Mamici de noiembrie - decembrie 2007 (93)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

woww cristina, asa dureri am si eu de vreo sapt ca de rinichi!! maine cand merg la dr tre sa ii spun!!! plus ca mi se intareste burta si am doare mijlocul!! cred ca se apropie si la mine momentul!!!
roxana, nu ai ajuns de la dr????
adina, la mine nu chiar totul roz, peretele e galben , dar la hainute predomina rozul, pt ca mie imi place la nebunie (chiar si pt mine!!)
gata am plecat la cumparaturi!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

36 si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 2-3 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Revin cu a doua parte...
Intru in camera de garda... ma suie o tanti (chioara de somn) rezidenta pe masa in timpul unei contractii si, in timp ce eu ii turuiam ( incercand sa ignor durerea) ca am contractii din 2 in 2 min si ca dureaza 2 min, ca nu am pierdut dopul si ca nu mi s-au rupt membranele, ea incepe sa ma controleze ( imi rupe membranele si apoi incepe sa urle ca am dilatatie maxima si ca vede capul copilului... Intre timp sunt dezbracata si imbracata cu hainele acelea oribile de spital si sunt luata la intrebari daca ma vede vre-un doc si aflu ca chiar doctorul meu era de garda. Sunt luata de o aripa si carata in sala de nasteri care era la etaj. Cand am inceput sa urc scarile am avut iar o contractie asa ca biata infirmiera mai mult m-a impins de la spate. Ajung in sala doc-ul meu era pe pozitii... ma astepta si cu rezidenta langa el... Imi zambeste si ma intreaba ca de ce nu l-am ascultat sa mai am rabdare... Ma controleaza si incepe sa urle brusc la rezidenta ca unde a vazut ea dilataie maxima si cine a fost idiotul care mi-a rupt membranele ca putea sa opreasca nasterea prematura. Dupa ce a urlat vre-o 5 min la rezidenta ( eu eram pe masa de nasteri) se intoarce spre mine si imi spune ca aveam de gand sa mai stau mult acasa ca el mi-a spus sa-l sun la primele simptome dar eu tot ca mine am facut...
Mai facem o mica pauza ca plange printesa... in curand partea a treia

copilul meu

alte poze

Cristina 25+
Briana Maria

"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca copilul e rupt din suflet si legat de el."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..hop si noi..aceeasi formula 2 in 1 ca la sampoane
COL LUNG SI INCHIS VA SPUNE CEVA???..nici o sansa in viitorul apropiat pe toate retetele, fisele scrie SARCINA LA TERMEN...repetir analize cu gramada..7 bulioane....luni ne intalnim cu medicul anestezist sa discutam si sa facem teste pt peridurala ce or mai insemna si alea ..contractiile de azi-noapte nu m-au ajutat absolut deloc..nu au facut nimic decat sa consum niste no-spa....NIMIC NOU!!...din contra ..dr l-a simtit pe bebe ca este mare..a zis ca ecografiile dau erori dar la mana se simte ca are clar peste 2.800 grame..problema ar fi ca nu prea ar avea loc spune ea daca depaseste 3.100 pei si eu cu foamea asta ce sa fac??...
..citesc din urma si revin
SA FIE CU NOROC NOUL CAPITOL!! SA VENIM NUMAI CU VESTI BUNE!! DOAMNE AJUTA!!

ROXANA 37+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 18 ZILE !! pana vine pe lume ursuletul si 13 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Cristina cum ai dat mama de idioata aia??????
Rox ti-am zis eu ca o sa ne rugam de el sa iasa.

anca 35+

Maria
poze

AMR MAXIM 5 SAPTAMANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

CRISTINA multumim din suflet ca-ti faci timp sa ne impartasesti experienta ta!!..sa va traiasca minunea si multa sanatate!!
ANCUTZA ...acum incep sa realizez niste chestiuni care nu sunt tocmai bune pt mine..asa ca o sa am o discutie cu sotul diseara ..ori prestam ceva..ori ma reapuc de gimnastica calumea ori nene eu ma programez la cezariana ca nici sa ma chinui acum cateva zile in dureri si colul meu tot lung si inchis sa fie ca ma apuca dracii

AMR maxim 18 ZILE !! pana vine pe lume ursuletul si 13 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Roxana...pai astea sunt vesti buna, fata! Ce te stresezi atata, lasa copilu sa creasca in burtica atat cat vrea el!

Cristina...eu ma emotionez cand citesc ce scrii! Multumim pentru poveste! SA iti traiasca fetita si sa creasca mare si sanatoasa!

34+

Mergi la inceput

Rox lasa baiatul acolo sa se faca mare .........

anca 35+

Maria
poze

Mergi la inceput

..da da da ca e micutz saracul....pei si cine il naste asa mare si voinic???...as fi vrut sa nu fac cezariana..mai am si pretentii acum nu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RGE

..da da da ca e micutz saracul....pei si cine il naste asa mare si voinic???...as fi vrut sa nu fac cezariana..mai am si pretentii acum nu

Esti tu pretentioasa si el mititelul trebuie sa te suporte

anca 35+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Salutam fetele !!
Wov, felicitari multe Amitha, sa fie sanatoasa Brianna si sa creasca mare si cuminte!! Citesc de zor ce ai scris .. :)
Roxana, un mare de la mine, sper ca omul tau e mai bine acuma ... si eu zic sa te bucuri ca e mare si sanatos baiatul si sta bine mersi pina la termen .. pina la urma unde ii e lui mai bine, zi si tu, papa buna, numa se joaca, il cari tu tot timpul ... ;)
Si eu am momente in care zic ca m-am saturat, deja ma simt tare grea si obosesc repede ...

Eu am luat Garmasten cu 25 RON si am si umblat prin nu stiu cite farmacii pina am gasit ..

Victo, vorba ardeleanului ...ioiiii.... crunt dupa smotru, azi noapte am plins de durere de miini, spate, burtica .... da deocamdata nu am nascut ... si pe dimineata si omul meu era racit cobza asa ca contrar obiceiului i-am dat repede Coldrex sa nu se imbolnaveasca mai rau ...

------------------------
Flory 35+ Joshua Raphael
AMR 5 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput