Albinute si bondari de martie-aprilie'07 (38)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Mihael@ incearca - sa-i dai cereale care nu contin lapte - de ex. Nestle are - eu doar fara laptecumpar si il fac apoi cu formula care o bea. prietena mea care alapteaza face cerealele cu apa.

fetelor - poate voi stiti - da va spun - am gasit metoda de a dizolva mai repede si bine de tot cerealele - cu blenderul - super, nu ma chinui juma de ceas pina se raceste laptele si tot ramin boturele - cu blenderul ceac-pac - e gata

Si inca ceva - poate voi tot stiti si eu aflu ultima -tot din domeniul inventiilor - laptele formul pe noapte il faceam gata si il bagam in frigider - noaptea cind asta mica urla de trezeste vecinii - laptele foarte greu se incalzeste - acum metoda - pun apa cit trebuie intr-un biberon, laptele fomrulua cit trebuie in altul - si noaptea cu ochii inchisi le torn una-n alta si repde se incalzeste

Atoita lamureala pentru o operatiune atit de simpla

Din domeniul ,, grija excesiva a taticilor pentru copii,,

,, Aliona eu te rog iarna sa nu o lasi pe Ilinca sa alerge - poate luneca si cadea jos,, - nu stiu cum voi dar noi la iarna alergam

,, Eu te rog - iarna sa nu-i dai voie prin zapada - se poate rataci si nu o mai gasim,,

Si cind ma gindesc - ca eom cu scaun la cap, doftor si isi da bine seama ca pina l primavara noi mai mult in brata vom sta - da ce face dragostea din om - il prosteste in cazul de fata

Botezul bebelusei
luna I,II,III,IV,V,VI

Aliona, mami de Ilincuta (6 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Buna, seara
N-am avut net, am schimbat providerulMagdutah, de asta nu ti-am raspuns.Merci fain, astept.
Martutza, banana are samburi? Nu te supara, glumesc, vezi daca te grabesti?
Zadi, si mie mi-a fost greu la cezariana, ca as fi vrut sa nasc natural.Asta-i neimplinirea vietii mele.Stiu ca pare exagerat, da' nu-i .Imi doream enorm si fiindca statea uratania in fund , nu m-a lasat dr sa nasc natural. Iunita, ti-a raspuns de ce se face mai repede de termen
Si eu cred in astrologie, numerologie, dar pana la urma asa a trebuit sa se nasca.E normal sa interactionam in viatza, si uneori iau altii decizii pentru noi.Asa a fost sa fie. Dr a trebuit sa ia decizia asta pentru Lucas, daca a fost lenes
Cu borcanelele Nu sunt de acord,tocmai eu care le sustineam.Glumesc binenteles. Insa in naturalismul produselor exista mai multe nivele, "bio" sunt cele mai mult tratate din cele netratate , cel mai inalt nivel este "demeter", nu sunt tratate deloc.Asa ca si alea bio sunt tratate.
Aliona, eu daca as fi acasa si as cumpara din piata de la Nana Floarea, sigur i-ai face din ele,sunt la fel de bune, poate mai bune decat astea bio.
Eliana, te inteleg perfect cu alaptatul.Esti de admirat ca ai continuat pana acum.eu renuntam, mi-e clar.Eu as vrea sa-l intarc, egoista de mine.Sa vreau si eu sa dorm noptile, o sa trebuiasca sa incep cursurile...etc.Da' azi il intarc, maine nu-l mai intarc, ii dau sa suga pana la un an. Mai stie naiba, numa' bine ca nici nu vrea biberonul.
In seara asta am inceput sa-i dau legume cu lapte, a eusit sa manance 60ml, in juma de ora.Mai mult se joaca.Se arunca pe el de zici ca-l termina in 5 secunde si dupa 2 guri incepe sa-l stranga intre , era sa zic dinti...gingii.
AAAA, avem al doilea dintisor.A iesit doar un colt, in seara asta l-am simtit.De aia rupea el biberonul
Adormitul seara si in timpul zilei, eu sunt cea mai prost organizata cred.Nu reusesc sa-l adorm altfel decat la san. Mi-e groaza cum o sa fie dupa ce-l intarc.Vine mama in noiembrie, ma bazez pe ea.Num'a sa nu mi-lm adoarma leganat ca am incurcat-o.Imi propuneam sa incerc cu o metoda explicata pe forum, noapte buna, pupat, invelit, iesit, revii daca urla , acelasi ritual, etc.Pana da rezultate.O sa vad.Oricum astept idei.
Diversificarea, am ramas la legume si fructe, am introdus si lapte cu legume seara.O sa continui sa adaug branza la gustarea de fructe de la 5, apoi carnea, pe la 8 luni .

