ajutor pentru gatit...cat platesc?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by arghirmonica

Mai fetelor daca paltim 120 mii ora pt bucatarie rezulta ca 50 mii pe ora la bona e putin....si uite asa creste salriul bonei iara ca vb aceea lucreaza cu copil nu cu cratite,

no no ...nu sunt de acord!!

eu dau 40 RON pentru cca 4 ore si 3 - 4 feluri de mancare dar am bucatareasa cu scoala de bucatri si cu ani de experienta in meseria asta...unde nu gasesc eu bona aia cu scoala si cu experienta..

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia52 spune:

Dar cand esti si bona si bucatareasa in acelasi pret cum este?
Si mai faci si piata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by lucia52

Dar cand esti si bona si bucatareasa in acelasi pret cum este?
Si mai faci si piata?

pai depinde cum te-ai inteles.

eu am pus toate femeile pe care le-am avut in casa sa-mi si gateasca, macar de proba si sotului meu nu i-a placut mancarea (e adevarat ca e cusurgiu rau de tot..) asa ca am ajuns la solutia cu bucatar de meserie (vad ca asta ii place).

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

multumesc taaare mult pentru raspunsuri. de gatit stiu cum gateste d-na respectiva.....am tot mancat din bucatele gatite de dansa.

in concluzie....intre 300 si 400.000 lei/zi ar fi ok..... adica, circa 100.000 lei/ora. depinde si cat timp ii consuma toata operatiunea. s-ar putea sa fie mai mult de 4 ore cu tot cu cumparaturi....

prin comparatie, d-na care ne ajuta pe post de bona primeste 50.000 lei/ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manon spune:

ruxy, cu 120-150 ron/h ma angajez eu si in 8 ore imi scot salariul lunar !!! gatesc bine iar pentru curatenie vin eu cu cineva care accepta 350.000 pentru 5 ore.

quote:
Originally posted by ruxij

Si mie mi se pare putin 250 mii, asta inseamna vreo 10$. Eu stiu ca trei feluri de mancare si curatat dupa imi ia vreo 4 ore. Mai bine o platesti la ora. 120-150 RON pe ora as zice ca e rezonabil.

Persoana cu doi cartofi. Trebuia sa ii spui de la inceput ca nu se poate face musaca din doi cartofi si sa ii dai lista de ingrediente/cantitati si discutat pretul dinainte.

Mergi la inceput

Manon, cred ca Ruxy a gresit.Cred ca vreoia sa spuna 120.000 - 150.000 lei vechi/ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zarala spune:

buna ........moana singura mea idee este sa cauti prin agentii
eu cel putin asta am facut azi - toata ziua
caut menajera - sa faca curat si sa calce nu vreau sa gateasca
astept raspuns daca am mai mult oferte - "te pun si pe tine pe fir"
....ah am uitat sa ma prezint sunt membra noua si voi naste in februarie 2008 - 13-16 aproximativ - FETITA !!!! YUPIIIIIIIIII !!!

Mergi la inceput

manon ? te rog zi-mi daca stii pe cineva care face curat!?
cu 350 pentru 5 ore ?
te rog sunt disperata !!!
....hm oare se vede !?!
merci frumos :-)

Mergi la inceput

eu totusi dau anunt aici daca stie cineva vreo femeie care face curat care sa fie interesata va rog anuntati-ma
ofer 300 ron (3 milioane ) pe luna pt o zi pe sapt full time
sau 2 zile part time
doar pt curatenie si calcat
agentiile cu care am vb nu m-au sunat
oare e prea putin cat ofer?

Mergi la inceput

zarala, stiu eu o doamna serioasa care se ocupa cu facut de curatenie. acuma nu stiu daca si calca. tu in ce cartier stai? trecemm pe pm daca mai esti interesata.

Mergi la inceput