( nu concep ca un bunic sa ceara remuneratie ca sa-si creasca nepotul).De fapt, eram capsata din vara, cind, la intrebarea mea daca vrea sa vina sa stea cu Rachelina mi-a pomenit de bani si eu i-am intors-o diplomat ( eram intr-o pasa buna) iar replica a fost "da' ce, vrei sa ma tii ca pe o servitoare in casa?" Eh, dar este soacra-mea, asa ca nimic nu ma mai mira, mai ales cind este vorba de bani.( punct!)

Leea, ah, sa fie de de ghinion! Lasa, ca urmatoarea vacanta o sa fie de o luna in trei, uite asa, ca sa se compenseze supararea!

Sanatate copilasiilor bolnaviori, si nu numai.

va pup pe toate!

ps- ah, da, era sa uit; subscriu si eu la afirmatia lui Biculet, Lavi este sexoasa tare , pai cum sa le mai stea studentilor gandul la invatat, cu o profa ca tine

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Este a doua dimineata la rand cand Elise vomita laptele. Cred ca din greseala mea ca am hotarat sa-i dau antibioticul la 7 (adica pe stomacul gol), ca pe urma eu plec la servici si, cum am ramas fara bona si sta bunica cu ea (adica strabunica fetei)...

P.S. Nu ma mai stresez deloc ca e slaba. I se vad coastele, are mainile si picioarele subtirele de aia zic ca e slaba. A, si masa nu depaseste 30 min. Daca mananca, bine, daca nu papa cateii.

Lavi, multumim de inf. ref. la greutatea/inaltimea normala.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Dau la schimb pampers nr 5 cu elastic contra pampers fara elastic. Pe cat de incantate sunteti voi, pe-atat de dezamagita sunt eu, in sensul ca mi se pare ca sunt mult prea ingusti, scaiul ajunge mai repede in contact cu pielea care se irita :( Eu speram sa fi eun accident cum a a fost acum vreun an sau nu stiu cand si sa gasesc de-aia normali. Poate ne obisuim cu ei, daca nu, merg si eu pe altceva.

Ina, sunt sigura ca or sa se aranjeze lucrurile la cresa si-o sa fiti cu totii multumiti.

Maria(29.11.2005) si Ioana 35+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Septembrie07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata

Uite tocmai m-am uitat pe baxul de Pampersi cu elastic si vad ca scrie pe lateral cu negru, "made in Poland"..nu stiu celialti fara elastic cum sunt, ptr ca nu mai am. Ptr cele din Bucuresti, in CORA au numai din atia fara elastic, la mine asta e al treilea bax, deci au de mult.

Negara pupam silfidenia! Cum merge scoala?

La capitolul tonaj noi stam bine zic eu..89 cm si 13 kg

Ioana mai ai nitel si ingrosi si tu randurile mamicilor cu 2bb, cum te simti?

Feli ti-ai luat crema? Vezi ca poti comanda si online de la ei

Noi de luni ne apucam de amenajat apartamentul, asa ca voi avea treaba de nu-mi voi vedea capul...trebuie sa ma duc sa ma uit dupa mobila...chiar, ceva producatori cu mobila interesanta si buna la pret imi recomandati si mie?????????

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Tot io. Mei, e normal ca periodic ecranul la laptop sa devina monocolor, sa se auda cum functioneaza restul aparatului si sa trebuiasca sa-l restartez ca altfel nu vad nimic? adica stiu ca nu-i, dar vi se intampla si voua? Ca la noi e primul laptop din dotare.

Mada, saru' mana de intrebare, sunt super ok, doar obosesc repede de la tonaj, dar e normal, ce sa fac, mai am putin si am sa ma pot misca mai in voie.
Apropos de socrele, am chemat-o si eu pe-a mea o saptamana, de proba, sa se obisnuiasca Maria cu ea, ca vreau sa stea cu fata cat sunt in spital, alta varianta mai fericita nu am.

negara, pupam Elise frumoasa, sa-i treaca microbii. Mai baga si tu poze recente.

mei, io nu am vrut sa facem concurs de cine si cat de mare e (la kg- cm copiilor ma refer). Eu ma minunam de-a mea cat e de mare, am vrut sa fac un sondaj sa vad si altii cum sunt.

Intrebare: nuca macinata avem voie sa le dam? Ca as incerca sa-i dau seara o combinatie de paste cu nuca si miere, cred ca s-ar bate turcii la gura ei. Si Vigantol le dati? cat?

Mei, io nu am ajuns la pediatru cu ea pt un control oficil de mai bine de un an. Adica a mai vazut-o dr la roseola, pe la 1,5 ani si atat. Trebuie musai sa fac rost de pediatru sa-mi vina acasa dupa ce nasc, ca nu ma car cu doi copii dupa mine la cabinete.

