Mamici de Martie-Aprilie 2008 (23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Cadou pt. Cory!!
Mi s-a parut ca are asa...un aer de primavara si am zis ca ti-ar sade bine!!Daca nu-ti place...poti sa-l refuzi-nu ma suuupar!!
Pupici!

Ela.. in 16+ cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

la Burticoase!

Gata, am citit tot, m-am pus la zi!

Laly, felicitari pt. Cosânzeana, vorba lui Sovi.

Rian,vom fii alaturi de tine cu gandul, pt maine! Fii tare, esti pe unltima suta de metrii de incertitudini!

Cory si pt. sufletul tau bun si curajos! Da, am facut gogosi, bune rau...dar nu mai fac curand. Am mancat cu pofta si mi-a fost rau peste noapte. Mi-am facut pofta de gogosi pt. toata sarcina Masa mea de seara s-a rezumat la gogosi cu iaurt, dupa care am bagat doua ceaiuri calde si va imaginati cum s-au umflat gogosile in mine. Asa-mi trebuie!

Chiar daca o sa par cicalitoare, tin sa trag inca o data semnalul de alarma asupra alcoolului in timpul sarcinii. Medicii din ro spun ca un pahar de vin face bine, rezultatele cercetarilor stiintifice nu zic acelasi lucru. De curand, aici pe etichetele sticlelor de vin este semnul, interzis pt. femeile insarcinata. Nu pt. nimic au facut acest lucru!

In rest...totul e bine! la 15h30 il invoiesc pe Seb de la gradi sa-l duc la dermato, nimic grav doar ceva pete rosii care apar si dispar si care ii dau senzatie de mancarime.
Ieri nu am avut de lucru si i-am cumparat motocicleta electrica, o alta cu 2 roti ca nu-i place cu trei. A durat 10 min. pt. copii din cartier! El e darnic si da la toata lumea, insa...m-am enervat tare de tot ieri din cauza asta. Noroc ca papa a putut sa o repare.( Merci tuturor pt. felicitarile adresate campionului meu, a facut acelasi timp ca atunci cand era tanar si celibatar, 25 ani)

Simo, insanatosire grabnica si la bolnavior!

restul de randunici!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Zana-Zozelina

cadoul tau m-a topit de emotzie in lacrimi!!!

Ia uite cum semnez eu acum!!!

cory3maz, mamik de Larisik si de bb2

Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Mersi CORY de raspuns.La 12 saptamani i-a masurat pliul nucal al bebeului si a fost de 1,5 mm( la Seged). I-am comunicat si dr. de aici dar el nu se lasa lui ii trebuie analiza de la trisomia 21 care citez:

"prelevarea probei de sange se realizeaza in vederea dozarii celor 3 markeri serici(beta HCG,AFP SI ESRIOLUL liber)utilizati apoi , impreuna cu datele obtinute prin masuratorile ecografice ,pentru calcularea riscului de a da nastere unui fat cu Trisomie 21"
" acest calcul se efectueaza cu scopul de a evalua riscul de nastere a unui copil cu Trisomie 21( mongolism,SINDROM DOWN), insa diagnosticul de Trisomie fetala nu se poate pune doar pe baza acestui test ,fiind necesare examinari suplimentare"

v-am zapacit de cap, oricum acest test il voi face joi sau vineri dar miercuri ma duc la SEGED la eco si sper sa fie colorat caruciorul! abia astept

CORY SI RIRIAN tinem pumnii

pusi la toate randunicile
ma duc sa mananc niste gomboti cu prune
blankar17

http://webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Delphinu'drag,

si tu ai avut parte de un WE ciudat!!!

Deci te duci cu Sebilus la dermato!!! Poate e o simpla alergie, nimik ingrijorator!

Lasa, nu te mai amari, legat de bicicleta!!! Asa e copiii...de o generozitate inocenta! Nu si-ar fi imaginat ca bicicleta o sa fie praf dupa 10 minute! Bine ca e sotzu' mecanic priceput!

Bafta la examene!

Varsta "chiriasului":

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

o zi buna tuturor!!!!!!!!!!
astazi sunt putin ocupata asa ca am intrat doar sa va salut sa sa le urez bafta celor care astazi au programare la doctor.va tin pumnii
sunt asa de incantanta ca astazi mamaruta mea a fost asa de activa de dimineata.sa-l pupe mama a vazut ca zilele trecute eram ingrijorata si s-a hotarat sa-mi dea semnale mai desil iubesc mult deja...
pupici

diana_g 19+
url/http://community.webshots.com/user/diana_gardus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Cory ma gandeam ca o sa-ti placa...dar nici chiar asa..sa-l si folosesti!Mi-au dat lacrimile!!

