Lista farmacii

Lista farmacii | Autor: cait

Link direct la acest mesaj

As vrea si eu o lista cu toate farmaciile si mai ales proprietarii si nr de telefon din Bucuresti si Timisoara.Stie cineva unde le pot gasi pe net?
Si rog administratorii sa-mi lase daca se poate subiectul la generale pentru ca e destul de urgent.
Multumesc mult.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisdima spune:

Buna,

Nu stiu cat iti poate fi de ajutor dar incearca aici: http://www.casmb.ro/farmacii_online_eliberare.php pentru Bucuresti dar nu sunt si numele proprietarilor. Iar pentru TM intra pe site-ul judetean http://www.cjastm.ro/ poate gasesti acolo.

Mult succes,

Cristinuk si Alexutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Merci mult Cris
Daca cineva mai are alte idei cum pot gasi numele proprietarilor...

Cait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Poti sa spui la ce-ti trebuie?

Toate lucrurile se intampla cu un scop | www.flickr.com/photos/9380750@N02" target="_blank">Alé |

Mergi la inceput

Cineva de aici ar vrea sa testeze ceva in Romania si m-a rugat sa-i fac rost de lista farmaciilor.

Cait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Hmmm, nu prea-i cuser...

De lista farmaciilor poti sa faci rost la o simpla cautare pe net, vezi google, dar lista propietarilor lor sunt absolut convinsa ca e o baza de date pentru care se plateste ceva banuti...

Poti sa incerci sa suni la fiecare farmacie si sa intrebi cum ii cheama pe propietari.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | www.flickr.com/photos/9380750@N02" target="_blank">Alé |

Mergi la inceput

Eu am facut tot ce am putut acum ii dau ce mi-a gasit Cris si acum se va descurca sa sune.

Cait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisdima spune:

Buna,

Cu multa placere, am putut sa te ajut pentru ca sotul meu lucreaza in domeniu, dar in Cta. Iar ca sa faci rost de numele proprietarilor, asa o baza de date au doar firmele de distributie de medicamente, dar nu cred ca divulga asa ceva oricui.

O zi buna tuturor,

Cristinuk si Alexutzu

Mergi la inceput