Mamici de noiembrie - decembrie 2007 (93)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Fetele va multumesc din suflet pentru urari! Despre detalii ce sa va spun... am nascut natural... trecand peste durerile travaliului am nascut usor si foarte repede ( la 5.30 dimineata m-am internat si la 7.00 eram nascuta - in aceeasi dimineata-). Fata mea a avut scor apgar 6 in primul minut ( fiind prematur si avand probleme) si scor apgar 8 dupa cinci minute....
Va rog sa ma intrebati tot ce vreti sa stiti si va spun. Inainte de toate ...
1.garmastanul este foarte bun cand alaptezi
2. sa aveti la voi pampersi pt bebei si servetele umede pt. bebei
3. sa aveti bani la voi cu gramada
si nu in ultimul rand stati potolite sa ajungeti cat mai aproape de tremen

copilul meu

alte poze

Cristina 25+
Briana Maria

"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca copilul e rupt din suflet si legat de el."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

anca d..probabil era pompa electrica de era asa scumpa.
si eu imi pun bazele in piticul meu cel fortos..:):)..da acu..na..ma informez...ca dupa nu stiu cat timp de taclale mai avem...
chiar de indemnizatia asta..nu se aude nimic..nu se schimba nimic??? mie mi-ar conveni sa se revina la 85%...
acuma, sincer..nu stiu cata lume mai are sal. mai mic de 6 mil ca sa-i convina sa ia suma asta.pt ca cele 2 mil se dau separat, pt copil.
oricum eu nu pot sta decat 10 luni in concediu si nu ma bazez pe banii astia, decat sa imi ajunga strict pt bebe..dar vorbesc asa, in general.

mai..sa ma opreasca cineva din mancat salalta de rosii cu castraveti...fac mancare in asa fel incat sa mearga cu combinatia asta..simt ca trece sezonul si ca nu m-am saturat..d.e fapt eu nu m-am saturat nici d e pepeni..

35+ piticul Stefanut
AMR 5 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by Victo

mai..sa ma opreasca cineva din mancat salalta de rosii cu castraveti...fac mancare in asa fel incat sa mearga cu combinatia asta..simt ca trece sezonul si ca nu m-am saturat..d.e fapt eu nu m-am saturat nici d e pepeni..

35+ piticul Stefanut
AMR 5 SAPT

.... merg sa imi fac si eu ...

Ank 37+

Raul
AMR 2 saptamani de stat in burtan !!!
====================================
Finish line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Cristina multumim ptr info.La ce spital ai nascut?
Victo era electrica dar oricum era cam mult.Si mie imi convine cu 85% ca asa nu o sa stau decat 1 an max acasa

anca 35+

Maria
poze

AMR MAXIM 5 SAPTAMANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Fetelor, referitor la laptele matern ... luati galactogil la greu si beti ceai de chimen si anason.
Iar referitor la pompa e una manuala buna de la primii pasi si nu e mai mult de 40 ron. Cele tip seringa nu sunt bune decat in primele 2 zile pana se desfunde canalele dar pe urma va termina la sani si sunt scumpe. Eu totusi va urez sa bafta la avut laptic si cel mai bine sa va desfunde canalele bebeii vostrii.

copilul meu

alte poze

Cristina 25+
Briana Maria

"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca copilul e rupt din suflet si legat de el."

Mergi la inceput

Eu am nascut la spitalul Filantropia. Ahh, sa nu uit aveti grija cu periduralele pentru ca in general la ele se foloseste forcepsul si nu e bine pentru bebe. Vorbiti cu doc. despre nastere pentru a fi foarte bine informate.

copilul meu

alte poze

Cristina 25+
Briana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Cristina tu ai nascut fara anestezie?
Cum te-au apucat durerile?
Hai ca o sa te capiez

anca 35+

Maria
poze

AMR MAXIM 5 SAPTAMANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

chiar cristina care au fost primele semne, ca eu tot ii dau alarme false sotului la orice intarire de burtica ... dar dupa cine e cocolosita ??

Ank 37+

Raul
AMR 2 saptamani de stat in burtan !!!
====================================
Finish line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

cristina chiar, nu ne povestesti in detaliu? ti s-a rupt apa? ai avut contractii? a fost totul din senin? Bebelina a stat cu oxigen sau a putut respira singura? cate kg. are acum?

PUSSI 30+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 7 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Haideti ca va poovestesc... Eu toata saptamana avusesem contractii erau suprotabilke si treceau cu no-spa... apoi vineri, pe 7 septembrie am avut o usoara sangerare... am ajuns de urgenta la spital si doc m-a pus pe perfuzie cu gynipral, mi-a prescris si gynipral pastile pentru acasa si repaos la pat... Vineri noaptea totul a fost ok si sambata , de sf. marie, am plecat in provincie la parintii mei deoarece la ei in fiecare an se face balci si eu vroiam sa-mi cumpar o bunda... Pe drum am observat ca mi se cam intarea burtica dar am crezut ca este de la norul de ploaie. Am ajuns si la balci , ne-am plimbat agale, mi-am cumparat si bunda... si la un moment dat a inceput sa picure asa ca am mers putin mai fortat... Totul a fost ok pana noaptea la ora 1 cand au inceput iar contractiile... Am luat no-spa si degeaba, am bagat si un gynipral si m-a lasat durerea. Am adormit si la ora trei noaptea au inceput iar contractiile ( ma durea burta de crapam si ca sa va descriu durerea era ca atunci cand esti deranjata la burta dar mult mai tare in intensitate si durerea pleca spre mijloc ( sa nu uit mijlocul ma tot durea de doua saptamani dar am crezut ca sunt rinichii) si se lasa si pe picioare in jos) si erau cam la 15 min si neregulate ca durata apoi pe la ora 4.30 au inceput sa se indeseasca si sa fie la 5 min. Atunci m-au luat ai mei pe sus sa mergem la spital, eu nu si nu ca nu nasc ca abia am facut 31 de sapt (incheiate). M-au imbracat ( aproape cu forta) -aratam ca adunata de pe garla ca mi-au dat pantaloni de treining de la tata si el are 2m lungime , o bluza de treining de la sot , tricou de la mama, sosete de bumbac si papuci cu tot- va dati seama ce priveliste...
Pana la spital a fost totul ok (traiasca manerul din dreapta de la masina) acolo am injurat prtarul pentru ca statea ca idiotul si se uita la noi iar eu urlam la el ca eu nasc si el nu vine sa deschida poarta...
In fine am ajuns si la camera de garda si brusc sotul se chimba la fata si ma intraba daca l-am sunat pe doc. Eu ma uit buimaca la el si spun ca nu....

copilul meu

alte poze

Cristina 25+
Briana Maria

Mergi la inceput