Barbatii VARSATOR!

Barbatii VARSATOR! | Autor: diciu

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor!!!

Cine se mai "confrunta" sau nu...cu barbati varsator??
Cum sunt ei si ce patiti cu ei?..bune...rele...
Ce putem invata unii de la altii pt a ne fi mai bine alaturi de un varsator?
Cum i-ati descrie?

Sotul meu e varsator si trebuie sa recunosc ca e greu cu el si culmea e diferit total de tatal meu..care e tot varsator.

Este un timp extrem de cald si de bun si de iubitor, si f f f priceput in orice are legatura cu calculatoare...tehnica si nu numai, dar in acelasi timp este inchis in el..dur..incapatanat..egoist..irascibil, nervos....practic un om al extremelor. Cand e ca un mielusel..cand e gigi duru...si din cauza asta relatia noastra are si ea momente line..momente mai dure...
Practic nu-l gasesc un tip echilibrat..ordonat...organizat
Si cateodata am senzatia ca nu-l intereseaza de lumea asta...ca este total inchis in lumea lui...
Totusi..pe cine iubeste..iubeste enorm...dar nu arata...

Ce ziceti...aduce a un varsator...?

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

Daaaaaa,aduce al naibii de bine.
Si eu tot cu un varsator

mihaela si ANA MARIA 27.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

1. vorbesc mult
2. au un cult al propriei persoane
3. se analizeaza si analizeaza pe toata lumea, au un fel de talent de a face pe psihologii..
4. interesanti, pana devin plictisitori..
5. daruiesc mult, dar in acelasi timp nu uita deloc care le este interesul.pot deveni f egoisti.
6. le plac distractiile, femeile....
7. tendinta spre a fi nevrotici si viciati.

_

Babyblue va pupa pe toti!!

"Femeile care au motive sa fie sigure pe ele sunt dezirabile." - Userul Nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

oo ! parca nu e chiar asa.Nevrotic in nici un caz,este de un calm englezesc,absolut enervanr pentru una ca mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

quote:
Originally posted by babyblue

1. vorbesc mult
3. se analizeaza si analizeaza pe toata lumea, au un fel de talent de a face pe psihologii..
5. daruiesc mult, dar in acelasi timp nu uita deloc care le este interesul.pot deveni f egoisti.

_

Babyblue va pupa pe toti!!

"Femeile care au motive sa fie sigure pe ele sunt dezirabile." - Userul Nume

Eu in general nu cred in zodii, dar am intrat de curiozitate aici ptr ca sotul meu este Varsator.
Tot ce ai descris tu acolo este in mare parte opusul lui.
1. vorbeste foaaarte putin si numai daca stii cum sa il provoci la discutie
2. nu am remarcat niciodata asa ceva. Mai degraba ar fi in stare sa renunte la el si sa ajute pe altii
3. nu remarca detaliile, nu analizeaza prea mult desi eu uneori as vrea sa barfesc cu el despre unele persoane zice sa ii lasam in viata lor
4. asta nu prea am inteles-o
5. nu am remarcat niciodata ca ar avea vre-un interes ascuns in ceea ce face
6. nu ii plac distractiile, nu se uita dupa femei, ii place viata linistita si fara multe emotii
7. este o persoana extrem de calma, nu stiu daca si-a iesit din fire vreo data in cei 5 ani de cand suntem impreuna. Nu fumeaza, ii place berea fara alcool.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaela_ce

oo ! parca nu e chiar asa.Nevrotic in nici un caz,este de un calm englezesc,absolut enervanr pentru una ca mine.

hihi, si ptr mine e uneori enervant, ca nu am cu cine ma certa cand imi vine

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

quote:
Este un timp extrem de cald si de bun si de iubitor, si f f f priceput in orice are legatura cu calculatoare...tehnica si nu numai, dar in acelasi timp este inchis in el..dur..incapatanat..egoist..irascibil, nervos....practic un om al extremelor. Cand e ca un mielusel..cand e gigi duru...si din cauza asta relatia noastra are si ea momente line..momente mai dure...
Practic nu-l gasesc un tip echilibrat..ordonat...organizat

Aduce foarte bine cu al meu zici ca este unul si aceiasi persoana.Alaturi de un varsator iti este bine pana cand incepi sa ii reprosezi unele chestii care te deranjeaza si pe care in ruptul capului nu recunoaste ca le-a facut.Daca esti tot timpul iubitoare si tandra e totul ok pentru ei.Le place foarte mult tot ce este nou si le place foarte mult independenta.

