Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
Shose spune:
Ellenuta ma asteptam ca tre' sa fie nashpa legea si in sensul asta. Tocmai rugasem saptamana trecuta o prietena sa se intereseze in sensul asta pt mine, si m'a sunat acum jumatate de ora sa'mi zica, pt cazul in care am alte venituri din contracte de colaborare sau orice altceva, imi intrerup aia 8 mil dar o sa primesc 300ron.... stii ceva si de asta ( e vba de primele luni dupa nastere, chiar primele 3,4 luni)
Elisa25 bine ai venit sa ai parte de zile frumoase chiar daca sunt obligatoriu la pat si de o sarcina cat mai usoara de acum pana la final.
22+
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/
http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by gugushtiuc
Fetelor voi cand va intindeti in pat stati cu burtica in sus sau pe o parte?
GUGU28+
Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
Eu dorm si pe spate (cu burta in sus) si pe o parte, desi ma odihnesc mai greu. Iar cand stau la TV , doar pe spate.
De ce ?
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
Cum creste motanica nostra
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
carmen e spune:
Fetelor , stiu ca CIC nu e obligatoriu sa il iei dar prenatalul stiti cumva e obligatoriu ????????? eu nu stiu daca o sa imi i-au prenatal si vroiam sa stiu daca se poate sa intri direct in CIC fara prenatal.
Mie dr mi-a recomandat sa stau tot pe stanga si incerc dar nu prea reusesc decand mi-a zis parca stau mai mult pe dreapta, iar pe spate nu mai pot sa stau f mult stai un pic ma intorc imediat pe o parte.
cum creste
Carmen 23 +
David Alexandru
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura_sp_Ioana/Laura_sp_Ioana.jpg)
Laura Ioana spune:
Carmen sunt obligatorii doar 40 sau 42 de zile dupa nastere (concediu de lehuzie). In rest poti sa nu-ti iei celelalte zile pana la 126.
27+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lala_D/Lala_D.jpg)
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by carmen e
Fetelor , stiu ca CIC nu e obligatoriu sa il iei dar prenatalul stiti cumva e obligatoriu ????????? eu nu stiu daca o sa imi i-au prenatal si vroiam sa stiu daca se poate sa intri direct in CIC fara prenatal.
Mie dr mi-a recomandat sa stau tot pe stanga si incerc dar nu prea reusesc decand mi-a zis parca stau mai mult pe dreapta, iar pe spate nu mai pot sa stau f mult stai un pic ma intorc imediat pe o parte.
cum creste
Carmen23 +
David Alexandru
Nu este obligatoriu sa intri in prenatal.
Eu nu intru.
Imi voi lua toate 126 de zile drept postnatal.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2
![](baietel.gif)
laura_dimitris spune:
Nu pot sa afirm cu certitudine ca o cauza a scaderii natalitatii ar fi aceasta lege... Ar fi interesant de stiut cati copii s-au nascut in 2002 de exemplu (an in care sa platea 85%) si cati in 2005 sau 2006....
Cunosc insa cazul meu ... mi-am dorit tare mult al doilea copil dar nu l-am facut pana acum datorita "amenintarii" celor 800ron... Si, daca nu era Doamne Doamne sus, nu era eleni in burtica mea acum...S-a intamplat sa raman gravida. M-am bucurat enorm si mi-am amanat operatia ce trebuia sa o fac... Deci, nu fac copil pentru bani, si este adevarat ca cei 800 ron - cu mult, mult mai putin decat castig acum, nici nu m-au determinat sa renunt - Doamne Fereste !!! - la eleni din burtica!
Din pacate nu voi putea sa stau cu ea decat maxim 6 luni... Ca si elenuta si irinuka... as fi vrut sa stau 1 an.
Si ca mine,... am colege la serviciu ce au un copil dar nu l-au facut pe al doilea din acest motiv...
Am o colega ce trebuie sa nasca in decembrie. este maritata de cativa ani si... nu a vrut copil pana acum din cauza banilor... are rate de platit si 800 de ron + salariul lui barbata-sau nu-i permitea sa plateasca rate+mancare+cele necsare unui copil(si stim ca sunt serios de costisitoare cele necesare....
Dar, nu vreau sa ne suparam, pe subiectul acesta!Cu bani sau cu bani mai putini...este minunat ce ni se intampla, cum creste in burtica fiecareia o minune (doua sau trei in cazurile unor mamici)
Gata. Promit sa nu mai zic nimic in sensul acesta.
Laura 22+
beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
laura_dimitris spune:
A, am uitat,
Bine ai venit elisa 25!!
Laura 22+
beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
numeioana spune:
Laura, ai maaaare dreptate! Copilul oricum il facem, ca ne dorim si daca primim si bani pentru asta, cu atat mai bine... E o realitate si partea financiara si nu e de neglijat, dar mai important decat asta e sa fie bebe bine si noi la fel...
Pupici!
PS: Laura, ticker-ul tau a ramas in urma!!
Ioana 20+
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.