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

quote:
Originally posted by alionushca

Mihael@ incearca - sa-i dai cereale care nu contin lapte - de ex. Nestle are - eu doar fara laptecumpar si il fac apoi cu formula care o bea. prietena mea care alapteaza face cerealele cu apa.

fetelor - poate voi stiti - da va spun - am gasit metoda de a dizolva mai repede si bine de tot cerealele - cu blenderul - super, nu ma chinui juma de ceas pina se raceste laptele si tot ramin boturele - cu blenderul ceac-pac - e gata

Si inca ceva - poate voi tot stiti si eu aflu ultima -tot din domeniul inventiilor - laptele formul pe noapte il faceam gata si il bagam in frigider - noaptea cind asta mica urla de trezeste vecinii - laptele foarte greu se incalzeste - acum metoda - pun apa cit trebuie intr-un biberon, laptele fomrulua cit trebuie in altul - si noaptea cu ochii inchisi le torn una-n alta si repde se incalzeste

Atoita lamureala pentru o operatiune atit de simpla

Din domeniul ,, grija excesiva a taticilor pentru copii,,

,, Aliona eu te rog iarna sa nu o lasi pe Ilinca sa alerge - poate luneca si cadea jos,, - nu stiu cum voi dar noi la iarna alergam

,, Eu te rog - iarna sa nu-i dai voie prin zapada - se poate rataci si nu o mai gasim,,

Si cind ma gindesc - ca eom cu scaun la cap, doftor si isi da bine seama ca pina l primavara noi mai mult in brata vom sta - da ce face dragostea din om - il prosteste in cazul de fata

Botezul bebelusei
luna I,II,III,IV,V,VI

pai asa ii si dau Aliona, cereale fara lapte dar am incercat si din cele cu lapte pt. ca sunt mai consistente si contin mai multe vitamine, etc.

pai asa sunt taticii astia....dusi din dragoste...am si eu un specimen care nu vrea sa-si lase odorul sa scoata un scancet ca a si sarit s-o ia in brate

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Brinzica - pun la fiert 250 ml lapte - cind laptele se ridica torn 150 ml de chefir(unii pun iaurt) - si repde inchid, daca il tin putin pe foc - e foarte tare brinza. Mestec bine si astept sa se ridice. Brinzica este dulcie.

fetele cind vreti sa citi ce fac unele mamic - cu Knorr pus in mincare de la 11 luni si sare de la 8 - ca sa aiba gust - da eu vorbesc ca proasta de legume introduse pe rind fara graba si fara suc pina la 1 an cel putin Aici

Botezul bebelusei
luna I,II,III,IV,V,VI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Premergator, marsupiu - dr ortoped (Sebastian Ionescu daca va spune ceva numele) este complet impotriva lor. Si noi avem de amandoua. Cica sa le dam dusmanilor. Problema este ca nu avem.

