Gravidute prin FIV (7)
Raspunsuri - Pagina 11
Mirela_1 spune:
Ce faceti gravidutelor? Abia astept sa ma fac colega cu voi.
Am intrat sa va anunt marea intalneala de luni 22.10.2007 la restaurantul Dantes (ora 18:30) sa-i mai vedem burta Shericai inainte de "big moment". Cine doreste sa vina sa-mi dea un PM.
Va doresc la toate o sarcina usoara si bebelusi sanatosi si voiosi.
Mirela_1 spune:
Ce faceti gravidutelor? Abia astept sa ma fac colega cu voi.
Am intrat sa va anunt marea intalneala de luni 22.10.2007 la restaurantul Dantes (ora 18:30) sa-i mai vedem burta Shericai inainte de "big moment". Cine doreste sa vina sa-mi dea un PM.
Va doresc la toate o sarcina usoara si bebelusi sanatosi si voiosi.
Ginger00 spune:
Pussi -cum te inteleg...dar nu te speria,ai facut si un progesteron injectabil? mie la spital asa mi-au zis sa fac in caz de contractii dese.
Noi zacem la pat cu o durere de cap ingrozitoare
+27 sufletelele mele
Atat mai avem
ioanacarmen spune:
Am simtit-o in sfarsit pe bebelina mea si sunt tare fericita.
Pussi, la mami in burtica e cald si bine asa ca nu o sa se grabeasca sa iasa prea repede.
Din cartile pe care le-ati citit, ce mi-ati recomanda pentru a ma scoli in ale bebeilor aventuri ?
toate -utele
18+
lilianaFi spune:
Pussi AurelCris va asteptam cu vesti bune de la echo ,aurel cris eu caut case pe net si domnul meu sot e prea comod,cred ca i se pare ca face cam multe,nu a ajuns sa vada nici o casa,noi stam cu chirie,daca stateam cu cineva poate se grabea dar asa...doar ma inerveaza,oricum pe aici rar sint case bune in vinzare si in anunturi nu dau toate datele...sa speram ca vom gasi...
Diana_d tu ce mai faci,te asteptam cu vesti bune
Cellu tu nu mai zici nimic...ce faci?
Cati ma bucur ca esti bine si multumesc pt gindurile bune
Numai bine tuturor...ginger,meda...
medamaya1 spune:
Gata fetelor, m-am facut " fromoasa". Ma simt mult mai bine acum. Fetele cu echo azi, Pussi si Aurel cris, va aste3ptam cu vesti bune bune
Eu miine am marea intilnire cu bebeii.
V-am tzucat pe toate
Meda 21+
madalina28 spune:
Pussi asteptam vesti bune de la eco,sigur tustele vor mai sta la mami in burtica 2-3sapt
Am venit si noi de la eco,bebelina este bine are 688g in sapt 23 cam grasunica si este dezvoltata normal, colul este bine de36mm, cateva dilatatii venoase la nivelul marginii libere al placentei nu stiu ce inseamna asta dar vom afla pe 24 cand vom merge la Mrs Big.
toate gravidutele.
Madalina 23+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg
pussi spune:
fetelor multumim pt. sustinere! O sa vin tarziu ca la 20 am programare, oricum dureaza vreo ora, ca asa ma tine de obicei la eco si dupa merg la o prietena la spital... mamica de ieri! Deci sa nu va panicati!
Azi burtica a fost moale....si dureri aproape deloc, doar intepaturi la "fofo"...sunt si eu curioasa cum e colul si ce-mi da in plus!
si am facut bagajul de spital...
Am impresia ca aici sunt inteleasa cel mai bine ... ca sunt sarcini grele. M-am saturat sa tot aud "mai tinele ina vreo X sapt." ... de parca de mine depinde si eu nu vreau sa le tin Sau sunt batuta in cap sau asta e realitatea.. scuze, dar trebuia sa-mi spun ofullllllll!
ioanacea mai practica dupa mine e CLINICA MAYO, DESPRE SARCINA, NASTERE SI NOU-NASCUT..editura ALL,
va pupacim pe toate!
PUSSI 32+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
diana_d spune:
Buna fetelor,
vin si eu cu o veste buna,
azi la eco de 7 saptamani am vazut
o inimioara batand...
Numai bine va doresc la toate,
pussi, multa sanatate,
va pupup