Barbatii VARSATOR!
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
Malinka spune:
Uite o chestia super tare...liliatoma ...am scris comentariul meu de mai sus fara sa citesc ce ai scris tu ci doar ca reactie la comentariul lui babyblue...serios...e scris cu alte cuvinte, dar, vezi, esenta e aceeasi...
Deci...se pare ca varsatorii chiar au trasaturi comune...
Viitoare
"Cerul instelat deasupra mea si legea morala in mine" (Kant)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
wonderful spune:
Hm,si eu si el suntem varsatori.Nu prea il recunosc in cele 7 puncte.Ce-mi displace la el e faptul ca,atunci cand exista o stare tensionata,eu spun ce ma deranjeaza,dar de la el nu pot scoate o vorba.Ma innebuneste lipsa asta de comunicare,mai ales cand s-ar cere mai mult.Si este cam temator cand trebuie sa ia decizii f. importante.Nu prea cred in zodii,dar cine stie...?
diciu spune:
kestia asta cu.."nu pot scoate o vorba de la el intr-o situatie tensionata"..e valabila si la sotul meu...si practic ma trezesc mereu ca fac monolog...intr-o asa zisa discutie..
e f scump la vorba....
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
puppe spune:
Si sotul meu e Varsator, si eu (desi eu sunt la limita cu Pestii). Si el e vorbaret, cu un usor cult al personalitatii (al meu e si mai si!), e pasionat de tehnica, masini, computer, foarte ordonat, calm, tandru, isi iubeste familia si , fara sa-i displaca femeile, nu e fustangiu... Ce sa mai zic? E mai egoist decat mine de obicei, dar mai putin incapatanat, mai expansiv in ceea ce priveste sentimentele, muuuult mai empatic decat mine si mult mai adaptabil, iar cand avem probleme pe care considera ca trebuie sa le discutam ma omoara de-a dreptul cu tendinta de a despica firul in patru. Devine chiar pisalog cu psihologia lui. I-am reprosat ca si-a gresit cariera...
Eu, semi-Varsatoare cum ma cred, sunt aproape opusul lui: snoaba, rece, cu toane, incapatanata pana la absurd , aiurita in afara jobului, cu gura mare cand nu e cazul si totalmente lipsita de diplomatie.Asa ca inclin sa cred ca zodiile nu-s deloc litera de Evanghelie...
LiliaToma spune:
quote:
Originally posted by puppe
Asa ca inclin sa cred ca zodiile nu-s deloc litera de Evanghelie...
Hehe, eu cred ca nu sunt deloc de luat in seama. Cred ca daca am lua fiecare persoana, i-am gasi cate un punct comun din fiecare zodie.
Malinka, sotii nostri seamana, dar sunt opusii la ce spune babyblue si puppe.
Oh, uneori as vrea si eu sa despic firul in patru cu el, dar nu am cu cine, iar cand vreau sa ma cert, o fac singura...
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
MissParker spune:
Eu - Scorpion, sotul - Varsator. Dintotdeauna am avut o fascinatie si atractie fata de Varsatori (desi cunosc si unii de proasta calitate).
Al meu nu e Varsatorul clasic ("Luceafarul rece", distant etc.), e cald si bun si atent si iubitor, are din Varsator superioritatea aceea pozitiva care il face sa se ridice deasupra chestiilor minore din viata si sa nu-si piarda vremea cu maruntisuri, asta admir la el.
Mai mult sunt eu omul extremelor decat el, el este in armonie cu el insusi, e calmul intruchipat, e suveran si se pricepe foarte bine la oameni, are un instinct deosebit.
Nu stiu cate calitati are din cauza ca e Varsator si cate din cauza ca a fost un copil iubit de tatal lui...
Sa nu uitam, de exemplu, ca si Ceausescu era Varsator
Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ingrid_sp_S/Ingrid_sp_S.jpg)
Ingrid S spune:
quote:
Originally posted by puppe
Si sotul meu e Varsator, si eu (desi eu sunt la limita cu Pestii). Si el e vorbaret, cu un usor cult al personalitatii (al meu e si mai si!), e pasionat de tehnica, masini, computer, foarte ordonat, calm, tandru, isi iubeste familia si , fara sa-i displaca femeile, nu e fustangiu... Ce sa mai zic? E mai egoist decat mine de obicei, dar mai putin incapatanat, mai expansiv in ceea ce priveste sentimentele, muuuult mai empatic decat mine si mult mai adaptabil, iar cand avem probleme pe care considera ca trebuie sa le discutam ma omoara de-a dreptul cu tendinta de a despica firul in patru. Devine chiar pisalog cu psihologia lui. I-am reprosat ca si-a gresit cariera...
Eu, semi-Varsatoare cum ma cred, sunt aproape opusul lui: snoaba, rece, cu toane, incapatanata pana la absurd , aiurita in afara jobului, cu gura mare cand nu e cazul si totalmente lipsita de diplomatie.Asa ca inclin sa cred ca zodiile nu-s deloc litera de Evanghelie...
Cum l-ai descris pe sotul tau, exact asa e si al meu. Firul in patru e specialitatea lui, vorbaretz pana la Dumnezeu si inapoi. Imi plac barbatii Varsator.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
wonderful spune:
quote:
Originally posted by diciu
kestia asta cu.."nu pot scoate o vorba de la el intr-o situatie tensionata"..e valabila si la sotul meu...si practic ma trezesc mereu ca fac monolog...intr-o asa zisa discutie..
e f scump la vorba....
anda
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
diciu spune:
da..nu stiu...al meu e mutalau...dar doar atunci cand nu-i convine ceva...sau cand e un subiect pe care nu-l intereseaza...cand insa e un subiect ce-l pasioneaza..nu-i mai tace gura...
anda
alina_tm_uk spune:
Buna fetelor !!! Sunt noua inscrisa pe acest site dar sunt o cititoare fidela de cand am ramas insarcinata
( cu 5 luni in urma ). Aici, pe acest site, ma simt ACASA si ma bucur mult ca de la voi am invatat multe. Eu fiind destul de departe de familie si prieteni am gasit in voi o a doua familie si pt asta va multumesc !!!!
Acum as dori sa contribui si eu la acest subiect fiindca atat eu cat si sotul meu suntem varsatori ( iar bebele nostru se va naste in 14-15 feb, deci tot VARSATOR
)...
Desi suntem amandoi varsatori suntem destul de diferiti... EU: optimista, realista, vorbesc doar cand si ce trebuie...ordonata ( uneori chiar exigenta atat cu mine insumi cat si cu cei din jurul meu), fff energica.... EL: pesimist, cu prea multa incredere in cei din jur, vorbeste fffff mult ( uneori chiar ce nu trebuie )....fffff dezordonat si uituc si ar sta toata ziua la tv fara sa mearga nici macar la wc :D....In schimb e o persoana care tine mult la familie si face tot posibilul sa ofere celor dragi tot ce poate pt a nu le lipsi nimic. Intr-adevar se mai uita dupa femei, dar mereu imi spune : mda, e draguta...bla bla...DRA TU ( EU) ESTI CEA MAI FRUMOASA SI NU TE-AS DA NICI PT O MIE !!!
V-am pupat si sper sa avem ocazia de a ne cunoaste mai bine !!!