Colectia de toamna-iarna 2005 (158)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

soanso
S-ar putea ca voma sa fie de la gat, daca e rau gatul uneori asa reactioneaza. Eu in locul tau i-as da antibioticul. Amoxicilina e ieftina, poti sa o cumperi inca o data daca nu esti impacata, cine stie cum a pastrat-o dr. Dpdv valabilitate nu m-as ingrijora.

Da-i sa bea putin cate putin, o lingurita acum, una peste 5-10 minute. daca bea mult deodata pe stomacul hiper-reactiv cum e, va varsa iar.

Totusi e f important sa bea, sa nu se deshidrateze.
Nu insista cu mancarea: lichide, apoi sticksuri daca vrea, chestii uscate, dar nu mult odata.

Va pupam!

mihaelutat si eu stiu ca dupa legile noi, cei care vand electrocasnixe trebuie sa se ocupe de recuperarea celor vechi.

miha bine ai revenit!

roxi declar DPN 10 mai si asa ti-l si trec in lista.
Sa vezi tu familia ce-o mai roi in jurul lor, al copiilor cand o sa vada ce draguti sunt!
Sarcina usoara si scapare rapida de greturi & co.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

miha adevarat graiesti, noi suntem pe aceeasi lungime de unda, ca sa nu mai spun ca mihai a fost mai fericit ca mine,( eu nu ma gandeam ca o sa raman prea curand).
mama mi-a spus ca nu o sa ma ajute…sora-mea bla bla…..E decizia noastra insa pentru mine este important si sustinerea morala din partea familiei.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Hele in tot raul si-un bine.Cred ca ti-a prins bine prezenta soacrei pentru ca ajutorul dat la ingrijirea Maiei e nepretuit (dupa cum recunosti si tu).Eu care n-am beneficiat decit de mama 3 luni la inceput,as fi dat orice sa am o soacra, o matusa, o cotzofana,fie ce-a fi.Desigur as fi innebunit cred sa fi dat peste vreo pisaloaga.Ii va fi greu copilei o vreme,dar se va obisnui.
Cami pina ajunge pe dulap,stai linistita.Cu minciunelele...al meu nevorbicios fiind,atunci cind trage cite o placinta de schimba aerul din casa,il intreb: ai facut kk? iar el da din cap ca nuuuu.
Bic esti tare la genul literar "descrieri".
Ioana io cred ca e bun pretul la cosulet.Dezmucosare rapida fecioarei.
Noki faina gaselnitza.Mintzi copila.Denaturato.Cind ti-a zice ca are consultatii la scoala si ea merge la disco,sa nu te intrebi de unde a invatat sa minta.Cum sa iei mai un rahat din 9,5 mil???
Mihaeluta hai ca m-a pufnit risul cu viezurele tau.Beleaua e zamislita de tine,asa ca tu sa ramai cu ea pe cap.Vad ca si frigi iti da probleme.Cum sa crape ma?Poti sa cauti niste tigani si sa le dai si niste bani sa ti-l ia.
Soanso cumpara alte pilule cu garantie mai mare daca n-ai incredere,desi nu cred ca tb sa-ti faci probleme.Pt voma dai Metoclopramid picaturi.Si rehidrateaz-o.Hidrasec e bun de vrea sa-l bea.Sau cumpara glucoza praf din farmacie si indulceste-i ceiul cu ea.La noi asta din urma a functionat.Lichide multe,dar cite f putin.Cu lingurita sin 10 in 10 min macar.
DELIA felicitari pentru piticoata IRIS.Tot binele din lume!
Miri tot in gaura esti? E soare mai,e frumos si pace pe la noi.Hai iesi!
Miha pareri de rau pentru grasunica ta diareicioasa.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Soso noi am folosit cu succes metoclopramid.Si alte mamici la fel.Nu stiu de ce nu ti-l prescrie.

iubire…in imagini

Mergi la inceput

soanso revin: lasa panica, plansul, la mai toate dintre noi le-au vomitat copiii si au fost bolnaviori! Tu trebuie sa fii tare langa ea sa poti sa o ingrijesti! O sa-i treaca!

Mai poate sa fie si o viroza dubla: gat + enteroviroza.

Antivomitivele - metoclopramidul - sunt discutabile. Pt ca actioneaza asupra centrului vomei din creier si mai au si efecte adverse. Asa ca e de preferat sa fie evitate (nici mie nu mi-a prescris pediatra aia buna). Cel mai bine opresti voma nedandu-i sa manance/bea mult, ci putin cate putin. Dar lasi sa treaca cel putin 1 ora de la ultima varsatura, sa aiba timp stomacul sa se linisteasca.

M-am uitat in carte:
1h-2h de la ultima varsatura nu-i dai nimic
-apoi cate o lingura de lichid la 10 minute (apa, saruri de rehidratare, apa usor indulcita 1/2 lgrt zahar la 250 ml apa, ceai)
-dupa 4 h de la ultima varsatura poti creste cantitatea
-dupa 8h ii poti da: supa de zarzavat, biscuiti, paine alba sau prajita, mar copt, sticksuri etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Leea da ai dreptate e viezurele meu, dar asa imi vine cateodata sa il dau la cineva, eventual la bunicii lui care toata ziua il lauda, prin telefon, desigur, ca vai ce copil cuminte, nici nu stim ce noroc am avut cu el, etc etc. Imi trece repede faza cu datul dar acum stau linistita ca a invatat sa injure si cand mergem pe la ai mei il provoc la o partida de " puii mei" sa se oripileze mama iar tata sa isi intareasca ideea conform careia Bucurestiul strica oamenii....
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Miha.

iubire…in imagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Lavi din ce carte miraculoasa tot citesti tu, ca m-ai omorat..vreau si eeeeuuuuuu!

Soanso sanatate multa, nu stiu ce sfat sa-ti dau ref la voma, la antibiotic insa, daca ti-e teama ia altul si gata.

Sunt nitel suparata azi, am comandat niscai rujuri si cosmeticale de pe strawberry si cand m-am dus acum la posta sa iau coletul, mi l-a dat spart (cica asa a veit) si fara nimic in el, cutia goala cu doar niste scartaietoare din aia de pun ei in cutii)...si factura de la aia, plus ambalajele de la produse, mototolite facute varza Ce oameni idioti au putut face asta..se afla super usor unde s-a produs buba..ultimul expeditor de pe procesul verbal era Moscova. Niste nenorociti

Miha infrumusetare placuta,...poze cu rochia aia roise tot n-ai pus..sa nu crezi ca am uitat

Miha bine ati revenit!!!!

Ma duc sa mananc..pupici

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Am pus monopol p-aci.De ce? Ca l-am dus pe T la gradi azi.M-am simtit mai mizerabila decit in prima zi in care l-am lasat acolo.Ca era asa de umil si de cumintel dimineata si asa de impacat cu gindul ca asta-i soarta lui,cruda, sa stea departe de mamica lui...Ufff.Si acu ma tot uit la ceas si astept cu o nerabdare sora cu tropotitul pe podele, ora de intoarcere.
Imediat ma duc la intrevederea finala in urma careia primesc sau nu "verde" pt prelungirea CIC.Chiar Cata ai primit PM-ul cu actele necesare?

iubire…in imagini

Mergi la inceput

Madau acum am citit in Mama si pruncul unde e tratata bine problema febrei si a varsaturilor.
Naspa rau cu coletul.

Joy bine zicea Abda cu revizie in dulapuri! Trebuie sa fie o gramada de lucruri pe care nu le mai purtati si carora le puteti face vant.

Leea bafta cu CIC-ul. Dar sigur nu vrei sa te intorci la servici?

Mergi la inceput