Mamici de noiembrie - decembrie 2007 (93)
Raspunsuri - Pagina 17
Victo spune:
fetelor..mie mi-a instalat sotu un joc de poker..si acu iaca, am ocupatie..:):)
mai, eu vorbesc de mancare adevarata, sa mearga si la sot...ciorba..felu 2..ce mamaliga cu branza si smantana..si carnea???unde-i???
36+ piticul Stefanut
AMR 4 SAPT
pussi spune:
mi-e foame rauuuuuuuuuu si n-am nimic de papa trebuie sa-mi cumpar ceva ca mor de foameeeeeeee!
PUSSI 30+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 7 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
Sheritra spune:
bb, ank deci vostrii or sa joace poker pe dezbracate in maternitate.... sa vedem cine isi da primul pampersul jos
PUSSI 30+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 7 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
[/quote]
vreau sa joace si fata mea pocker din maternitate, sa-si dezvolte abilitatile, s-si largeasca universul si sa cunoasca lume noua! Vreau sa se nasca cu PR-ul in sange!
Shery 36+ Alesia
my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia
bb_yasmi spune:
neata!! iete ca ne-am trezit si noi!! pe bune de data asta!!! si cu o pofta de ceva dulce de nedescris!! si dupa ce pap dulce sigur voi vrea cartofiori cu branzica si smanatana!! yamiii roxxy ce mi-ai facut!! nboroc ca e mancare sanatoasa!!
sherry, ink nu stiu nici eu ce anestezie voi avea, epidurala nu cred (nu prea are cine sa faca), rahi nu vreau eu, si mai ramane doar generala!! oricum nu cred ca as fi in stare sa il ascult pe dr si instrumentele in timpul operatiei.
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
36+ si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 2-3 sapt!!!!
bb_yasmi spune:
mai am 5 ore pana plec la eco!!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
bubulina noastra
AMR maxim 2-3 sapt!!!!
creem spune:
Neata! Ne-am trezit si noi. Am papat un iaurt cu prajitura alka (imi plac astea de la o vreme, ceva de groaza).
BB...succes la echo. Faci normal sau 3D?
34+
bb_yasmi spune:
creem eco normal.
fetele care va plangeati de dureri de oase pelviene (printre care si eu!!) uitati ce am agsit pe net (e vb de luna a 9-a!!):
Simti presiune in pelvis. Luna aceasta bebelusul tau coboara in pelvis, astfel ca poti simti dureri ascutite la baza coloanei tale vertebrale sau in dreptul pubelui. De asemnea procesul fiziologic de relaxare a articulatiilor dintre oasele ce formeaza bazinul (proces necesat oferirii unui oarecare grad de mobolitate acestor oase in vederea trecerii mai usoare a copilului prin aceasta asa zisa filiera) si care priveste articulatia dintre cele doua oase pubiene, articulatiile sacroiliace si cele dintre sacru si coccis, se va insoti de dureri pe masura ce articulatiile se relaxeaza, iar oasele se depalseaza intrucatva de la locul lor. De asemenea intinderea ligamentelor aflate la acest nivel datorita deplasarii oaselor este insotita de durere sau disconfort pelvin. Este momentul cel mai prielnic poentru a iti continua exercitiile Kegel dar si cele de intretinere generala, desi la un grad de dificultate mult scazut. Daca durerile sunt mari poti sa faci apel la un maseur sau kinetoterapeut specializat in starile de sarcina. De asemenea capul copilasului iti apasa si mai mult pe structurile din interiorul pelvisului, astfel ca poti sa simti nevoia de a urina si mai des dar poti in aceeasi masura sa te simti mult mai constipata.
bubulina noastra
AMR maxim 2-3 sapt!!!!
adinag spune:
Buna dimineata!
Roxxy, sunt sigura ca vei reusi si ai dreptate, asa este cel mai bine atatpentru mama cat si pentru bb.
Ralucis, la noi faza cu coditele a inceput abia pe la 3 ani si cateva luni, pana atunci sa nu ma ating de parul ei. Iar acum are faze, cand stie fff bine ce vrea: codite, sau agrafe colorate, diademe, de toate ;-))
Ah, si cu parabene ai perfecta dreptate, asa stiam si eu!
Calatoare, asta cu colacul stiam si eu. La prima nastere n-am avut colac si a functionat f bine cu un prosop mare, rulat si pus in forma de potcoava, in asa fel incat sa nu fie presiune mare pe locul respectiv.
Ca vorbiti de antibiotice, aici nici o sansa sa-ti dea cinava fara reteta, imposibil, poti sa stai in cap! Insa daca te duci la spital la ambulanta, ei iti dau reteta si in weekend si deci nu-i asa mare problema.
Sheri, felicitari pentru camera, chiar sunt curioasa sa vad pozele. Si Luna a 9-a, wow!!!
Erika, chiar vroiam sa te intreb de nepoata! Sa-i traiasca bebelusul, acomodare rapida si se vor invata ei unul cu altul si vor invata unul de la altul!
BB, te asteptam cu vesti minunate de la eco!
Fetelor, eu trebuie sa fac ceva. De azi sunt taiate toate dulciurile si alte prostii precum chips, pop corn si mai stiu eu ce. Cred ca voi trece cateva zile prin stari ciudata, de dezvat, dar am ajuns la o greutate enorma, pur si simplu nu mai am voie sa pun! Am pus destul... am rezerve cat pentru tripleti! Si sunt suparata, ma simt mare si greoaie, asta ma enerveaza cel mai mult.
AM inceput si eu destul de regulat sa-mi simt burtica cu intepaturi, dureri ca la ciclu (dar nu asa puternice), un fel de contractii. Ma bucur, asta insemnand ca se pregateste uterul si nu-i lenes ca data trecuta, cand am trebuit sa facem totul abia in timpul travaliului...
Joi am sedinta cu parintii la gradi si ma enerveaza ca nu putem duce si copiii (mi s-ar parea normal sa organizeze ei intr-o sala pe cineva de la ei sa aiba grija de copiii care nu pot fi lasati singuri acasa). Pentru ca n-am cu cine s-o las pe Jasmina :-(( Mama mea a fost de duminica pe luni aici si a stat cu ea, ca am avut si noi ceva de sarbatorit, si nu vreau s-o pun mereu pe drumuri, ca vine mereu cu trenul si e stresant pentru ea, la varsta ei Offf!
De altfel, n-am ce sa zic, am mancat un mar si o portie buna (zic eu) de musli cu lapte si tot mi-e foame. Si parca n-as manca nimic.
Ah, era sa uit: Roxana, m-am uitat pe un site unde au trecute aproximari pentru greutatea lui bb pe saptamani (deci medii), iar la 38 de saptamani scrie 3.236g, la 39s 3.435g si la 40s 3.619g. Sper sa te linisteasca cumva, ca nu-i bb George asa enorm, e numai bine!
Adina 29+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Roxxy80 spune:
Multumesc pt incurajare. Mor de frica numai cand ma gandesc.
quote:
Originally posted by calatoare
ralucis, eu nasc la cf2.
Azi am implinit 34 de saptamani. Mare bucurie, mare!
Ce ziceti voi de voma pana la 20 de saptamani ca eu si acum imi vars matele. Nu trece o saptamana fara sa nu vomit. E groaznic, iar arsurile ma termina.
Roxxy e bine ca te-a convins sa nasti natural. Ai sa vezi ca nu-i asa de rau. Iti spune o mamica care a nascut normal si fara anestezie.
RGE nu te ingrijora de greutatea lui George. Daca as fi nascut la termen Andrei al meu ar fi trebuit sa aiba intre 3,8 si 4 kg. Dar l-am nascut cu 3.100 si a iesit usor. Si eu tot 1,61 am. Asa ca doamnelor mignone,se zice ca noi nastem bebei maricei. Nu intrati in panica!
Vroiam sa va mai zic - valabil pentru cele care o sa nasca normal - sa aveti acasa un colac. Da, da, colac d ala cu scobitura mai mare pentru ca de la epizotomie n-o sa prea puteti sa stati in fund. Daca o sa stati pe colac, fundul o sa stea bine merci in gaura colacului si o sa va simtiti bine. Eu am aflat de la o matusa si credeam ca ma ia la misto dar am pus in functiune sfatul si a fost super. Sunt bune si babele astea la ceva asa.....din cand in cand.
Roxxy 31+Rares Matei
_
AMR 7SAPTAMANI
Kiva spune:
buna dimineata , desi eu sunt treaza de la ora 8
am inceput si eu sa ma simt mai bine , dupa episodul cu contractii si sangerare
iar am prins curaj ca mai rezist
trebuie sa mai rezist de fapt ca sa mai creasca nitel bebelusa
inca nu am luat mobila de copil, nu i-am facut camera ...
dar stiu pe care o iau !
si mai am de luat cadita
si as vrea un landou , un fel de cos in care sa stea pe spate si o sa port dintr-o cameara in alta
ati vazut pe undeva?
are o amica de-a mea si i-a fost foarte util , si parca sta mai bine dacat in scoica...
kiva32+ iris