Mamici de noiembrie - decembrie 2007 (93)
Raspunsuri - Pagina 8
darleena spune:
Hehe Roxana ti-am zis eu ca o sa ajungi sa te rogi de George sa iasa?
Lasa-l acolo ca vine el cand e pregatit. La 3 kg nu cred ca e asa de mare.
35+ si baby Kara
AMR 5 saptamani
vali_delide spune:
Alfa_anca, sar'na de modificari...auzi, da' de ce tre' sa iei antibiotic dupa nastere?
Ancutz, maica. mai ai pana o sa iasa Maria, stai cuminte, macar inca o saptamana!
Raxana, ti-am zis ca nasti dupa 10-12? Asa ca ia-l pe omu' tau diseara si pune-l la munca...face bine la contractii, parol!
Cristina, multumim ca iti faci timp sa ne povestesti si noua....
Valentina 31+ Cristina Stefania
noi doi
printesa
Victo spune:
mai fetelor cum va dau voua drii sa faceti si rasfaceti analize...mie nu-mi da nimeni nica de facut..;)
pufu..sotul tau a facut cererea pt concediul acela de 10 zile?al meu si-a anuntat asa, verbal colegii..sa stie ca nu va veni cam toata luna noiembrie.eu mai devreme sigur nu nasc..nici burta lasata, nici dureri de spate..n-am nimic.
Felicitari Roxana pt vesti bune, mai totusi...pai ce vrei..lasa-l pe bebe sa vina in ritmul lui..las, ca nu-i mare la 3 kg si ceva..oricum, la nastere naturala epiziotomie tot iti face..acu ca are 3kg sau 3kg 500..tot aia e...
35+ piticul Stefanut
AMR 5 SAPT
alfa_anca spune:
Vali, nu dupa nastere tre sa iau ci inainte de nastere din cauza streptococului.
Anitha, chiar impresionanta povestea. Nu imi vine sa cred peste ce idioata ai dat. De ce naiba s-a bagat ea sa iti rupa membranele cand dr tau era in spital si trebuia sa te vada el?????? Asta nu imi vine sa cred cata prostie zace in unii........
Anca 36+ Elena
poze
pufulet74 spune:
Da Victo, le-am dus patalama de la medicul de fam ca cei de la firma is tipicari rau si sa nu avem probleme...
F bine, sa stai pina pe 12 noiembrie ....;)
------------------------
Flory 35+ Joshua Raphael
AMR 5 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
RGE spune:
fetelor va multumesc din suflet..
..asteptam si o sa incerc sa-mi leg sotul sa prestez ceva.....oricum sa dea Dumnezeu toate sa-mi calcati pe urme....eu una o sa pun mana pe treaba...ma apuc zilele astea de smotruieli nu mai stau eu asa ca un glob de cristal ca nu-mi face bine..si reiau gimnastica..pana in ultima zi
ROXANA 37+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 18 ZILE !! pana vine pe lume ursuletul si 13 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Victo spune:
quote:
Originally posted by RGE
fetelor va multumesc din suflet..
..asteptam si o sa incerc sa-mi leg sotul sa prestez ceva.....oricum sa dea Dumnezeu toate sa-mi calcati pe urme....eu una o sa pun mana pe treaba...ma apuc zilele astea de smotruieli nu mai stau eu asa ca un glob de cristal ca nu-mi face bine..si reiau gimnastica..pana in ultima zi
ROXANA 37+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
[
pai da, acu iti permiti ca ti-a venit dr..
35+ piticul Stefanut
AMR 5 SAPT
RGE spune:
...ca tot suntem in saptamana 38 si la termen..schimbam si noi semnatura si ne apucam de treaba..va pupam dulce !!
ROXANA 38+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
[red] 13 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
RGE spune:
..VICTO da...oricum pe 21 ar fi frumos sa fim acasa sa sarbatorim toti trei un an de casnicie!!
ROXANA 38+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
13 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
Victo spune:
mey..si eu pe 14 fac un an de casnicie..dar sunt egoista vreau sa serbam in 2!..ma rog, cel mic in burtica..cu piciorusele in cap, cum stie el mai bine..:):)
na ca am schimbat si eu semnatura, nu mai astept pana maine dimineata..