Mamici de Martie-Aprilie 2008 (23)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

mai am ceva de recuperat din urma, dar macar sa mai felicit niste randunici:

Naty bine ai revenit! am vazut poza..placut mult rochia! super bine va sta! sa fiti fericiti si voiosi, alaturi de bebic!

Teo2rina multa sanatate si tot ce iti doresti!

Zoze mi-a placut cum ai povestit de intalnirea cu bebe...ce dragutz... abia astept si eu...

Simo ce super!esti la jum!!

Giani super burtica!

si toate randunicile nnominalizate...
ma duc sa citesc si capitolul asta... ca tre' sa fiu la zi cu stirile!

Mihaela 15+
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Bitzule,

te pentru ca ne incurajezi pe mine si pe Riri!

Eu am mers ieri la o sfintire de biserica, unde au slujit 50 de preoti si a venit si Patriarhul, imbracat in alb...A fost frumos dincolo de cuvinte!!! Si mi-am incarcat bateriile psihice cu optimism!!! DE aia sunt eu asa guresa!

Si mai urmeaza niste slujbe deosebite saptamana asta, legate de Sf. Parascheva!!! Ce sa spun??? Sper sa ma invrednicesc sa ajung la Sfintele Moaste, saptamana asta!!!

Cred ca aveam nevoie de un "bici" ca sa-mi caut de suflet!!! Intuitia mea spune ca va fi bine!!! Asa simt, mai nou!!!

cory3maz, mamik de Larisik si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Doamne!!! Cory!!!, Ma bucur ca asa simti, ptr ca asa va fi!!! Tine-o tot asa si o sa vezi ca vei fi rasplatita! Dumnezeu fie cu voi!!!!

mami de Luca si 20+ cu Sebastian-Paul
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Salutare randunici!

MIHUTZA ma faci sa ,multumesc oricum

am fost azi dimineata la analize,maiine sunt gata.
am si eu o nelamurire. la mine situatia e un pic mai complicata ca umblu la 2 doctori.4 ani am asteptat pana s-a intamplat minunea sa raman gravida . in ultimii 2 ani am umblat la seged in UNgaria la tratament si am foarte mare incredere in dr. meu de acolo cu care si vreau sa nasc.Numai ca si la noi trebuia sa fiu in evidenta la cineva de aceea m-am dus si aici la un dr.(la care i-am povestit istoria mea si ca o sa nasc la Seged ) DR. de la Seged mi-a dat sa fac niste analize printre care si TT.Dr. de aici ma pune sa fac ceva analiza(trisomia 21 )avand in vedere varsta mea inaintata( 32 de ani) sunt asa batrana? Ma streseaza analiza asta (trebuie completat ceva formular) care de altfel are 60% relevanta(atunci pt. ce ma pune s-o fac?) (pt. ca costa o gramada de bani?) a zis ca ma trimite la amniocenteza daca nu iese bine(el nu intelege ca eu ma duc la Seged la dr. meu) asta e vedem noi
e cineva dintre voi care a facut testul asta?

va pup pe toate

blankar17

http://webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Cory, ce bine ca esti optimista, asta conteaza foarte mult. Chiar este important sa ai un psihic bun si totul va fi bine.

Ririan, si eu ma rog pentru tine, cred ca ai emotii enorme pentru maine. Sa dea Dumnezeu sa ai o zi buna maine si sa nu suferi in nici-un fel.

CLAU 19+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Draga mea Blankar,

pai io cred ca analiza TT recomndata de doctoru' ungur si analiza de sindrom Down, cu care te piseaza dok-ul din Romania e unul si acelasi lucru...
Sau e vorba:
- pdop de TT si pdap de amniocenteza (ca la amniocenteza se completeaza formulare la greu);
- fie de TT si de dry test in Romania.

Desi am bagat de seama ca la sfarsitul mesajului tau apare si amniocenteza!
Ce drak de analiza vrea asta din Romania sa faci?

Legat de varsta, 32 ani nu e o varsta-limita...la noi se considera 35 ani varsta-limita pentru Sindrom-Down...
TT e un test facultativ...iti da un anumit coeficient de siguranta ca bebe e bine.
Din cate stiu, amniocenteza se executa numai daca exista suspiciuni ca ar fi ceva in neregula cu bebe...de ex. pliu nucal peste 3 mm, rezultat prost la TT sau alte masuratori care indica anomalii (de ex. o morfo-fetala).

Daca nu exista semnale (pana acum) ca ar fi ceva in neregula cu bebe, parerea mea e sa faci doar TT, ori in Romania, ori in Ungaria. Nu are sens sa te stresezi cu amniocenteza, daca nu exista risc crescut de sindrom la bebe.

Eu am scris din lectura mea pe "problema", adik pe sindrom D, ca eu am un "morcov" cu bebe...piul nucal dezastruos.

Iti doresc toate bune!
cory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Balnkar, eu stiu ca must nu e bine sa bei, cum nu e voie sa mananci fructe sau legume nespalate pt ca poti face toxoplasmoza.
Strugurii cand sunt facuti must nu sunt bine spalati inainte, nu pt ca ar fi alcool in must.

Raluca 14+ si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Simo daca stapanu' nu vrea...nu vrea!!Asta e!!Trebuie sa te supui!!
Cory multumesc pt.ca mi-ai reamintit!Eu una uitasem ca Ririan are programarea maine!
Ririan suntem alaturi de tine-iubita noastra!Curaj-totul va fi bine!
Miha!Hai ca in curand o sa vii si tu la fel de entuziasmata de la marea intalnire!!
Cory eu merg pe intuitia ta!!
Ralu!

Ela.. in 16+ cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Raluk din Heraklion,

multzam si eu de egzplicatia cu mustul...ca e risc de toxoplasmoza!

Ce mai faci, tu??? Ti-a venit mama in ajutor? Imi amintesc ca te plangeai, candva, de niste greturi atat de teribile ca nici pampersul Ioanei nu puteai sa-l schimbi, decat cu mare greutate...

Cum iti merge dpdv fizic? Cum e asistenta gravidelor si a mamelor in sistemul grecesc? Sunt atenti sau e naspa???

Cu drag,

Cory, mamik de Larisik si in 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

ralucaspm ...mai, eu innebunesc cu interdictiile astea ... aui, acum nu avem voie nici must? pai eu cred ca mai bine facem o lista cu ce avem voie si terminam mai repede ...

nici nu mai stiu , vba cantecului, Ghitza, ce-i cu viata mea ...

mami_papatot 13+

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput