Colectia de toamna-iarna 2005 (158)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Soso , multa sanatate, tu lasa panica ca fata se bazeaza pe tine, incearca sa fii tare ca simte si ea starea ta, si poate scrii mai des pe aici

Miha , ce face bubulina? ce mai spune ca stiu ca era tare vorbareata, vreau si poze de cand a-ti fost la munte

Am uitat sa va spun ca Bia are 13 kg asta la 90cm si ceva nu a stat sa o masoare.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Delia, sa-ti traiasca printesele, sa ai parte numai de bucurii din partea lor. Multa sanatate si fericire intregii familii.

Roxi....felicitari... sa ai o sarcina usoara, la termen si un bebe sanatos, mancacios si norocos.

Soso... sfaturi ti-au dat fetele suficiente... multa sanatate micutei si tie multa putere si incredere in tine.

Vadca vb de dimensiuni....pai cred ca suntem pitice rau... Mateea are doar 86-87 cm, daca am masurat-o eu bine- desi mai mult de 87 eu zic ca n-are, si 13kg.
Dar in schimb e vorbareata rau...pronunta cuvinte cu consoana "r" f clar, stie cum o cheama, numara pana la 5, recunoaste in poze tot famileonul- matusi, bunici, verisori,ii place f mult sa se implice in treburile casnice- maturat, dus gunoiul, sters praful, etc., coloreaza la greu si.... face kk numai la olita.
Na ca ne-am laudat si noi un pic...

A si ne-am inscris la gradinita..... pt la anu...

Sanatate multa tuturor!
Nastere usoara mamicilor Ioana si Alexandrina

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!

Felicitari, Ripley pentru fetita mica si scumpica! Sa dea Dumnezeu sa va bucurati sanatosi de zile frumoase pe mai departe!

Camelia, m-ai innebunit cu "minciunile" Dariei! Las-o, mama, ca ea nu stie ca-s minciuni. Ea doar inventeaza acum. Intra in jocul ei usor-usor si daca zice ca doare tu zi-i ca in cazul asta nu mai iesiti la plimbare, daca protesteaza atunci spune-i sa nu mai zica prostioare. Intelegi ideea, nu? Nu o lua cuvant cu cuvant. Mie Bogdan imi serveste cafea la ibric, facuta din nisip! Si mi-o da cu mare pompa! Se joaca, nu face rau. Mai tarziu vom vedea cum evolueaza.

Noki, eu vreau sa ii organizez ziua nasterii cu copiii prietenilor si cu multa veselie. Sa fie ceva ce sa-l bucure, sa-i placa mult ca, vorba ta, intelege. Dar nu va aprecia cine stie ce minunatie deocamdata, nici nu isi va aminti peste o mie de ani. Cat despre filmulete ca sa ii aratam ce i-am oferit la doi ani... important este sa il facem sa rada mult, sa se simta iubit si (in cazul nostru) sa aiba copii langa el si multe baloane!!!

Joy, ce te-a sfatuit Lavi este de bun simt, vis-a-vis de soacra. Ea poate nu vrea sa te supere ori deranjeze si prefera sa nu faca nimic. Daca o rogi sa faca ceva anume, sigur va face. Cat despre haine, la fel zic si eu ca Anda, fa o curatenie serioasa si vei face loc. Eu de asta ma ocup acum, de asta va intrebam ieri despre olita noaptea, nu ca Bogdan ar face la olita!!! Nici vorba de olita. Dar, daca tot reorganizez dulapurile, as fi vrut sa aranjez altfel camerele si eventual sa stiu daca e cazul sa dorm cu ei in camera sau ne putem continua vechile obiceiuri bune. Deci, spor la treaba! Ne luam la intrecere, daca vrei, ca sa terminam cat mai repede amenajarile.

Noki, cred ca Sarah a crezut ca o intrebi daca vrea in parc, nu daca a fost deja... Si sa stii ca incep sa inteleaga bine chestiile astea, daca le explici. Le mai si incurca, dar... Sambata asta Bogdan vede ca e tati acasa de dimineata (el de obicei la 7 cand ne sculam e deja plecat la serviciu sau tocmai pleaca...). SI zice: tati acasa, masina bibaie (adica plimbare). Zic vrei sa mergem la plimbare cu masina? El zice: taziu! (adica tarziu). Vrei sa ne intoarcem tarziu? El zice: sea-a (seara). Deci... ce e in capul lor... nu e putin. Sau azi. Face kk, imi spune "kk" si ii zic: faci sau ai facut? Ucut! A facut adica. Mai tarziu iar kk!!! Zic "ai facut kk?", nu prea credeam, ca abia facuse. Iar el raspune: IA (adica "iar!") Deci chiar incep sa priceapa putin cum stau lucrurile.

M-am lungit. Astept pe tati sa se intoarca. va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Buna ziua fetelor. Mama, ce de vesti.
Roxisarcina usoara si bb sanatos!

Ripleysa iti traiasca mititica!! Se va face ea mare...Oricum, la greutatea ei este inalta. O sa te simti super cu doua fotomodele langa tine

Soansoce a zis Lavi e foarte bine. Intr-adevar, probabil ca e de la gat sau de la digestiv...Sau ambele...Sanatate multa!

Biccu Iulia nu avansez cine stie ce. Ieri pentru prima oara a cerut sa faca kk la wc. I-am luat un reductor si se pare ca ii place. Insa ce ne lipseste noua e un program. Eu o pun pe olita cu program, dar ea tot cand ii vine ei face. Adica o data dimineata, oricand intre momentul cand se trezeste si somnul de pranz si a doua oara dupa amiaza sau seara. Daca sunt norocoasa, o prind..Daca nu...asta e. Si si eu am lasat-o fara pampers si cand am vazut-o uda, am intrebat-o: Iulia, ai facut pipi?Esti uda toata! Iar ea raspunde: nuuuu!! Asa ca ...mai incet la capitolul asta.

In rest, e ahtiata dupa desene animate, in special dupa Alba ca
Zapada. Cred ca daca ar vorbi,ar spune toata povestea. Si danseaza cand e petrecere la pitici, chicoteste cand ii pupa pe pitici la plecare si plange de mi se rupe sufletul cand pleaca ea cu printul si ii paraseste pe pitici. Suspina si zice:pititii, pititii! Asa ca am decis sa nu ii mai pun desenul asta, pentru ca nu pot sa o fac sa inteleaga ca e un happy end.
Asa...ce ii mai place f mult e sa scrie. Si sa citeasca. O invat literele acum. Stie f bine toate vocalele si cateva consoane. Citeste unele chestii simple, ca pipi de exemplu. a, si cateva cifre. in schimb..mai greu la culori.
Am uitat sa va spun de ce nu am mai intrat un timp. Am fost plecati la munte si apoi a venit cumnata mea din Germania si petrecem mai tot timpul impreuna...asa ca nu prea mai am timp de nimic.

Numai bine si pupici la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

hello.

nu cred ca apuc sa scriu orea multe.

LAVI este mai "complexa" problema cu socrlla. insira pe peste tot si nu prea strange. decat daca mai zic io una-doua.
cu mancarea este naspa ca face niste combinatii de te doare capul. cateodata ies bune, dar 90%...

ANDA cum m-ai nimerit... adica la faza cu sifonierul ai dreptate, ca atare am facut "curat" de ieri si acum sunt toate la locul lor.
inseamna ca te-ai lovit si tu de chestia asta de stiai ca ma voi umple de dracii aia mari si negri.

ieri arata casa ca la balamuc si cand a venit cristi, intr-o ora arata a locuinta locuibila!!! (peste zi nu facusem nimic ca nu am putut si cand tu faci pe o parte si cel de langa tine nici macar nu tine...)

MIRI sa nu te prind ca dispari de pe aici ca vin si te astept in parculetul unde mergi cu David si nu te vad prea bine.
dar macar asa poate apucam sa ne cunoastem live.
cand iti trece supararea, poate ne spui si ce ai patit.

MIHAELUTAT vroiam sa-ti zic ca nu cred ca-ti primeste frigiderul la fiare vechi ca nu are numai fier pe el...dar ai rezolvat-o
stiam si eu ca LAVI ca firmele care vand elecrocasnice sunt obligati sa le ia pe cele vechi...dar poate ma insel.

LEEA poate mergeti de sarbatori in format intreg.

gata s-a trezit maimuta de vlad

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Mama mia, ce bebei avansati ascundeti voi pe-acasa!!

Vad ca la toate capitolele discutate doar azi noi suntem pe minus:
- e piticutz, vreo 84 cm si 12 kg
- mofturi la mancare la greu, mananca singur doar ce feresc de el sa nu apuce (fura vreo prajitura sau struguri seara, inainte de lapte )
- adoarme doar cu mama, dupa un ritual intreg, de vreo ora . Noaptea se trezeste si se cere in patul mare, chestie care se si intampla. Sunt fericita daca e doar pe la 5-6 dimineata, altfel... asta e, dormim unde mai avem loc de el...
- vorbeste una-alta, dar nici vorba de litere complicate; dimpotriva, daca nu-i iese un cuvant cum i-l spunem noi, si-l adapteaza pana ii place lui cum suna (de ex. struguri = "gugii" si ii plac mult)
- olita am cumparat ieri, la insistentele bunicii, care spunea ca o tot anunta cand face kk. O da dura, is pune jucariile in ea si azi n-a mai anuntat nici o productie
- cititul si scrisul mi se par SF curat
Si cu toate astea, il pupa mama pe el de destept, cuminte si frumos cum nu e altul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Hhmmmm....Sa va spun cum sta treaba cu Iulia. Ea nu vorbeste. Adica...vorbeste, dar ff stalcit. Vorbeste tot timpul, dar pe limba ei. De foarte multe ori ne spune multe, asa,elaborat...sau asa pare...si asteapta feed-back. Dar noi nu intelegem nimic! Dar nimic! Este ff nervoasa cand imi cere ceva si vede ca nu inteleg, tipa, urla, arunca cu lucruri...Imi dau seama ca e tare frustrata. Pentru ca sunt sigura ca are multe lucruri de comunicat....O simt ca o oala sub presiune. Imi e tare mila de ea...De aceea incerc sa zic si eu ceva, poate oi nimeri ce vrea. Dar se pare ca nu reusesc...Drept care si-a luat obiceiul de a vorbi in soapta. Se joaca, se plimba prin casa si mormaie tot timpul. Adica vorbeste fff incet. Si cand o intrebam ce zice ne ignora. Sper sa isi dea drumul odata si sa putem si noi comunica!

Si eu sunt de parere ca nu au legatura performantele copiilor de acum cu ce o sa faca ei mai tarziu. Adica...daca invata culorile mai greu nu cred ca nu poate sa fie un mare pictor sau daca vorbeste la 4 ani nu poate sa fie un orator...Ce scriem noi aici pe forum sunt mici vanitati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Hello, hello

Ripley, felicitari pentru micuta Iris, sa fie sanatoasa si mancacioasa. Tie refacere rapida si laptic din belsug.

Roxi,felicitari pentru burtica, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.

Fug ca a facut ochi maimuta, revin diseara.
Va pup.

Mimi & Daria (4 nov 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

delia -felicitari-!

joy- bucurat-te ca ai sotul intelegator,copii sanatosi, ca restul nu mai conteaza.Vlad e obisnuit cu mancarea ei,Cristi la fel,dai sarcini precise si va fi si ea multumita ca e de ajutor,e normal sa nu faca exact cum vrei tu ordine ca doar e casa ta si nu prea stie rostul.

miri-vino pe forum -am si eu o stare depres si pana una alta poate ne sustinem reciproc

anda- cum e poetu la gradinita? am cantarit balerina mea si are 12 kg ,wow.....
Adeline e inebunita dupa carti,sta pe covor si rasfoieste cartile ,chipurile citeste ,cand eu gatesc sta la masa de bucatarie si scrie si cate o juma de ora.
helep- socri nu au mai venit vineria trecuta ,vin saptamana asta.
Va fi greu pt tine ,sa-i explici ce si cum ,unde e bunica,ea va uita repede,am trecut si noi prin asta ,dar ce sa faci asta e viata!

tania-ai doi copii de nota zece! alergiile se manisfesta si toamna ( praf ,frunze ect) dar chestia cu sifonieru e posibila,daca a prins umezeala ,miros.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

cami- am vazut filmul cu DARIA alpinista! e o scumpa!
Despre minciuni zise de cei mici,hm...- ei nu disting acum ce e real si ce nu,au o imaginiatie bogata,inseamna ca le merge mintea si asta e bine,tu poti sa-i explici si cu timpul va face diferenta ,dar mai dureaza.
CLAIRE cand avea vreo 2-3 ani spunea la toata lumea ca noi abia ne-am casatorit ,ca eu am fost mireasa,cand colo noi aveam 5 ani de casnicie deja.
mirabilis- nici Adeline nu vorbeste,clar,dar eu ii vorbesc exact cum ii vorbesc lui Claire si ea ma intelege.
noki- am o intrebare -cat te costa pe tine electrocutarea,daca nu e suparare? eu am fost la noi si cereau 2000$ pt 10 sedinte de cate o ora ,pt 2 buc pulpa sanatoasa

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput