Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (234)
Raspunsuri - Pagina 16
Biancas spune:
Sau alta faza..mergeam in masina mai demult cu maica-mea si a zis ceva si Nelu nu a inteles ..cred ca se gandea la ceva in timp ce maica-mea vb si la care a raspuns: "Oronati?" 

Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Ursoaica spune:
Ioana da are la probleme... sta toata ziua acasa cu noi, unde sunt problemele? Este adevarat el munceste dar este linistit. Inainte era sofer si il intelegeam, dar acum ... traducator? ...

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si
cu Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
T_Ioana spune:
Ursu cine stie ce citeste omul prin textele alea de tredus.....stii tu .....![]()
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
Biancas spune:
Dana Ene ce fac fetele? Nu mai intri pe la noi?
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Ursoaica spune:
Saracu' mai mult date tehnice. Nu a avut parte de ceva frumos pana acum.
A tradus o carte, care i-a placut mult, cica politista. Aia a fost o lucrare care a meritat efortul.

Biancas spune:
Bombooo, cum fu`ra sarmalele traditionale?
Mi-am luat si eu de la nasa-mea varza murata ca avea si fac sarmale maine ![]()
Bianca
Ursoaica spune:
Noapte buna fetelor

Biancas spune:
Noapte buna..
Bianca
T_Ioana spune:
Noapte buna Ursu!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

tari fazele!