Ela.. in 16+ cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Blankar,

m-am lamurit ce vrea Romanu' di la tini! Daca e vorba de cei trei markeri, e vorba de TT!

Deci va trebui sa faci TT si de hatarul dr. ungur, si de hatarul dr. roman! Oricum, bafta!

Varsta "chiriasului":

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Naty, casa de piatra, sa fiti fericiti impreuna pana la adanci batraneti si sa aveti copii frumosi si sanatosi !

Teo2rine, la multi ani si tot ce iti doresti !

Cory, nu credeam ca isi mai aduce aminte cineva de mine si am fost surprinsa cand mi-ai scris. Aveam impresia ca nu prea ma lipesc de stol. Nu dadeam vina pe cineva, doar ca neavand timp prea mult de scris mesaje si atunci cand scriu sunt scrise pe fuga, probabil ca nu am un stil prea placut. Am scris totusi pt ca mi s-a parut important sa incerc sa inlatur probabilitatea (chiar mica) ca cineva sa pateasca ceva din necunostinta de cauza atata timp cat eu stiu ceva.
Acum ma simt ceva mai bine cu greturile. Miercuri a venit si mama si se ocupa ea de Ioanna. Inainte sa vina mama am luat o bona pt 2 saptamani. Tipa era cam paralela cu copiii, dar nu am avut de ales pt un timp asa de scurt. Eram multumita ca o baga pe Ioanna in cada si ii dadea pamersul jos si apoi o spalam eu. Nu aveam incredere sa o las pe tipa sa o spele. Ciudat e ca nu-mi era sila sa o spal pe Ioanna la fund, doar pampersul nu-l suportam. Am luat si o menajera care vine o data pe saptamana la curatenie.
In legatura cu grija pt gravide aici, cred ca sunt destul de atenti. Eu merg la cabinet particular si dr imi ia 40 euro de consultatie si este f atenta. Nu stiu daca dr de la spitale sunt la fel de atenti.
In comparatie cu tarile din vest, unde se merge mult pe natural, aici nu vor sa riste deloc si de aceea se fac multe cezariene. Apoi se da mare importanta si confortului mamei si de aceea se fac multe epidurale pt a evita durerea din timpul nasterii. Din nou, ma refer la clinicile particulare, in special.
Va doresc ca rezultatele sa va iasa excelente tie si lui Ririan!

Raluca 14+ si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

ce ametita sunt la mes anterioare am uita sa mai adaug o sapt la semnatura...
Olgutza ma bucur sa aud de bine si pt tine si pt bebelina!
Simo imi pare rau sa aud ca sunteti bolnaviori.. cred ca e ceva in aer...
Cory imi place ca ai revenit alaturi de noi.. te pupic! o seara minunata sa aveti! ... si cu reteta e f bine.. la ciorba asta (ca si la aia de burta) -cum a zis si Cory- secretul e sa fie zeama calduta si nu fierbinte cand se pune smantana si galbenusurile, ca se taie! tocmai de asta cand o fac, inglobez ciorba (polonic cu polonic) peste amestecul de smantana cu galbenusuri ... si speram la vesti bune cu bb2
parca mi s-a facut si mie de o ciorba radauteana, ca nu am mai facut de multisor..

LALYY sa iti traiasca fetita!! multe bucurii si tot ce va doriti e bine ca incep sa apara si fetitele!

Giani pai castraveti nu am pus ca a zis soacra ca pune si pt noi... si cand mergem noi cu bibiul luam si noi din productie.. bine mai pun si ai mei cate alea... dar na' al meu oltean ii place ca la mama lui acasa.. sunt tare mamosi oltenii...
Zoze sorry! ... pai al meu cand am facut sarmale a zis ca le vrea acre, de unde atata? da pana la urma le-am acrit eu cumva.. dar tot nu-s ca atunci cu varza murata... si varza ca varza, dar omul meu are boala pe zeama de varza sa o bea asa cu ceapa tocata.. uff ca eu nu ma omor dupa asta, dar acum ca tot am vb atat parca mi-e si mie "o tzara" ..
mami-papatot ce mamica ocupata!
ririan si sper sa auzim vesti bune si de la tine! Doamne ajuta!

in toata agitatia de sambata, seara m-am uitat pe protv "Ultimul samurai"... il mai vazusem si stiam ca e trist la final...vreau sa spun ca am plans de nu ma mai puteam opri la final... off hormonii astia... noroc cu omul meu ca a adormit si nu stie... ca altfel venea cu dupa mine.. am scapat de data asta
inca o data restul de randunici!

Mihaela 16+
Pozici

Mergi la inceput