Colectia de toamna-iarna 2005 (158)
Raspunsuri - Pagina 17
pumba spune:
mai stiti ceva de Ionika? nu era ea urmatoarea pe lista?
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
soanso spune:
Leea ,conform legii 7/2007 :Se mentine CIC pana copilul a împlinit vârsta de 2 ani, respectiv de 3 ani in cazul copilului cu handicap!Asta reiese din lege.
A.... daca vrei sa stai trei ani se poate acorda pentru copilul sanatos, dupa cei 2 ani de cic, inca un an concediu,dar este fara plata de orice fel!
legea e 7/2007 http://www.cdep.ro/proiecte/2005/600/60/9/leg_pl669_05.pdf
am o prietena care si-a rezolvat pana la 3 ani cu spaga,alte fete isi fac rost de concedii medicale care se dau pt. o luna de la medicii de femilie dar asa e mai complicat .
si eu m-am gandit sa mai raman dar deja m-am tembelizat acasa iar faptul ca nu mai socializez decat cu mamici despre scutece,papa ,kk ,somn ,olita m-a facut sa devin mai rusinoasa si mai necomunicativa .
Pumba ,am mai vb pe mess cu ionikka ,era bine si ia si Aron ,nu stia sexul la bb2 dar sper sa fie fetita asa isi doreste ,oricum sanatos sa fie si sa aiba sarcina usoara.
noi suntem mai bine ,nu a mai varsat si nicxi febra nu a mai facut ,vineri mergem la control ,sper sa fie bine!
mersi pt sfaturi si sustinere,multi pupici!
SOSO (20 dec 2005)
felicia74 spune:
Iris, bine ai venit pe lume! Fii binevenita in randul colectiei
Delia, refacere rapida si sa-ti traiasca printesa!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
leea_cv spune:
Feli multzam de imbold.Azi am depus actele.Abia astept sa sug de la stat.
Soso,Alexandrina asa e.CIC se poate prelungi cu indemnizatie pina la 3 ani doar pt copii cu handicap.Iar handicap,in cazul asta este chiar si o bronsita astmatiforma.Pe asta o avem trecuta pe una din scrisorile medicale de la pneumoftiziologie in februarie anul asta.Acu cu adeno-faringo-bronsita de va ziceam ca a facut-o saptamina trecuta este candidat perfect pentru a-si face mamica casnica inca 1 an.In plus e trecuta si dermatita atopica ceea ce denota un teren alergic.Deci cu fara prea mari insistente(insistente=atentii) primesc prelungirea.
Cata pare multa bataie de cap,dar nu chiar este.Se poate orice.Am aflat si cu cit.
Lavi, cu ghilimele.
La gradi cica a fost foaaaarte cuminte si a mincat fooaaaarte bine.Imi vine sa le tabacesc fundurile la educatoare de ciuda ca acasa face figuri.Cu somnul mai prost.Doar o ora.Dar l-am gasit jucindu-se fericit in curte si cu un pahar de ceai in manutze.Ce dulce e cum lasa tot deoparte si vine rizind cu gura pina la urechi la mine...
EDIT: ma macina o dilema: foaaaarte rar am gasit (poate de 2 ori pina acu) pampersi care au in talie elastic.Scutece obisnuite zic,nu chilotei.Si mi se par extrem de bune.Ca le da libertate de miscare la burtica.Se pot apleca fara sa-i "sugrume".Da nu am idee cum deosebesc ambalajul lor de cel al alora obisnuiti.Adica sa stiu sa-i caut pe aia cu elastic.Pina acu a fost doar din intimplare.Stiti voi ceva?
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
madau spune:
Leea daca te referi la Pampers asa sunt toti acum, cu elastic in talie
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
leea_cv spune:
Mada hai mai,chiar?La Pampers ma refeream.Io am gasit acu un an asa cu elastic si ieri.Credeam ca se fac in serie limitata si nimeresc cind si cind.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
crissy77 spune:
roxi, asta da veste! Nu stiu de ce am retinut eu ca ai pb cu inima si nu te mai risti sa faci inca un . Sa fie intr-n ceas bun, sa ai o sarcina fara pb si peste 7 luni sa iti facem si tie galerie. Eu cred ca e important sa va bucurati voi. Pana la urma s-or da si rudele pe brazda.
ripley, sa va traiasca minunea si sa iti revii rapid. Iar Iris sa recupereze repede in greutate ca sa nu stati mult prin spital.
soso, fruntea sus mami ca trebuie sa fii tare pt puiut.
Sanatate la toti copilasii bolnaviori. Si noi luam de ieri antibiotic. De 3 zile facea febra, se trezea la 6 dimineata si era fierbinte, maraita toata ziua si ca o baleguta. Azi se vede deja schimbarea, ca a inceput sa faca prostioare.
La masuratori Elise are 87 cm si 12 kg. Mie mi se pare slabuta si mica fata de copiii vostri (Stefan e destul de inalt, eu mai pitik dar totusi...)
Ionikka mai are pana naste. Urmatoarea pe lista e Ioana.
Astepta si pe pitic sa ne dea noi vesti despre ei.
Parca nici canuta om sucit nu a mai scris de multisor.
Miha, ma bucur ca ne-ai mai dat vesti despre Iulia. Asteptam si poze noi.
Leea, madau, pe la noi nu au ajuns pampersi din aia cu elastic in talie.
gabitaco, ca ai atatea de multe de povestit despre Mateea si intri asa de rar. Ma bucur ca ai mai dat un semn.
Cristina & Elise-Stefania
crissy77 spune:
Ina, gandeste-te de ori ori inainte de a chema socrela la voi.
Joy, fa soacra pachet si trimite-o acasa. Pai a venit sa te ajute sau sa-ti dea de munca in plus?
ilenutza, voi ce mai faceti? Foarte frumoase pozele de la botez si Victoras foarte elegant si mandru.
bb_alinush, cam mar pauza pe care ai luat-o. Mai povesteste-ne de miss.
Am admirat-o si pe Ilinca, a crescut si e tare dragalasa cand danseaza.
Cami, ca trebuie sa stai cu ochii ca pe butelie pe Daria.
Cristina & Elise-Stefania
lavi02 spune:
mirabilis ce bine ca ai mai intrat!
Sfat din experienta mea cu Nati si Silvia: faceti tot posibilul sa intelegeti cuvintele pe care le zice, sa puteti comunica. De ex pititii e foarte clar! Cu Nati la fel am probleme, daca nu-mi aduc aminte pe loc ce este de ex "macu' " se enerveaza. Si are dreptate.
Ei stiu in cap cuvantul corect dar nu-l pot pronunta corect. La un moment dat o s-o faca. O sa pronunte tot mai putin pocit.
Libero au elastic la spate de pe vremea Silviei.
soanso ce bine ca nu mai are febra si nu mai varsa. Ai apucat sa-i incepi antibioticul? Daca da, trebuie sa-l continui, daca nu, eu nu l-as mai incepe, daca a trecut febra fara antib o fi o viroza (gat+digestiv). Daca a trecut dupa antibiotic nu poti sti.
lavi02 spune:
Greutatea si inaltimea medii/"normale"/standard/cum_vreti_voi la 2 ani sunt 86cm/12kg. (din ce stiu eu)
Cei care au cam atat sunt OK.
Cei care sunt mai inalti si cu mai multe kg - asa sunt ei genetic, tot OK.
Cei care sunt mai inalti dar cu kg mai putine, daca sunt activi si sanatosi iar sunt OK, asa li-i felul.
Nu mai fiti obsedate ca e prea mic/slab daca copchilu'i sanatos si voios!