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Bineinteles ca fiecare om, dincolo de largul aspect al zodiilor, are o structura proprie si o personalitate specifica in functie de mediul in care a trait, educatie, si alti factori exteriori.
In multe descrieri facute de voi il regasesc si pe sotul meu. E varsator si are intradevar un usor cult al personalitatii (atat cat sa nu deranjeze pe altii cu asta);
vorbeste mult pana la a fi cicalitor (asta e un defect din punctul meu de vedere la care lucrez intens pentru a-l atenua );
tendinta de a fi irascibil si nervos;
e foarte de casa isi iubeste familia iar copilul e mai presus de orice;
e tandru;
e pasionat de tehnica si masini (calculatoare la greu, fiind prima lui dragoste in materie)!;
un tip fooooarte organizat (pana la a ma scoate din minti, eu care sunt omul momentului);
nu ii plac femeile iar distractiile numai cele la care participam si noi (familia);
Lili, sigur al tau e varsator?

Mergi la inceput

Laura, e nascut pe 30 ianuarie.
Din cele descrise de tine ptr al meu sot merg doua puncte de la tine:
-e foarte de casa isi iubeste familia iar copilul e mai presus de orice;
-nu ii plac femeile iar distractiile numai cele la care participam si noi (familia);

Despre celelalte puncte am spus, e complet opusul.
Si e foaaarte comod: daca nu i se spune, nu ar da intr-o parte nici un munte de gunoi. Important e sa aiba unde se aseza si sa vada TV-ul in fata.
Dar e adevarat ca daca il rog, face fara sa comenteze; cel putin nu cu voce tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

mda...si eu regasesc multe alte asemanari ce le-ati descris voi...pe langa cele ce le-am relatat eu la inceput plus ceva completari:
-e f lenes...ar sta la tv non stop..sau la calculator..in timp ce in jurul lui se formeaza un munte de gunoi
-nu-i plac distractiile si iesirile afara..pe nicaieri...decat la magazine de calculatoare...sau cu masina
-nu-i place sa-i reprosezi...dar recunoaste cateodata cand greseste
-nu prea are initiative
-nu vede multe detalii si nu analizeaza in profunzime
-iubeste stabilitatea,familia

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

quote:
Originally posted by babyblue

1. vorbesc mult

Trebuie sa te contrazic...in cunostinta de cauza, cu un sot varsator...
1. nu vorbeste deloc mult...uneori chiar ma supara ca e prea tacut si nu spune orice doar ca sa spuna...
2. cult al propriei persoane? absolut deloc...eventual cult al persoanei mele...
3.psiholog? deloc...
4. interesant? da...pentru ca e mereu plin de viata, optimist si vesel...plictisitor? absolut deloc...
5. daruiesc mult, intr-adevar...normal, asteapta sa primeasca mult...dar nu e deloc un tip interesat...e sincer si dezinvolt...
6. distractiile? ii plac....altfel nu mi-ar placea el mie...femeile? da, ii plac eu...e tipul cel mai statornic din cati cunosc...e genul de om care, cand se indragosteste, e pentru totdeauna...sunt prima lui prietena, prima relatie sexuala...si sunt sotia lui...:)
7. nevrotic? deloc...e un tip relaxat...deloc depresiv sau nevrotic...mereu optimist...viciat? nu fumeaza, nu bea (uneori am eu chef de ceva "alcool" si el nu)...viciul lui sunt eu...

O sa credeti ca spun toate astea pentru ca e sotul meu...incerc sa fiu realista...si spun doar adevarul...e un tip deschis, sincer, optimist...ca defect as spune ca e putin nehotarat, ii e greu sa ia deciziile singur...desigur, asta e un avantaj pentru mine, tipul de femeie care nu suporta ca barbatul sa fie "deasupra"...e incapatanat dar nu mai mult ca mine...e un tip bland dar poate fi si dur uneori...e stangaci uneori si nu stie cum sa impace situatia dupa o cearta...

Dar per total, parerea mea e ca barbatii varsatori sunt o alegere "inspirata"...sa ne traiasca si sa ne iubeasca!

Viitoare
"Cerul instelat deasupra mea si legea morala in mine" (Kant)

Mergi la inceput