***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (14)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

mihamora,

da, cred ca am citit eu gresit, scuze , dara asta din cauza ca mi s-a parut cred imposibil sa fi scris 170 mii lei vechi pe un combinezon de iarna, care de regula costa mai mult de 1 milion lei vechi.

Da, la Zara sunt si hainute de bebe dar , desi sunt frumoase, sunt destul de scumpe.
Benetton idem.
Stii ce ma oftica cel mai tare? nu ca sunt scumpe ci, ca apuca sa le poarte doar cateva saptamani.
Io cand imi cumpar pentru mine pantofi sau toale scumpe stiu ca nu mi le ia nimeni dupa cateva saptamani, ca m-as catrani rau

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

liviana restaurantul este pe undeva pe la unirii, pe strada franceza. Uite www.afterhours.ro/restaurant_L%60Harmattan.html" target="_blank">aici

mihamora asa cum a spus si ella am dat 50 ron pe salopeta. E foarte ok. Tre sa o spal si eu azi ca au anuntat de sambata 17 grade. Exista si Zara baby. Dar sunt cam scumpe.

vali bine ai revenit. Chiar am vrut sa te sun sa te intreb ceva .

poohy bine ai revenit. Ce grasuna e Manu .

ella am cautat pe net despre antalya - ella. Foarte ok. Poate mergem si noi la anu' tot acolo.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Chiqui, gata... m-am trecut pe mine ultima (am facut rocada cu tine), desi nici eu nu am nascut ultima... dar nu pozitia conteaza (cel putin NU pt. mine ). De ce nu te-am sters? Pt. ca daca asta era motivul (ultima din galeria de poze si trecerea dintre melodii, am remediat-o altfel decat prin stergere)...

Am incercat sa evidentiez cele 3 momente tocmai prin inceperi si terminari de melodii... astfel incat sa fie 3 capitolase: viata intrauterina, burticile (in ordine pur aleatoare ca nu aveam timpul sa le pun in ordine... si poate nici nu ar fi dat bine sa vedem 6-8 poze de la intalnire sau sa vedem copii de 2-3 luni inaintea pozei cu LAVINI cu proaspat nou-nascutul ei ).... Ti-am explicat cum am gandit in alcatuirea videoclipului ca sa nu cumva sa crezi ca intentionat te-am lasat ultima , desi sunt convinsa ca NU ai crezut vreo clipa asta...

In alta ordine de idei.... videoclipul este postat pe un cont mai_iunie2007 (adik la fel ca adresa de mail comuna)... si parola este aceeasi cu cea de la mailul nostru... ASADAR, daca mai aveti nelamuriri si modificari de facut, poze de adaugat, de sters... FACETI CUM DORITI! (Nu de alta, dar e posibil sa nu pot mereu sa fac schimbarile dorite de voi... ca timpul mi-ajunge din ce in ce mai putin )

PS: De maine incepem si noi legumele...ca doar facem 5 lunite

Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

mica , ce vroiai sa ma intrebi? Ca m-ai facut curioasa...

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Multumesc mult Ella si Mica pentru raspuns. Inseamna ca am vazut eu gresit.Si mie mi s-a parut prea putin, dar cum nu stiu preturile...nu prea am avut placerea sa ii cumpar eu hainute pt ca ii cumpara taicasu.
In Iasi nu este Zara ,este benetton dar nu au haine de copii si clar e mult mai scump ca afara.
Ella spune-mi tu cum prepari cerealele pentru Boby ,pls.

Voi de unde cumparati fructele si legumele pt bebei, din piata de la tarani sau supermarket?

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Vali5, te inteleg perfect cu nevoia din cand in cand de o 'pauza'. Si eu simt acelasi lucru (prima data cand am plecat de acasa ptr doua zile si o noapte, am plans cand am iesit din Cluj, dar mi-a prins extraordinar de bine, mai ales ca am fost si la concert la Rolling Stones). Una peste alta, am invatat ca e bine sa-mi iau din cand in cand cate putin timp pentru mine; in felul asta apreciez si mai mult timpul petrecut cu galuschuta mea si ne putem bucura impreuna de el.E drept ca eu lucrez deja o data pe saptamana si, in ciuda faptului ca e foarte obositor (lucrez in alta localitate la 100 km), imi prinde bine si asta. E mortal Andrei 'la cumparaturi'!Felicitari ptr statul in fundulet!Sofia sta in fundulet cate f putin doar cand facem exercitii si cand o tinem in brate.
Ella, nu se deschide poza cu scaunul. Si noi ne gandim sa luam unul in viitorul apropiat, ca nu mai incape gaza in bouncer (incep sa-i atarne picioarele).Cat a fost?
Kay, iti raspund pe forumul tau.

Florina si Sofia (09.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Desi noi ne aniversam in fiecare luna la ora nasterii, o sa ii urez si eu puiului meu sa creasca mare si sa fie sanatos!Aceeasi urare si pt Sara de Abras, Maria de Addinel si Erika de Irinuca- la multi ani!

Apropos de cereale, voi cat le dati bb-ilor?Noi am mancat ieri pt prima data o masura, facuta gen piure, nu i-am dat-o chiar toata ca m-am gandit ca poate e prea mult.Si a lins-o efectiv, i-a placut mult, ii puneam lingurita in mana lui si o ducea in gurita, inghitea si apoi se lingea pe buze...Deci cat ar trebui sa ii dau la o masa?

Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Mihamora,

eu ii dau lui Boby cereale dar nu cat scrie pe cutie; ii pun 6 masuri de lapte (Humana 2) in 180 ml apa plata si 1 sau 2 masuri de cereale Nestle (burtica sanatoasa); de fapt, de cand am trecut pe Humana 2 care mi se pare mai consistent decat Humana1, ii pun doar o masura de cereale fiindca altfel iese prea gros si chiar cu tetina aia Avent cu fanta si 3 gradatii tot se chinuie sa bea.

Apropos de piureul de fructe la borcanel, am incercat mere cu piersica, tot Nestle, si l-a scuipat Boby cat colo, si tot asa a facut BRRR! si se scutura cand face asa de zici ca l-am pus la priza

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Ce dulce trebuie sa fi fost Boby .
Multumesc mult pentru raspuns Ella, eu ma chinuiam altfel, e mult mai bine asa, si eu tot humana2 si burtica sanatoasa ii dau.

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Paflo, nici eu nu il las prea mult pe Andrei sa stea in fundulet pt ca inca isi pierde echilibrul si mi-e teama sa nu fac vreo boacana cu coloana lui. Dar il pun zilnic sa stea cate putin ca sa si invete.

Lavini, la multi ani puiutului tau! Sa creasca mare si sanatos!

S-a trezit Andrei, ma duc sa ma joc cu el.

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput