Mamici de noiembrie - decembrie 2007 (93)
Raspunsuri - Pagina 18
Kiva spune:
adinag imi dai si mie adresa de site cu greutati pe saptamani ? te rog
kiva[gravi 32+ iris
iko spune:
Buna fetelor sant nou venita de si am 35 sap bb yasmi interesant subiect pentru ca ieu am aceasta problema solasat burtica jos si am dureri de bazin si burta Noaptea ma trezesc de 4-5 ori sa merg la baie Iko+35-Szende Irisz
bb_yasmi spune:
roxxy, ghici ce pap???
in legatura cu tabelul acela de greutati, eu zic ca e ceva relativ, mai ales ca in zielle noastre tot mai mari se nasc copii!!!
ati vazut la stiri fetita de 11 ani care nascut un bb de 4 kg???
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
36+ si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 2-3 sapt!!!!
Roxxy80 spune:
BB, chiar nu ghicesc ce papi . Eu azi trec pe spanac cu oua. Parca a inceput sa mi se ia putin de cartofiori cu branzica. Cred ca era si cazul.
Fetelor, nu va suparati ca am schimbat si eu cu o zi inainte si am trecut la 32? YUUUPPPIIII!!! Am schimbat si AMR-ul (l-am adaptat pentru nasterea naturala )
quote:
Originally posted by bb_yasmi
roxxy, ghici ce pap???
in legatura cu tabelul acela de greutati, eu zic ca e ceva relativ, mai ales ca in zielle noastre tot mai mari se nasc copii!!!
ati vazut la stiri fetita de 11 ani care nascut un bb de 4 kg???
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
bubulina noastra
AMR maxim 2-3 sapt!!!!
Roxxy 32+Matei
_
AMR 8 SAPTAMANI
bb_yasmi spune:
roxxy eu cred ca nasc si nu ma mai satur...., e meniul din fiecare zi, pe langa alta mancare neaparat cartofiori cu branzica si smantana!!!
saptamana viitoare cand vine mami meu prima mancare pe care doresc sa mi-o faca va fi sarmalute in frunza de vita de vie si cu varza acra!!!
bubulina noastra
AMR maxim 2-3 sapt!!!!
ancadragoman spune:
Buna fetele
Doamne am avut o noapte de kk ,dureri ca la CM si parca era deranjata la stomac,am zis GATA NASC,dar uite ca nu si ma rog sa o mai ducem macar pana sambata cand facem 36 de sapt si 2 zile.
O zi buna la fete
anca 35+
Maria
poze
AMR MAXIM 5 SAPTAMANI!!!!!!!!!
Roxxy80 spune:
Si eu am pofta de cateva zile de sarmalute in varza acra. Mi-a promis bunica-mea ca imi face saptamana asta. Deja salivez. Ce bine e sa fii graviduta!!! Inainte de sarcina eram putin atenta la alimentatia mea (desi sunt slaba de felul meu - nu exagerat). De cand sunt insarcinata am mancat tot ce imi pofteste inima .
quote:
roxxy eu cred ca nasc si nu ma mai satur...., e meniul din fiecare zi, pe langa alta mancare neaparat cartofiori cu branzica si smantana!!!
saptamana viitoare cand vine mami meu prima mancare pe care doresc sa mi-o faca va fi sarmalute in frunza de vita de vie si cu varza acra!!!
bubulina noastra
AMR maxim 2-3 sapt!!!!
Roxxy 32+Matei
_
AMR 8 SAPTAMANI
ancadragoman spune:
BB patutul este super...roz ptr printesa
anca 35+
Maria
poze
AMR MAXIM 5 SAPTAMANI!!!!!!!!!
Roxxy80 spune:
Este demential patutul. sa-l stapaneasca sanatoasa Iasmi si sa aiba un somnic pufos in el. Data viitoare cand voi face fata , tot patut din asta o sa cumpar si eu ca tare frumos e.
quote:
cateva pozici:
http://www.flickr.com/photos/10626344@N03/1522414115/
bubulina noastra
AMR maxim 2-3 sapt!!!!
Roxxy 32+Matei
_
AMR 8 SAPTAMANI
bb_yasmi spune:
va multumesc frumos!!! l-am visat ceva vreme !!!
bubulina noastra
AMR maxim 2-3 sapt!!!!