Colectia de toamna-iarna 2005 (158)
Raspunsuri - Pagina 18
felicia74 spune:
fetelor, ia uitati un produs super:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=108748&whichpage=3
abia astept sa mi-l iau
Mi-e rau de nu mai pot dar stau de prostii
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
leea_cv spune:
Tocma ce-ti lipsea FELI.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
pumba spune:
felicia - vreau si eu produsul ,e super misto!
ti-am vazut-o pe Ilinca ,super model are si cu cine semana!
miha- sa stapanesti sanatoasa noua achizitie!
soanso- sanatate Soranei!
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by pumba
felicia - vreau si eu produsul ,e super misto!
ti-am vazut-o pe Ilinca ,super model are si cu cine semana!
miha- sa stapanesti sanatoasa noua achizitie!
soanso- sanatate Soranei!
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
multumim de aprecieri!
Mai fetelor sa stiti ca am citit tot, dar sunt extrem de obosita si fara vlaga, asa ca va rog sa ma iertati ca nu stau mai mult cu voi
Va pe toate! Sanatate multa copilasilro cu probleme!
Noapte buna!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Madutza10 spune:
Mamaaa ce de vesti !!!!!
Ripley ,felicitari mamico ,sa-ti traiasca Irisuca frumusica ,sa fie sanatoasa iar tu sa-ti revii repejor!!
Roxi si tu?:))Sarcina usoara si fara probleme si bb sanatos iti doresc!!
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
1.7-2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
anda77 spune:
leea, am aceeasi problema cu pampersul nr. 4 maxi, scrie identic, sunt aceleasi desene pe ambalaj si inauntru ciu-ciu. de-abia ma obisnuisem cu binele, adik cu elasticul in talie si pac, cumpar saptamana trecuta unii fara elastic. identici la ambalaj. m-am simtit desnadajduita, ca la o eventuala trecere de la tel. mobil la cel fix. acu' pana ii termin pe-aia ma deprim mereu:) ca sa nu mai zic ca traiesc cu frica in san de a nimeri si pachetul urmator fara elastic:)))))
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
maria_alexia spune:
Chiar au aparut si pampers cu elastic? Eu am prins hehe, demult, varianta cu benzile laterale din elastic, am apucat 2 bax-uri si au disparut
Edit ca mi-am adus aminte: la pampers cu elastic de pe vremuri, singura diferenta era tara producatoare, cei facuti in PL parca erau elastici, cei din TK nu. Scrie negru si mic, ca o stampila, undeva pe laterala bax-ului
Noi am trecut recent la happy, primisem o mostra si mi-au placut. I-au schimbat si imbunatatit mult dupa parerea mea, ii gasesc chiar super! Imbraca bine, au elastice peste tot, tin si ei tona de pipi de peste noapte... Chiar mi se par mai buni decat pampers.
Plus ca sunt mult mai ieftini, dar asta n-am luat-o drept criteriu al alegerii....
pischi2003 spune:
Ripley, felicitari pentru cea de-a doua printesa!!!!!!! Sa fie sanatoasa si papacioasa si sa ajungeti curand acasa.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
Noki_Lara spune:
Ce bine ca vorbit de pampersi, ca noi am trecut de la Libero mov (7-12 kile) la Libero albastru (12-22 kile) si iese pishu mereu, dar nu pe lateral, ci se imbiba practic PRIN pampers pe haine, de plin ce este. Poate ma desprnd de pasiunea mea pentru Libero si re-trec la Pampers sau chiar altceva.
Cotatii - in jur de 86-87 cm- nu stiu exact, dar avea 86 in vara - si intre 10.5-11 kile, ca are 11 kile imbracata si cu pampers. Deci manechine, ce sa mai! Asa ca CristinaNegara, ti se mai paredolofana de fii-ta de 12 kile slabutza?
Astea fiind zise asa..just for fun, ca nici pe mine nu ma strseaza deloc silfidenia bufnitei.
Electrostimulare, Pumba, ca ma intrebai. Platesc 25o ron (75 euro aproximativ) penru 10 sedinte in termocuverta!! Ca fara termocuverta e mult mai ieftin. Dar am 10% reducere de mamica - au un program pentr mamicile cu copii de sb 2 ani, de care am beneficita pe ultima suta de metri. Deci altfel ar fi fost 280 ron, ceea ce oricum este infim comparativ cu ce zici tu!
Am fugit la nani ca presimt o sculare nocturna.
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
catutza spune:
Leea , ai PM de la mine, fug la somn vb maine
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil