Mamici de noiembrie - decembrie 2007 (93)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ANKA..de vomitat eu nici nu stiu sa vomit..cred ca numai atunci cand am fost bebelus am vomitat.

ROXANA 38+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
13 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

se poate .Eu am parul ceva in genul ... ... cand il las sa isi faca de cap si nu il intind un pic .Poate o sa fim doi creti in casa ....hihi hi hi macar de ar fi cret ca mine ca la barbatu-meu in familie toti copii nascuti seamana pe tati .. si al meu daca e si mai mare...dupa cum zice doctoru... e clar ca nu seamana cu mine ...

Ank 38+

Raul
AMR 2 saptamani de stat in burtan !!!
====================================
Finish line

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RGE

ANKA..de vomitat eu nici nu stiu sa vomit..cred ca numai atunci cand am fost bebelus am vomitat.

"Doamne ajuta-ne!!"

stai linistita ca nu ai pierdut nika

Ank 38+

Raul
Finish line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..a e bine atunci ma speriasem ca am pierdut ceva
..poate facem doi cretzari
..da fetele astea unde au fugit toate???...al meu sot trebuie sa ajunga si el ..ar face bine sa ajunga mai repede ca ..nu mai putem de foame

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ank..eu sunt campioana la vomitat..mai am vreo 2 colege de suferinta..pussi..creem...

36+ piticul Stefanut
AMR 4 SAPT

Mergi la inceput

pussi saraca a luat-o din vreme rau cu arsurile ....

Ank 38+

Raul
Finish line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Aoleu...Victo, nu-mi mai aduce aminte! Bine ca am intrat in prenatal si stau mai mult pe acasa, ca sa-mi alin suferinta mai usor.
Iar cu arsurile...au inceput si la mine in forta...am luat epicogel si are efect, dar are un gust naspa si nu vreau sa iau des. Mai mananc cate un mar verde sau suc de mar verde de la phaner...cam astea sunt remediile care merg la mine.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Am gasit in sfarsit Garmastan....25 de lei pt 20 de g??????Enorm de mult....Dar mie mi-s moi sfarcurile...Ma dau cu Mustela si e f buna.Sa vad ce face Garmastanu asta....

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel36+ Beatrice Alessia
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

M-am facut.Nu-mi place deloc Garmastanul asta....Asa de lipicioase mi-a facut sfracurile...

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel36+ Beatrice Alessia
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Fetelor, am si eu o veste. Azi am fost la ginecolog si m-a convins sa NASC NATURAL. Eu care eram cea mai mare sustinatoare a cezarienei, voi naste natural. Deja fac pe mine de frica. Numai la asta ma gandesc de cand m-am intors de la ginecolog.Mi-a spus ca imi face cezariana doar daca apar probleme. Mi-a vorbit atat de frumos si de convingator, incat am cazut in plasa . Am primit si eu supliment de fier. Pentru colul meu de 2,8 cm mi-a recomandat sa stau linistita si cumintica, insa nu m-a imobilizat la pat.
Fetelor, o sa ma nevoie mare de sustinerea voastra ca eu mor de frica cand ma gandesc ce decizie am luat (desi stiu ca este cea mai buna pentru mine).
Acum merg sa fac nani, ca am obosit de cat am vorbit la telefon cu tot familionul .
Roxana, lasa baiatul acolo sa mai creasca. Se zice ca orice zi petrecuta in burtica este foarte buna pentru bebe.

Roxxy 31+Rares Matei
_
AMR 7SAPTAMANI

Mergi la inceput