Mamici de noiembrie - decembrie 2007 (93)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Anca asa e! Mai ales ca fara minunile stiintei n-as fi putut avea copil cu sotul meu, de cate ori merg la Marinescu imi vine sa-i cad la picioare si sa-i multumesc!
Al meu si acum are lacrimi in ochi cat e el de barbat cand isi aduce aminte cum ii spuneau toti doctorii ca nu va putea avea copii.
Iar acum fetita lui da din picioare! Of, bine ca traiesc in secolul asta !

Shery 36+ Alesia

my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

da, asa am patit si eu cd am facut trat pt listeria...am umblat in mai multe farmacii...era vineri seara si le ziceam sa-mi dea trat pana luni cd ajung la dr..:)..intr-una din farmacii am dat peste o tanti care era gravida si care m-a inteles..

Sheri..iaca..sa crezi...azi maine iti oracaie unu mic prin casa..

fetelor..stiu ca nu e indicata intrebarea..si totusi..ce mai gatiti?ca eu am ramas in pana de idei..

36+ piticul Stefanut
AMR 4 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

neatza fetelor!

pussi felicitari pt vestile bune despre bebitzele tale!!!!!!!

creem si boomitza mersi pt sfaturile despre detergent...bomitza eu in carref nu am gasit dero pt bb....dar mai caut eu....

dany2007 unde ai disparut????

34+ ANDREI

AMR 4 Saptamani!!!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

calatoare..eu ziceam ca pana la 20 de sapt vomitam zilnic...asa..de aiurea...si dim, si seara..
acu, la varsta inaintata..vomit de la arsuri..in saptamana cu pricina..ca uite..Doamne multam!..mai am si cate o saptamana buna.

36+ piticul Stefanut
AMR 4 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Victo, las ca te vad eu si pe tine, o sa tipe mai tare decat a mea!
Eu poftesc la branza cu smantana si mamaliga, caci am citit din urma si mi-au facut fetele pofta!
Eu n-am gasit pe nicaieri detergent de bb, cica la Cora are, dar neavand nici un magazin in zona, n-am mai avut rabdare si le-am spalat in ariel pt masina de spalat, le-am calcat, le-am asezat in dulap, si de 10 ori pe zi intru si ma minunez ce frumoase sunt, zici ca-s toate haute couture de la Preada si Armani, dar mie mi se par cele mai frumopase hainute pe care le-am cumparat vreodata! Si cemai pantofiari avem, cartofii din camaera sunt mai mari decat ei, si chiar daca n-au toc de 10 sunt cei mai sexy pe care i-am tinut in mana!
Gata i-am terminat camera, deseara fac poze si le pun! Sotu a zis ca pot sa ma duc sa nasc acum, ca el si-a terminat job-ul! Pai dupa ce mi-a gaurit in 10 locuri peretii pana a pus galeria, era lac de naduseala, si mandru nevoie mare! Acu daca el munceste, nici eu sa stau degeaba! S-o creada el, mai stau putin cu voi.

Shery 36+ Alesia

my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Ank83 te-am trecut in listutza. Si eu observasem ieri ca nu esti, desi esti f activa la noi, dar am vazut ca esti in listutza la sept-oct si de aceea nu am zis nimik. Oricum, BINE AI VENIT alaturi de noi.

Anca 36+ Elena

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calatoare spune:

Victo, pana la 20 de saptamani ai vomitat zilnic? Doamne, groaznic!
Eu saptamanal de la inceputul sarcinii. Parca m-am si obisnuit.

Hai ca nu mai avem mult si scapam de neplacerile astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

buna dimineata...,am venit cu o veste ..,va mai aduceti aminte de povestea cu nepoata ,care si-a dat seama ca e insarcinata abia cand avea deja 37 de sapt?! A nascut azi dimineata la ora 5,un baietel sanatos ,4.100kg si 52cm...,eu nu pot sa imi dau seama la o asa burtica mica...,unde sa putut ascunde acest grasun...,am vazut poze cu ea..si se ingrasase doar 10 kg..,a socat pe toata lumea...,o data cu sarcina la 18 ani...si a doua oara cu greutatea baietelului,sa-i traiasca grasunul si sa fie fericita ca sa se poata bucura de el,ptr ca e un pic diferit decat la noi..,noi ne-am simtit bebelusul luni de zile,am inceput sa il iubim din timp,ea saraca a avut doar 3 sapt sa realizeze ca trebuie sa nasca...,INCREDIBIL DAR ADEVARAT!!!
V-am lasat ,am plecat la treaba...,pupici !!

35+ Angelina
AMR 6 saptamani!
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

Sheritra ,daca ai sti ce bucurie mi-ai facut cu mamaliguta ta...,chiar nu stiam ce sa imi fac de mancare azi...,ca am asa o stare de greata continua...,acum stiu mamaliguta cu smantana si branza,mmmmm ,pupici!!!

35+ Angelina
AMR 6 saptamani!
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata, ne-am trezuit si noi... inca moarte de somn si de foame..
sheri felicitari pt. luna a 9-a, Azi e sarbatoare la mine nu fac nicio injectie...cu venele.. bine la dreapta si stanga o tin pt. cezariana .. e pusa la naftalina! Astept
bb, ank deci vostrii or sa joace poker pe dezbracate in maternitate.... sa vedem cine isi da primul pampersul jos
dany 26 mersi de urari!

PUSSI 30+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 7 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput