Mamici de noiembrie - decembrie 2007 (93)
Raspunsuri - Pagina 14
Victo spune:
ramo, poate ai pus tu prea mult.eu am pus puuuutiiiiiiiiiiin de tot.
fetele, haidem la culcare.
eu am beut lapticul..cica sa nu avem arsuri.....ei..oricum, e usor de vomitat, la o adica...
36+ piticul Stefanut
AMR 4 SAPT
pussi spune:
bb pe 24.10 are dr. Furdean garda!
Noi suntem bine, am trecut cu bin epeste perfuzie, am facut si monitorizarea inimioarelor, fetelor erau ok.. super miscatoare... si suparate pe nenea dr. am facut si eco, dar nu le-a cantarit.. oricum lungimea femurului era la ambele peste 6.3 si diametrul biparietal peste 8.5!
Am mai vazut si 2 gemeni nascuti la 32 sapt. la 1.600 gr. si m-am gandit ca asa sunt si Tustele mele in burtica!
Am primit si explicatiile necesare cu alaptatul... daca se nasc sub 2.300 gr. nu le pot alapta la san... ca sunt prea mici si nu au putere!
Alta chestie... am nevoie de lapte de corp pt. spital si nu ulei!
merg sa citesc in spate! si va povestesc maine ce si cum mai era pe acolo!
PUSSI 30+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 7 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
pussi spune:
bb pe 24.10 are dr. Furdean garda!
Noi suntem bine, am trecut cu bin epeste perfuzie, am facut si monitorizarea inimioarelor, fetelor erau ok.. super miscatoare... si suparate pe nenea dr. am facut si eco, dar nu le-a cantarit.. oricum lungimea femurului era la ambele peste 6.3 si diametrul biparietal peste 8.5!
Am mai vazut si 2 gemeni nascuti la 32 sapt. la 1.600 gr. si m-am gandit ca asa sunt si Tustele mele in burtica!
Am primit si explicatiile necesare cu alaptatul... daca se nasc sub 2.300 gr. nu le pot alapta la san... ca sunt prea mici si nu au putere!
Alta chestie... am nevoie de lapte de corp pt. spital si nu ulei!
merg sa citesc in spate! si va povestesc maine ce si cum mai era pe acolo!
PUSSI 30+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 7 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
Ank83 spune:
pussi daca bb naste in 24 , cand e furdean de garda... si eu merg pana la termen...vom fi colege de spital... il bag pe fiu-meu pe felie la bubulina ei .
Ma bucur ca tustele tale sunt bine
Noi mergem la culcare ca suntem treji de la 5 jumatate ... dupa insomniile de azi noapte
Ank 38+
Raul
AMR 2 saptamani de stat in burtan !!!
====================================
Finish line
bb_yasmi spune:
neata!!!
pussi multumesc din suflet!!!! probabil atunci ma va chema pt ceza, asta daca nu nasc natural pana atunci. pt ceza va fi numa' bine ca voi avea 38 de sapt!! mersi frumos ink o data!!!
ank, vezi sa nu te auda tatai, ca asa se "enerveaza" cand aude pe careva ca vrea sa il bage pe fiusu pe felie cu fii'mea....
roxxy, ai vazut ca se poate??? eu tot mai convinsa sunt pe cezariana!!!
astazi mergem si noi la eco!!! de abia astept!!!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
36 si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 2-3 sapt!!!!
Ank83 spune:
bb si tu esti matinala??? Mai avem niste prieteni care au o fetita de 2 luni si tata tot ziua zice ca nu avem ce cauta cu Raul pe la ei ... ca o sa o invete pe fica-sa sa ne manance pensiile la batranete
Ank 38+
Raul
AMR 2 saptamani de stat in burtan !!!
====================================
Finish line
bb_yasmi spune:
ank, noi ne-am trezit sa papam,..... si ne bagam inapoi in pat la nani pana la pe la 11- 12!!!
cred ca toti tati de printese sunt asa mai grijulii.....eu mai glumesc cu prietenele mele, ca le dau fata de nora, iar el....
aaaa am uitat : avem patutz de printesa!!!!! o sa revin cu poze mai tarziu!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
36+ si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 2-3 sapt!!!!
Victo spune:
neata..
nu ma intrebati de ce nu dorm la ora asta, ca un om normal...
mai am 4 saptamani!!!
raportul..+10, 98 cm in talie..e super ok..:):)
ieri cumparand mai multe d ela farmacie, i-am cerut la aia ser fiziologic. aia m-a intrebat..pt nas? eu da..si mi-a dat ceva, aseara am vazut, pe care insa nu scrie nicidecum ser fiziologic, ci rinophar. faza e ca chestia asta e de fapt o solutie salina.
acu, ma gandesc...pot folosi asa ceva la bebe mic mic?acolo scrie ca se lasa 10 minute solutia in nas...si iarasi ma gandesc ca asta nicidecum nu poate fi fol la curatat ochisorii, precum intentionam eu cu serul fiziologic.
acu...ca sa scurtez...sa incerc sa returnez chestia asta- slabe sanse la noi- sau mai bine cumpar din nou ser fiziologic de-adevaratelea...
haideti fetelor, sus!!!
36+ piticul Stefanut
AMR 4 SAPT
geany_bc spune:
Victo nu returna solutia salina caci vei avea nevoie de ea cand bebele va avea nasul infundat. Pentru ochi cumpara serul fiziologic.
Annitha, te asteptam cu partea a 3-a a nasterii tale.
Abia astept sa o citesc.
Geany 34+ Miruna Elena si
Alexandru Cristian 13.12.2002
Victo spune:
pai cred ca asa o sa fac, ca e valabila pana in 2010..:):)
haideti fetelor..nu ma lasati singura..:):)..
mai..da de activitati din astea mai intelectuale n-am niciun chef...am tot inceput vreo 2-3 carti..da nu am progresat cine stie ce..
uff..ma duc ca am o chiuveta plina de vase, sa mai micesc teancul..
36+ piticul Stefanut
AMR 4 SAPT