Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (234)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Ursoaico, realitatea e ca eu cam fac abuz. Deci nu e chestie de economie sau zgarcenie, ci ca pur si simplu i s-a pus pata barbatului pe un lucru absolut minor. Cat despre savurat......savurez de zor. Si bebele savureaza caldurica. Asa ca totul e ok. Dar abia astept sa am un bebe mic mic in brate. Ca Ana mi se pare atat de maaare.
Ce fac celelalte gravidute? Ali, Anasol? CUm sunteti?

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

quote:
Originally posted by Ursoaica

Da, pai bine ca ti-a zis mie nu mi-a zis nimeni ...

Vezi daca nu eram pe forum pe atunci sa iti dau si ie sfatul asta Io`s buna in sfaturi nu vezi?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Mai ziceti mersi ca sforaie ai vostri, al meu sa apucat iar de tipat. Si nu il pot trezi decat dupa ce imi bag lanterna in ochi sa vada ca sunt eu ... altfel ma trezesc cu vreo bucata intre ochi ... si nu de alta dar sperie fata.

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Ursu..esti mortala
Nelu a avut o perioada cand dormea ca lemnul . Dar ca lemnul..nu auzea nimic. Si odata mi-a spus ca nu are rost sa incerc sa il trezesc ca el numai la indicativul "O81" raspunde. Si intr-o noapte strig: Nelu, Nelu..nimic...si mi-am adus aminte ce a zis si am zis;" 081 sunt dispeceratul raspundeti" Si asta repede cauta statia sa raspunda
A fost comica faza.

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Bianca, si eu cred in chestia cu greutatea/ sforaitul. Al meu are exact acelais gabarit si cred ca aceeasi limita de greutate peste care sforaie. DAr daca noi ca femei suntem mai "depasite" de ce nu sforaim? Nu ca m-ar auzi vreodata (nu ma aude nici daca-i spun "NAsc acum!" pana-n ora 6 dimineata) noaptea. Si daca-l fac sa se intoarca, nu-i nici un bai, sforaie si intors! Norocul meu e ca nu ma deranjeaza, decat cand e sa adorm fata. Culmea e ca nici ea nu-l aude noaptea.
Cred ca ma duc langa el, poate ma apuca ceva la noapte si mergem maine la doctor. CA asha, ca o floare, cum sa ma prezint la spital? Si planificasem sa rezist pana maine si maine sa ma duca barbatul, sa-l vada si el pe doctor, sa vorbim cu el. Ce sa rezist, mai bine zis o duc foarte bine (pe seara am fost la o plimbare de 2 ore cu Ana, fara rezulate notabile vad). Poimane e la Pitesti omul si mi-e ca ajung iar fara el la doctor.
Noapte Buna!

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mai pana am reusit sa intru ,am uitat ce voiam sa scriu cum merge DC asta
Merg sa ma imbaiez ... cu sare de mare si spuma
Noapte buna!

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

http://www.dindragoste.ro/despre-prietenie.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

quote:
Originally posted by Ursoaica

Mai ziceti mersi ca sforaie ai vostri, al meu sa apucat iar de tipat. Si nu il pot trezi decat dupa ce imi bag lanterna in ochi sa vada ca sunt eu ... altfel ma trezesc cu vreo bucata intre ochi ... si nu de alta dar sperie fata.

Vai Ursu, lesin de ras! Esti mortala! Tin minte ce ne mai distram si la Odisee ca tu mereu pateai cate ceva! Mi-a fost dor de postarile tale
Acum serios vorbind, poate Tino chiar are ceva probleme in rutina zilnica si ii bantuie subconstientul si il fac sa aiba cosmarurile astea........

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Hai sa va povestesc primul cosmar de dupa nasterea lui Raisa (cum imi vine sa mor de ras): Ma trezesc la un moment dat ca vreau sa ii bag lui raisa suzeta in gurita, si nu stiu ce senzatie am avut ca a inghitit latexul. In somn il trezesc pe Tino si ii zic sa ma ajute sa ii scot latexul ca se ineaca fata, eu incercam sa ii bag degetul in gura sa scot acel cauciuc. Fata nu vroia sa deschida gura, normal, saraca nu avea nimic in gurita si nu patise nimic. Ii zic lui Tino nu pot deschide gura, la care el zice: "lasa draga ca iese pe partea ailalta" si se intoarce pe partea ailalta si se culca in continuare. Toate astea in somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mi-am amintit ce voiam sa zic.Sa vedeti economie de apa la noi de cand trage Diana toata ziua buna ziua apa la

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

http://www.dindragoste.ro/despre-prietenie.php

Mergi la inceput

II iasa pe partea cealalta..SUPERRRRRRRRR URSU...

Mergi la inceput