creme pentru indepartarea cuticulelor

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

multumesc, andanii! o sa incerc si eu!

---------------------------------------
common sense is not really so common

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by emma2006

quote:
Originally posted by Jasmine

quote:
Originally posted by andanii

eu nu prea inteleg despre ce vorbiti .... le inmoaie si se taie cu foarfeca, sau le dizolva si cad singure , stergand cu un burete de ex ???? ca daca le tai dupa ce pui crema, atunci care este rostul cremei

asta ma intreb si eu;
pana la urma exista sau nu o astfel de crema,sa o folosim si sa scapam de taiat cuticule la salonul de manichiura?

Prietena mea, la care am vazut efectul solutiei de la Avon si m-a convins, mi-a spus ca ea isi punea f putina crema pe marginea unghiei, o intindea si statea o jum de ora - o ora, dupa care indeparta cuticulele cu instrumentul acela special pentru asa ceva. A folosit doua tuburi si acum nu mai are nevoie sa-si mai taie cuticulele, de un an nu mai are grija lor. Mie mi-au placut unghiile ei.

Instrumentul acela special pt cuticule vine impreuna cu tratamentul Mira complex sau trebuie cumparat separat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

sper sa nu va deranjeze, dar vreau sa va zic cum procedez eu atunci cand mai mi le aranjez acasa. dupa ce le tai si le pilesc cat vreau eu, iau un betisor cu capetele putin tesite pe care mi l-au dat de la salon si cu/care imping cuticulele. de abia dupa aceea folosesc uleiul pt inmuiat cuticulele si il las sa actioneze cam 3-5 minute. dupa aceea iau un servetel si indepartez surplusul de ulei(solutie) care a ramas. ceea ce nu pot indeparta cu aceasta solutie sunt cele laterale, care sunt prea groase si pe care tre sa le tai cu forfecuta. asta e tot.
am vazut ca vb despre un aparat-freza, eu l-am vazut pt prima oara acum f multi ani dar din pacate mi-a facut f rau pt ca manichiurista era f tanara si nu prea stia sa-l foloseasca. mi-a facut santuri in jurul unghiei iar la unele unghii de la picioare mi s-au deformat. nu toate saloanele il folosesc cu toate ca am auzit ca li se impune acest lucru.

leuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Stefiuta,

Nu deranjezi pe nimeni. Toate parerile si experientele sunt bine venite.

Problema mea este ca gelul meu pt indepartarea cuticulelor nu indeparteaza nimic, doar inmoaie cuticulele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Fetelor, sa stiti ca solutia amintita de b.nica (mai bine zis un fel de "stilou") chiar functioneaza! Bine, trebuie "ajutata" cu niste crema de maini, ca sa imbunatateasca aspectul unghiilor imediat dupa folosire, dar chiar indeparteaza cuticulele. Sper sa tina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

fetelor dupa ce v-am spus ce folosesc am vazut ca avon are si alte produse eu cu stiloul am tabarat pe cuticule;si va confirm si ca este bun si ca simt pe limba un gust metalic;acum insist ca se mentine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

sigur nu esti insarcinata?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

quote:

quote:
Originally posted by unboticutz

eu nu inteleg ce crema e asta , imi poate spune si mie cineva cum o cheama?

multumesc!

---------------------------------------
common sense is not really so common

Tratament pentru cuticule Mira complex de la Avon, e un tubulet de 15 ml dar se foloseste cite putin si am inteles ca ajunge pentru o perioada destul de indelungata.

Eu il am din 2005 mai are un an expira si am mai mult de jumatate de tub.

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gudinde

quote:

quote:
Originally posted by Jasmine

quote:
Originally posted by andanii

eu nu prea inteleg despre ce vorbiti .... le inmoaie si se taie cu foarfeca, sau le dizolva si cad singure , stergand cu un burete de ex ???? ca daca le tai dupa ce pui crema, atunci care este rostul cremei

asta ma intreb si eu;
pana la urma exista sau nu o astfel de crema,sa o folosim si sa scapam de taiat cuticule la salonul de manichiura?

Prietena mea, la care am vazut efectul solutiei de la Avon si m-a convins, mi-a spus ca ea isi punea f putina crema pe marginea unghiei, o intindea si statea o jum de ora - o ora, dupa care indeparta cuticulele cu instrumentul acela special pentru asa ceva. A folosit doua tuburi si acum nu mai are nevoie sa-si mai taie cuticulele, de un an nu mai are grija lor. Mie mi-au placut unghiile ei.

Instrumentul acela special pt cuticule vine impreuna cu tratamentul Mira complex sau trebuie cumparat separat?

Nu ci numai tubuletu!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MirelaV

sigur nu esti insarcinata?

MirelaV
pupicei pe burticei

Da chiar ca!

paginuta colorata
pozici sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien

Mergi la inceput