Maria(29.11.2005) si Ioana 35+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Septembrie07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

neata,

negara_cristina ,multa sanatate lui Elise,si Sorana a fost ieri ca o "baleguta'si a dormit foarte mult dar azi se vede clar o onbunatatire si s-a apucat de prostioare,prima s-a scris toata cu pixul pe picioare.

lavi ,am inceput ieri tratamentul cu antibiotice ,merg asa trei zile???ca nu mi-a zis dr.cate zile sa-i dau.

despre greutate inaltime am citit:La 24 luni
Greutate:
baieti mediul urban = 12,52 kg (+ - 1,08 )
mediul rural = 12,33 kg (+ - 1,30 )
fete mediul urban = 12,08 kg (+ - 1,15 )
mediul rural = 11,74 kg (+ - 1,37 )

Talie(inaltime)
baieti mediul urban = 86,18 cm (+ - 3,47 )
mediul rural = 85,08 cm (+ - 4,48 )
fete mediul urban = 84,87 cm (+ - 3,78 )
mediul rural = 83,81 cm (+ - 4,27 )"

"Cresterea in greutatea este de circa 200-250g pe luna, respectiv 2.5-3 kg intr-un an. Unii parinti se nelinistesc de faptul ca trec uneori luni de zile si greutatea ramane pe loc. Mai ales la copiii vioi, jucausi, cresterea este mai lenta. Nu are importanta prea mare greutatea in cazul in care copiii respectivi sunt sanatosi, cu mucoase bine colorate, cu obrajii rosii, cu privirea vie, cu muschi bine intinsi, cu miscari suple, veseli, cu pofta de mancare si somn linistit. Mai multe probleme se pun la copii prea grasi decat la cei slabi"

madau,spor la amenajari ,ce mi-as dori sa am si eu ce amenaja...abia astept sa ma mut de la o camera ca e stramt rau!!!si tare mi-as dori sa aiba Sorana camera ei ,te invidiez(in sens pozitiv).
ai facut ceva in privinta coletului spart...nu lasa asa pb!

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

Multumesc mult fetelor pentru reprimirea calduroasa in colectie,care vad ca se ingroasa de la zi la zi.

IOANA felicitari si tie pt bb2, sa ai o nastere usoara si un bb sanatos.

ANDA imi pare rau ca te-am socat cu tonajul bubulinei, cat despre poze oricum erau vechi.

aproppo de poze cine are timp si chef sa-mi spuna si mie unde si cum pun poze noi. CristinaN ma bazez pe aptitudinile tale de pedagog . Pupici multe la Elise ochioasa sa-i treaca virusii. Sa stii ca ieri m-am gandit la tine, cat despre antibiotic asa se si da, pe stomacul gol ca cica se absoarbe mai bine, acuma mai este si reversul madaliei

NOKY bafta cu curentatu' sa ne spui daca are efect.

Eu sunt pe ultima suta de metrii din CIC si inca nu stiu daca sa ma bucur sau nu. Nu am gasit bona la Iulia si nu stiu daca sa mai caut sau nu. N-am hotarat sa o ducem la buni la Petrosani, si sa mergerm in fiecare wik acolo. Acum 2 saptamani am experimentat problema si a fost ok, s-au inteles bine, isi mai aducea aminte de mami din cand in cand. In schimb mie mi-a fost ingrozitor, casa pustie, nu stiam ce sa mai fac cu toate ca aveam o tona de probleme de rezolvat nu aveam chef de nimic. nu m-am gandit ca avea sa-mi fie atat de greu fara ea. Am sa incerc sa nu o rup de Deva definitiv, aici e casa ei, o sa stea si aici si acolo. Am o promisiune ca din martie mi-o ia la camin. 4-5 luni ne descurcam noi cumva.Asta e. Ea fie bine ca eu ma descurc cumva.

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ina exagerezi
Las' ca la facultate nu apar in rochite de'alea

Eu sunt bucuroasa ca am reusit sa scap de 2 kile din cele 3-4 in plus , odata cu ele s-au dus si burtica si sunculitele laterale, am si eu din nou un pic de talie.

Da' nu ma mai joc. Daca la fiecare concediu si sarbatoare religioasa punem cate 2-3 kile pe noi, restul zilelor trebuie sa le ducem intr-o vesnica cura de slabire ca sa nu luam proportii. Naspa.

soanso eu stu ca minim 4-5.

leea

Hildegard povesteai ieri ca Stefan s-a intepat la ochi?! Tare nasol, il pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Ina scuze dar soacra-ta nu-i normala? Sa ceara bani? Da cazarea si masa si dusul la biserica si alte asemenea?Ma gindesc ca poate o fi glumit totusi.
NCristina executam niste pupici pe obrajorii copilei ca sa-i alunge orice boala.
Soso ma bucur ca ai vesti bune.Despre grafice,se pare ca multi copii sint peste.La baieti mai ales.
Miha citi km sint de la Deva la Petrosani?
Ioana desigur ca nu e normal ce-ti ace laptopu'.Du-l la doctor.Io vreau pampersi la schimb.
Noki treci si tu pe Pampers daca ai probleme.Mi se pare groaznic sa iasa pipi prin scutec.Mai bine-i pui de bumbac ca tot aia.

Cu concediul...promite ca om merge,da nu se stie cind.Insa io stiu ca el trebe sa promita ca se tine de promisiunea ca va face ce a promis cind a promis ca se tine de promisiune.Asa ca...

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

eu dorm... asta dupa ce azi-noapte puiul a facut febra, cam 39. din fericire fara alte simptome. dupa paracetamol i-a scazut, a fost ok, de dimineata iar avea, i-am dat nurofen. sper sa fie o simpla viroza si sa scapam repede de ea, deocamdata puiul e destul de ok... ufff...
si evident ca nu pot lucra nimic nici la serviciu, tot cu gandul la el si ... la somnul pierdut

Mergi la inceput