Dormit noaptea - Mariuca doarme noaptea ca un om mare lenes, adica 10 ore ca ma si dispera pentru ca in acest interval normal ca nu mananca nimic si cum in timpul zilei nu se omoara de asemenea cu mancatul, va dati seama.
In timpul zilei insa tot ca un om mare, nu are deloc chef de somn. Cred si eu, dupa 10 ore de dormit cine ar mai avea. Asa ca avem program de entertainment diurn.

Nastere - eu am nascut prin cezariana, din motive medicala, ca altfel as fi ales nasterea naturala pe motiv ca anestezia ma sperie rau de tot.

Din fericire eu m-am refacut foarte repede, de fapt dupa 3 zile, cand m-am intors acasa, dadeam cu mopul. Astfel incat alte 3 zile a trebuit sa stau cuminte in pat.
Mi-a supurat un timp in unele locuri dar am inteles ca era normal, pentru ca iesea grasimea pe acolo. Si pot sa spun ca in spital, a doua zi dupa cezariana, eram mai in forma decat unele fete care nascusera natural. Deci este diferit de la caz la caz.

Iunita - eu pana la urma, pamflet, neplamflet, nu am inteles ce legume am voie sa ii pun in supita, ca s-ar parea ca nici una. Iar eu tocmai ma gandeam sa incep saptamana viitoare cu supa. Deci din ce legume pot sa o fac?

Apropo de prune, Mariuca mananca 4 prune odata si tot constipata este.

Martuza inteleg ca Victoras este bine. Ca nu am avut timp sa citesc tot din urma.

Eu din pacate nu ma simt prea bine, sotul meu pretinde ca din cauza ca nu mananc si nu dorm cat ar trebui. Oricum am fost cu Mariuca la doctor si am ajuns si eu la control pentru ca mi s-a facut rau in cabinet. M-am simtit tare aiurea.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Tocmai am dar un click gresit si mi-am sters toate PM=urile... si va mai plangeti voi de neuron obosit

Deci... va rog dati iar PM cu link-urile la care se gasesc produsele ca sa nu incurc eu ceva, si marimile. Eu va raspund cu contul de banca (Raifaissen) Pentru cine nu e din Bucuresti: pot sa fac comanda pe numele meu si sa cer livrare-cadou la alta adresa.

A, pentru cine se plangea ca nu mai poate primi PM-uri: vedeti sa nu aveti inboxul+outboxul plin (cum am patit eu)

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Diana, Diana, de ce n-ai zis mama draga ca vrei contractii. Ti le dadeam pe toate alea faine sa le vezi cum is
BTW, numai mie mi s-a parut ca doare de mori cand nasti?

Mi-ati dat idei cu dovleacul asta...adica maine sa merg la piata?!
io imi aduc aminte de el copt in cuptor. nu-mi placea de nicio culoare ca era moale si io am pb psihice cu astea

ma bag la Panasomnic. noapte buna

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

iunita te rog sa imi dai voie sa tre contrazic
marul da gastrita si el, foamea aia de ti se face dupa el nu e buna , dovlecelul are samburi,laptele ... care lapte ce lapte e prea gras prea slab prea lapte..si cu ce au scos fetele din ecuatie mai devreme.... cam atat ar trebui sa pape
a mai ramas deci soia, porcul, curcanul, rata ,gasca , varza, fasolea, si nu in ultimul rand muraturile deci pofta buna bebeiii

am ras cu lacrimi si eu si al meu sot

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Fetele ia hai la culcarea - am stat ca o magarita in forum de pe la vreo 21.00 - si asta incontinuu si voi nerusinate tot scrieti si scrieti si eu nerusinata tot raspund si citesc. Gata pe ziua de azi - merg la somni.

Si cum indraznesc sa-i spun sotului - sunt obosita azi

Botezul bebelusei
luna I,II,III,IV,V,VI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Am descoperit si eu cum se poate edita un mesaj trimis deja!!!

Si mie-mi place dovleacul (bostanul) copt. Sper dsa gasesc maine in piata sa-i dau si puiului meu.

noapte buna din nou

Mergi la inceput