Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (234)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Hai ca am citit si eu si acum ma pun pe scris. Cu siguranta uit pe cateva, caci eu nu-mi notez ce trebuie sa raspund fiecareia.

Ne-am trezit tarziu, dupa ora 9, iar pe marco doar la 9.30 am reusit sa-l trezim. l-a dus Clau la gradi, caci pe rma are treaba in oras. asa ca eu ma bag la , calcat si facut mancarica.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

asa...sa vedem ....
Moni chiar a fost fain impodobita sala, mai bine ca nu ai schimbat-o pe Diana, daca a fost racoare si ea cu muci. Tu ai aratat bine, nu am zis la misto. nu stiu cum erai fara sacoul ala, dar asa...din departare ai fost . Diana se pare ca a fost in elementul ei.
Ioana mersi de vestile despre Ayumi si gemenii. ma bucur pt. ea, sanatate maxima le doresc la toti 3!!!
Cata imi pare rau ca ti-au ratacit aia dosarul, nu stiu ce naiba se intampla, caci am mai auzit de asta. poate nici nu l-a bagat instructorul, fa scandal!!!
Bombo ma bucur ca v-ati distrat ieri si sa ne spui cum a fost la festivalul romanesc.
Bianca nu mai folosi si tu asa in exces iconul ala. sau foloseste-l dar in contexul bun, nu asa dupa ureche.

hai ca ma pun pe rasfoit pag. trecute caci deja am uitat....

_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Astery ma bucur ca te-ai descarcat, vei vedea ca totul va fi bine. frumosul si pe mamica lui puternica.
Maraki in Tm cezarianele se fac cu peridurala, asta daca vrei si-ti permiti, daca nu...habar n-am. prietenele tot cu peridurala au nascut. Imi place ca Angelos e innebunit dupa socrii, cum e Marco dupa soacra. of doamne, sangele apa nu se face!!!
Ralu ma bucur ca v-ati distrat ieri si printesa a fost cuminte. asteptam poze de la petrecere!!!
Cosmi repede ai mai nascut. tu ai fost la al 2-lea, eu la marco am fost asa.

_

Mergi la inceput

asta e pagina mea?
Ana sper ca ti-a trecut intepatura de albina. vezi ca apisul e bun pt. asa ceva. poate ai, e homeopat si asta.
la plaja? ce fain...la noi a venit frigul!!! e soare cu dinti!!!
Ursu , gata conversatia?
Ralu frumoase poze!! ai o bomboana de fetitza!!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Nu e numai pg ta ca revin eu cu vesti...cica maine am examenul..nici nu stiu daca sa cred ori ba, asa ca sa nu fiu desumflata daca imi zic aia ca de fapt nici maine nu sunt pe lista...oricum ma deghizez ca sa nu ma mai recunoasca cum stau precum catelul in fata portii!
Ioana ciudat vis..eu de cind m-am intors la serviciu am numai vise aiurea..cosmaruri ce mai, in legatura cu Bia sau Dan..si aseara am avut vreo 2..off...cred ca e inca perioada de acomodare in subconstient.

Bia

Mergi la inceput

of mai Cata, de ce nu m-ai lasat numai pe mine....
nu poti sa afli daca ti-a bagat dosarul? ca sa nu mai mergi si maine pana acolo sa pierzi timpul. oricum ...bafta maxima!!!

Clau de 10 minute a ajuns cu Marco la gradi, trafic infernal....
a si copilul meu cand l-a lasat acolo, si era tare afectat tat-su'.

_

Mergi la inceput

Din ciclu, prindem si noi cite un pisu la wc, a reusit si Bia performanta asta in weekend..cam de 3 ori...dar pentru ca a cerut ea, nu ca am dus-o eu din proprie intiativa...a, si ca sa ma bucur si eu cind sa plecam afara si o spalasem ca facuse kk, s-a pp pe blugii mei, de am crezut ca mi se pare..de fapt, ea m-a anuntat ca face, dar nu am crezut-o in stare de atita nesimtire incit sa faca pe mine pina sa o pun jos din brate!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna si de la noi.
Gio, asa tarziu va treziti dom'le? pai ma faceti invidioasa, draga. Pupici la blondin.
Catalina, asta da ghinion, auzi, sa-ti rataceasca dosarul... nu cumva instructorul ala al tau este cam neserios?
Moni, si mie mi-a placut de tine in rochita de la nunta. Salonul ala daca n-ar fi avut perdele, ar fi fost fain, in special pentru un local de tara. Imi imaginez ca v-ati distrat la greu.

In alta ordine de idei, am reusit sa fac cprogramare la dr. Catrinel Iliescu - MEDLIFE (cea recomandata de Bee), pentru data de 25 octombrie, ora 16.30. Sper sa fie bine.

Ma chinui de vreo 2 ceasuri cu acte contabile si registre de casa + inregistrari documente. Zici ca sunt cazuta in cap, am tot facut la greseli... sper sa ma regasesc curand, caci altfel.

Gata, fug la acte, ca acum se face timpul sa plecam dupa flacau .

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Adus flacau acasa, culcat, adormit singurel ca de obicei .
Inapoi la acte...

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Astery, hai ca nu mai e mult pina in 25..
Eu am o stare naspa..nu-mi arde de nimik, nu stiu dc!

Bia

Mergi la inceput